Forfatter: Sofie Lykke, 25 år, akne ramt siden teenagealderen.

Akne creme fra Danish Skin Care – Virker det? Læs med og find ud af, hvordan du fjerner bumser uden at spilde din tid og penge. Anmeldelse.

Der er rigtig mange af os, der døjer med bumser og frustrerende hudproblemer. Det har jeg personlig gjort i flere år, og det er enormt generende, da det er et meget synligt problem. Personligt har det længe betydet, at jeg har følt mig mere usikker og mindre attraktiv i perioder, hvor det er særlig slemt.

Danish Skin Care anmeldelse: Om vores akne behandling test

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at alle mennesker er forskellige – og fordi det virker for mig (eller ikke gør), så betyder det ikke, at du vil opnå samme resultater. Men nu kan jeg konkludere på egne erfaringer + hvad jeg kan se andre danskeres oplevelse har været.


Det testede produkt

Denne akne creme test undersøger Danish Skin Care og effekten af “det samlede sæt”, der indeholder alle de forskellige produkter, som skal til for at opnå de optimale resultater.

SE PRODUKTET HER


Første step – vælg hudtype

Du bliver bedt om at vælge din hudtype – min er “normal til tør hud”, da jeg ofte oplever at min hud kan skalle en smule og mangle fugt.

Den anden mulighed er “normal til fedtet hud”, som du skal vælge, hvis du føler, at din hud skinner og evt. klistrer lidt i hverdagen – og ønsker at den i stedet var mere mat.

Hvis du er i tvivl, om hvilken type du er, så vælg den du oftest føler passer på dig – det er ok, at det ikke altid passer 100% i én af disse to bokse.

Sådan bruger du produkterne

Når du skal i gang med dette samlede sæt, så bliver din daglige rutine følgende.

Hver morgen

Her skal du bruge “Perfect Skin Face Wash”. Dette er din ansigtsvask, der forbereder din hud til akne behandlingen.

Efter første step skal du anvende din “Perfect Skin Day Protector”, som er en dagcreme, der indeholder solfiltre, som passer på din hud dagen i løbet af dagens. Derudover har den en række ingredienser, der er med til at pleje og behandle din huds udfordringer.

Lyder dette af meget? Første dag skal du selvfølgelig lige vende dig til at bruge et par minutter mere end normalt – men som med alt andet, så vender du dig til det på 3 dages tid.

Det tog måske mig 4-5 min. ekstra hver morgen at gennemføre dette – så det er jo ingenting i forhold til, hvad jeg/du forsøger at opnå i sidste ende.

Hver aften

Endnu en gang er det tid til en ansigtvask med “Perfect Skin Face Wash”, der vil fjerne skidt og snavs fra en lang dag. Hvis du er makeup bruger, så anvend dette produkt som din makeupfjerner i stedet for andre produkter.

Nu er det blevet tid til produktet, der rent faktisk aktivt går igang med din akne behandling: “Perfect Skin Power Treat”.

Dette produkt sørger for, at din huds porer renses i dybden. Herudover beroliges din hud og dine hudproblemer bekæmpes.

Første dag kom jeg til at være lidt for hurtig og vaske dette af igen – MEN det er vigtigt, at du lader det sidde på din hud natten over, så det kan få lov at arbejde for dig.

Til slut skal du anvende din “Perfect Skin Moisturizer”, som er en natcreme, der hjælper til at behandle din hud bedst muligt natten over. Den indeholder nemlig reparerende og dybdeplejende ingredienser.

Proces beskrevet hos Danish Skin Care her.

Min holdning om behandlingen

Jeg har i forvejen en lidt lang aften rutine med at fjerne makeup hver aften, børste tænder etc. Så at tilføje disse få ekstra trin har ikke betydet meget for min process, men hvis du ikke er vant til at bruge så meget tid hver aften inden seng, så vil det selvfølgelig kræve lidt forandring.

Men selv hvis du er en fyr og aldrig benytter cremer eller andet – så lover jeg, at du efter få dage er totalt inde i denne rutine. Igen: Du ved, hvad du prøver at opnå og det er meget motiverende at anvende et par få minutter hver morgen og aften for at opnå en flottere hud!

Vil du også prøve, så find produktet på Danish Skin Cares shop. Enten i fuld størrelse eller det billigere alternativ: “Mini-sæt”, der hurtigere opbruges.

FIND ‘DET SAMLEDE SÆT’ HER 

SE DET BILLIGERE ‘MINI’-SÆT 

Resultater / erfaringer

Nå, nu er du nok interesseret i at høre, hvad jeg oplevede ved under min akne behandling test.

Lidt baggrund: Jeg er en 25 år gammel kvinde, der har kæmpet med bumser og aknear siden jeg var ung teenager. Det føles som om, at jeg har prøvet alt førhen – både på apotek og andre tricks, som du kan finde online. Intet har dog virket.

