Comforth Scandinavia rabatkode og anmeldelse

Comforth Scandinavia er hurtigt blevet ét populært brand inden for personlig pleje. Især deres IPL hårfjerner – som vi har testet her – er rated helt i top blandt deres kunder og diverse online magasiner.

Vi har været så heldige at tilbyde en 20% rabatkode til Comforth Scandinavia, som udløses automatisk ved checkout, når du hopper ind via vores reklamelink her.

FÅ 20 % RABAT HER

Diamantsliber

Én af Comforth Scandinavias andre helt store populære produkter er naturligvis deres diamantsliber eller blackhead remover – kært barn har mange navne. Denne er rated top blandt deres kunder grundet den lækre feel af produktet + dets gode ydeevne.

Vi har faktisk også anmeldt deres diamantsliber her, da vi skulle teste blackhead removers: Hvilken skal du købe?

Spoiler alert – vores anmeldelse er super positiv og giver topkarakter til deres diamantsliber, som er mere end hvad vi kunne give nogle af deres konkurrenter.

IPL hårfjerner

Deres helt store topseller er deres skønne IPL hårfjerner, som vi bare er helt vilde med, som du kan læse i vores IPL test her. Den er kraftfuld, nemt at håndtere og så skaber den resultater – vigtigst af alt naturligvis. Men faktisk er Comforth Scandinavia SÅ sikre på deres produkt, at de tilbyder dig 90 dages tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke oplever resultater – hvor vildt er det lige. Det er altså ikke en service, som de helt store brands kommer til at tilbyde – så det er med at udnytte, når der endelig er et brand, der tror 100% på deres produkter.

Topkarakter på Trustpilot

Men det er ikke kun os, der er helt vilde med Comforth Scandinavia – de er nemlig også højt anmeldt på Trustpilot, hvor de svømmer i gode anmeldelser. Mange anmeldelser siger: “kan anbefales”, “hurtig levering” og “god kundeservice” – 3 ting, som vi også sætter stor pris på ved en shop.

Der skal ikke kun være gode produkter, der giver resultater og som bare virker – nej, det som gør en shop helt speciel = når de også har styr på alt det udenom. Som kundeservice – jeg ved ikke med jer, men jeg har prøvet mange gange at skulle bestille noget og så går der 100 år, inden det bliver leveret eller der er udfordringer med produktet.

Det er bare et helvede at købe fra et sted, som ikke er til at regne med – men det er heldigvis ikke tilfældet med Comforth Scandinavia og med vores rabatkode, så kan du spare 20% på dit næste køb – uanset HVAD du skal have derinde.

Comforth Scandinavia rabatkode

Brug vores Comforth Scandinavia rabatkode via linket her.