I dag anmelder vi én af de populære Fidget Cubes, der er skabt til alle, som godt kan lide at sidde med et eller andet i hånden og klikke for eksempel.

Hvis det lyder som noget, du kunne finde på, så er FidgetCube muligvis den helt rette ting for dig. Med denne lille cube får du nemlig det ultimative redskab til at lege løs med dine fingre, hvis du sidder og keder dig.

i samarbejde med PriceRunner

 

Først til fordelene..

Cuben er super god, hvis man sidder alene og ser tv eller andet, der ikke kræver ens hænder. Den holder fingrene i gang på en god, sjov og stimulerende måde.

Det kan være svært at slippe den spøjse terning igen, når man først er begyndt med den, hvilket jeg ser som en god ting.

Man vænner sig hurtigt til at sidde med den, og det er faktisk lidt “addictive”, når man først har fået fingrene i den.

Nu til ulemperne..

Fidget Cuben kan godt være en smule larmende, hvis man klikker lidt hårdt på de forskellige knapper og så videre. Så du vil muligvis kunne genere nogle få omkring dig, hvis du sidder med din Fidget Cube et offentligt sted og virkelig trykker igennem.

Det er dog 100% muligt at benytte størstedelen af terningens sider relativt lydløst, men du bør nok holde fingrene fra stikkontakten, da den er det største problem.

Heldigvis har skaberne af produktet tænkt over dette aspekt, og du vil nemt kunne trykke på flere af de øvrige knapper uden at genere nogen.

Fidget Cube’s 6 funktioner

1. Spin – en roterende skive.

2. Roll – tre forskellige hjul og en sølvkugle, man kan klikke på.

3. Click – med to lydløse knapper og tre, man kan høre, når de klikkes.

4. Glide – et slags joystick, som man kender det fra et PlayStationstyr

5. Switch – klassisk stikkontaktknap.

6. Breathe – en slags ”worry stone”, man kan gnide på.

Hvor kan jeg købe en Fidget Cube?

i samarbejde med PriceRunner

 

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,