Der findes efterhånden en del forskellige leverandører af bredbåndsforbindelser, der tilbyder noget forskelligt. Vi har samlet de billigste tilbud i Danmark og lavet en prissammenligning, så du får et bedre overblik, når du skal vælge billigt bredbånd. Listen vil blive opdateret, når der kommer nye udbydere til eller hvis de enkelte tilbud ændrer sig.

Hvor hurtig skal din bredbånds forbindelse være?

Alle bruger internettet forskelligt og derfor er det også individuelt hvor hurtigt ens bredbånds forbindelse skal være.

Det man skal tænke mest på, er hvad man bruger sit bredbånd til i hverdagen.

Henter du mange film, musik og store filer, så er det en god ide at kigge på din download hastighed. Høre du til dem der ser film på nettet ofte, så anbefaler vi at du køber bredbånd med mindst 10 mbit i download.

LÆS OGSÅ IPL hårfjerner test – her er den bedste i testen

Er du derimod en af dem der bare henter mail, tjekker facebook og kigger på netaviser, kan du sagtens nøjes med mindre. Helt ned til 2 mbit i download
En lille fif hvis du er i tvivl, er at bestille det billigste bredbånd med lav hastighed, og så opgradere efterfølgende. Det er oftest helt gratis at opgradere sit bredbånd, når du allerede er kunde.

Er det besværligt at skifte udbyder?

Hvis du sidder med denne bekymring, så bare rolig! Det er nemt at skifte udbyder!

Væk med bekymringerne om at det er både besværligt og dyrt at skifte bredbånds-udbyder.

Uanset om du søger efter ubegrænset bredbånd til stuen, eller mobilt bredbånd, så er det i dag meget nemmere og billigere at skifte sin internet udbyder, og kræver kun en lille teknisk forståelse ved egen installation. Det er populært at se TV på nettet – og til det skal man bruge en god bredbånds forbindelse. Man kan dog sagtens få en billig bredbånds forbindelse, som er god nok til at se TV på nettet. Vi anbefaler 10 mbit – så er du med på moden!

Livet er for kort til langsomt internet

Hvis du for ofte mister internet forbindelsen, eller føler at den er for langsom, så er det på tide at enten skifte udbyder, eller få en højere bredbåndsforbindelse ved din nuværende udbyder.
At skifte til en højere forbindelse hos egen udbyder, kan oftest klares via dens hjemmeside blot ved brug af kundenummeret.

Det er altid vigtigt at vurdere ens behov for hvor hurtigt bredbåndet bør være, før end man bestiller. Dette gælder både for at man ikke har for lav en forbindelse, eller en så høj forbindelse at man sjældent bruger nytte af.

Ens valg af bredbåndsforbindelse bør bl.a. reflektere af hvor mange enheder man har, som vil benytte sig at dette, såsom computere, Ipads, telefoner, fjernsyn, tv-bokse, spille-konsoller m.m.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,