Derfor må jeg også indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten. Når ting lyder for godt til at være sandt, så er det ofte også sådan. Men med mange gode anmeldelser online var jeg nødt til at prøve.

Efter kun en måneds brug af produkterne så min hud meget bedre ud! Jeg var faktisk ret blown away. Jeg var/er ikke fuldkommen fejlfri på huden, men ift. tidligere er der en kæmpe forskel allerede.

Det er faktisk første gang, at jeg oplever en markant forskel fra før og efter – som andre også har bemærket!

Efter tre måneder har min hud nærmest aldrig været flottere. Produkterne er brugt op nu, men jeg har personligt tænkt mig at fortsætte, da jeg i hvert fald synes det er pengene værd at se, om det kan blive endnu bedre!

Det kostede lige omkring 1000,- og produkterne holdte i ca. 3 mdr. Så 333,-/md for at have en flot hud – det er ingenting i forhold til, hvad jeg i hvert fald normalt spilder penge på!

FIND ‘DET SAMLEDE SÆT’ HER 

Billeder – før og efter

Herunder har jeg fundet et par gode resultater fra andre, der har anvendt Danish Skin Care – du kan også be fordel læse deres Trustpilot. Tæt på 3000 anmeldelser, over 80% helt i top og 11% på 4 stjerner.

Der er altså et hav af beviser for at andre også har fået resultater!

SE FLERE BILLEDER/ RESULTATER HER


Hvorfor virker produkterne?

Der findes mange gode råd online for, hvad du kan gøre ift. akne behandling – men hvorfor er det lige, at Danish Skin Care virker?

Herunder er nogle forklaringer, hvis du gerne vil have den dybere forklaring. For det første er alle produkterne fri for skadelige ingredienser og i stedet fyldt med en masse gode ingredienser, der er bevist at have en virkning imod akne og bumser. Det er ikke kun én hemmelig ingrediens, der på magisk vis skal gøre underværker og fjerne bumser.

For det andet så renser serien din hud mod snavs, beskytter hos skadelige ting og plejer samt reparerer de elementer, som du før ikke har behandlet. Alle sammen faktorer, der er med til at skabe de bedste resultater for dig, som ikke kun fjerner bumser, men også sikrer anti-aging, beskyttelse mod solen og mere.

Hvor længe holder produkterne?

Der står på deres hjemmeside, at denne serie typisk holder i 3 måneder ved normalt/dagligt brug. For mig var det lidt over 3 måneder, så det er nok et meget fint estimat.

Dette er også tilpas længe til, at du vil begynde at se resultater. Hvis du gør dette, så kan du passende købe igen. Og hvis du imod forventning ikke oplever de ønskede resultater, jamen så har du givet én af de bedste kure et forsøg og samtidig gjort noget godt for din hud helt generelt.

Så det er aldrig spild af penge.

Om Danish Skin Cares produkter

  • Ingen parfume
  • Ikke testet på dyr
  • Næsten 5 stjerner på Trustpilot – max

FIND ‘DET SAMLEDE SÆT’ HER 


Hvorfor får jeg bumser?

Hvis vi skal dykke helt ned i baggrunden for, at vi oplever disse urenheder i huden, så skyldes det følgende. I vores teenageår begynder din krop at øge dens produktion af mandligt kønshormon – det er lidt overraskende både tilfældet for mænd og kvinder. Så kvinder er ikke undtaget. 

Denne proces betyder, at talgkirtlerne i huden stimuleres til at øge dens hudfedt-produktion. Ikke nok med dette, så forsnævres talgkirtlernes udførselsgange. Som du måske kan gætte betyder dette, at fedtet fra huden får meget sværere ved at blive udskilt – og din produktion fortsætter upåvirket. 

Når du så får en bums, så er denne opstået grundet en hudbaktiere med et langt navn (Propionebacterium acnes), som netop lever af din hudfedt. I nedbrydningen af dit hudfedt skabes affaldsstoffer og fedtsyrer, der irriterer din talgkirtel, hvilket skaber betændelse i den. Dette viser sig først som ømme, røde småknuder, der afløses af egentlige bumser indeholdende nedbrudt hudfedt (Netdoktor – netdoktor.dk/sunderaad/fakta/bumser.htm).

Der er også diverse eksterne faktorer, der kan gøre, at du får endnu flere bumser. Hvis du har et arbejde i et fugtigt miljø med fedt eller olie, så er dette bestemt ikke noget, der hjælper. Derudover kan stress også fører til flere bumser sammen med andre ting som din menstruation.

Gode råd er at undlade at klemme dine bumser eller kradse i dem samt indtag færre mælkeprodukter og chips, som flere små studier har påvist en effekt imellem.

FIND ‘DET SAMLEDE SÆT’ HER 

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,