Elektriske tandbørster er i de senere år blevet bedre og bedre – samtidig er prisen forblevet den samme.

Dermed får du meget mere for pengene i dag – og hvis du endnu ikke er skiftet til en elektrisk tandbørste, så kan det være en god idé at komme med på bølgen.

Du får en meget grundigere rengøring af dine tænder samtidig med, at de bidrager til et sundere tandkød, som en traditionel tandbørste ikke kan hjælpe med på samme måde.

Men det store spørgsmål er selvfølgelig: Hvor får du den bedste elektriske tandbørste? Det har vi fundet svaret på i vores test herunder, hvor du også kan se unboxing af vinderen.


1. pladsen: FineSmile

Finesmile er dansk iværksætteri og sonisk teknologi i en perfekt kombination. Her passer det kække udsagn – det er ikke størrelsen, men gørelsen perfekt ind.

GÅ TIL FINESMILE

Du får 10% rabat automatisk via vores link.

Her får du nemlig markedets fysisk mindste elektriske tandbørste, som er enormt lille i forhold til de andre i vores test. Det kan have sine fordele, da den bestemt er nem at have med på farten og også designmæssigt er rigtig fin, hvis du spørger mig. 

Så FineSmile fortjener sin plads i toppen af vores elektriske tandbørste test, også selvom den er lidt mindre kraftig end de andre, vi har testet. På grund af størrelsen er der plads til lidt mindre tech inden i – og det er naturligt, at det har konsekvenser.

GÅ TIL FINESMILE

Det skal dog ikke misforstås som om, at den ikke har nok – vi snakker stadig 32.000 mikrovibrationer i minuttet, så den er virkelig kraftig for sin størrelse og leverer mere end rigeligt, hvis du spørger mig.

Du behøver ikke 40.000 vibrationer for at opnår gode resultatet.

 

Dette betyder dog også, at du rent fysisk mere mærker de kildende fornemmelser fra den soniske teknologi i din hånd, når du anvender den. Det kan godt kilde en del de første par gange, og hvis du er meget sart med sådan noget, så kan denne elektriske tandbørste ikke anbefales.

Men hvis du derimod vil bruge lidt færre penge, have en kraftig tandbørste, som samtidig også er flot at have stående på badeværelset – så er FineSmile lige noget for dig!

GÅ TIL FINESMILE

Du får 10% rabat automatisk via vores link.


2. pladsen: Den elektriske tandbørste TONY

Du behøver ikke lede meget mere – med TONY får du alt, hvad du har behov for i en elektrisk tandbørste.

Her fås kvalitet, god børstning samt lang holdbarhed, da du blot kan udskifte “hovedet” (du får også 5 års garanti).

GÅ TIL GOBRUSH

Få automatisk 12% rabat via vores link – fratrækkes ved kassen

Med TONY får du 38.000 rotationer i minuttet, hvilket er med til at beskytte dit skrøbelige tandkød mod blødninger, samtidig med, at du får rengjort dine tænder i dybden.

Du får desuden 4 forskellige børstevariationer – Clean, White, Polish og GumCare – så du kan skifte mellem de funktioner, som du ønsker. Til hverdag skal du bare anvende Clean.

Hvad er inkluderet?

 1. Elektrisk tandbørste
 2. Tandbørstehoved
 3. USB opladerstation
 4. Brugsanvisning

GÅ TIL GOBRUSH

Unboxing

Hvorfor er denne elektriske tandbørste næsten bedst i test?

Vi har næsten vurderet TONY som den bedste elektriske tandbørste i vores test, fordi vi havde en god og nem oplevelse med denne. Den føles godt i hånden, gav en grundig rengøring og samtidig har den en god & fair pris (i den lavere ende). 

Dermed får du altså rigtig meget for pengene og alle de funktioner, som en moderne elektrisk tandbørste skal have. 

 • Indbygget timer: Den fortæller, hvornår du skal rykke videre til næste del af munden, så du dermed sikrer dig at bruge nok tid overalt.
 • 4 børstefunktioner
 • 38.000 rotationer i minuttet
 • Lang batteritid: 1 opladning = 20 dages brug
 • 5 års garanti
 • Fri fragt

Udover vores egen gode oplevelse, kan vi se, at andre også har haft en god oplevelse med TONY på Trustpilot.

GÅ TIL GOBRUSH

Få automatisk 12% rabat via vores link


3. pladsen: Oral B iO Series 8S

På vores flotte tredjeplads finder vi det velkendte mærke Oral B, som de fleste af os er bekendt med. Og med god grund: Der er kvalitet for pengene gang på gang med Oral B – men du betaler også for dette kendte brand.

Her får du 6 børstetilstande (daglig rensning, sensitiv, intens, tandkødspleje, hvidgøring, tungerens samt super sensitiv rensning) kan denne tandbørste effektivt dække alle dine behov.

Du får nogle ekstra fancy funktioner hos Oral B som fx. Trykstyringssystem. For at sikre at du ikke trykker for hårdt på dine tænder og dit tandkød, vejleder tandbørsten dig med farvekoder. Trykker du for hårdt, lyser den rødt, mens du får et grønt lys, hvis du anvender det rette tryk.

Inkluderet i pakken: 

 • iO8 håndtag med Ultimate tandbørstehoved
 • Premium rejseetui
 • 1x oplader
 • 1x opbevaring til børstehoveder

Hvorfor er den i top 3, men ikke højere

Prisen, den har funktioner der er fine, men ikke nødvendige. Det er altid fedt for en gadgetnørd med mange funktioner – men lad os være ærlige. Forestil dig – det er tirsdag aften kl 22 – står du og bruger alle disse funktioner? Eller den travle morgen, hvor du er kommet for sent op. Får du så lige teste de mange forskellige børstefunktioner? 

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så go for it! Men for mig personligt er svaret nej, så det giver ikke mening at give 15-1600 kroner for en tandbørste.

Find den billigst her

i samarbejde med PriceRunner 

 


Fordele ved at bruge en elektrisk tandbørste generelt

Ved disse elektriske tandbørster i vores test får du sonisk teknologi, der presser vand og tandpasta ind mellem tænderne samt tandkødet. Dette får du ikke hos en manuel tandbørste – denne har langt sværere ved at nå ind. 

Dermed får du en meget mere effektivt rensning af hele munden, ikke kun tandoverfladen.

Derudover kan mange af os komme til at børste for kort tid. Alle ovenstående tandbørster har en timer, der hjælper dig med at børste i den anbefalede tid (2 minutter hver morgen og aften). 

Den indbyggede timer aktiveres i fire 30-sekunders intervaller. Dermed ved du hvornår det er på tide at skifte side samt hvornår du har børstet i 2 minutter.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,