Forestil dig at du på få uger kan få en flottere hud uden at spilde en masse penge på dyre ansigtsbehandlinger hos diverse klinikker. Opnå det i stedet derhjemme ved at anvende en elektrisk ansigtsbørste og dit normale renseprodukt.

Dette er drømmen for mange af os kvinder – men er det opnåeligt? Det har vi testet over de sidste uger med Comforth Scandinavias elektriske ansigtsbørste.

Jeg blev overrasket over, hvad det betød for min hud – læs om min oplevelse herunder.

 

Her er mine tanker om den elektriske ansigtsbørste

Som du måske kan se i videoen, så er ansigtsbørsten enormt blød at holde på med sin silikoneoverflade – der udover at gøre den blød også gør den vandtæt, så du kan bruge den under dit aftenbad eksempelvis.

SE ANSIGTSBØRSTE HER

Brug koden TRIPII20 og få 20% rabat lige nu

Børsten er så lille og fin med et godt brugervenligt design, så den er nem at holde på under din behandling. Du får i hvert fald ingen udfordringer her – også nem at finde ud af.

Elektrisk ansigtsbørste test

Som en lille bonus synes jeg også bare, at den er cute at have stående fremme derhjemme på grund af dens lyserøde design.

Den er ikke én af de ting, som jeg behøver at gemme væk, som jeg gør med min hårtørrer dagligt for eksempel.

Lidt om børstens 4 indstillinger

Denne elektriske ansigtsbørste har 4 indstillinger, som du nemt kan skifte imellem for at finde, hvad der føles bedst for dig.

Jeg har selvfølgelig prøvet dem alle lidt på skift for at finde ud af hvilken, jeg foretrak. For mig blev indstilling 1 og 3 vinderne, da 1 gav de soniske effekter uden at blive “for meget” og 3 gav mig en pause fra de kildende fornemmelser, som især 2 gav mig (der har 10.000 vibrationer i minuttet).

elektrisk ansigstbørste

Så dette var uden tvivl et kæmpe plus i min bog, at der er flere indstillinger – og hvis én ikke lige er noget for dig, så hopper du videre til en anden, der føles helt anderledes.

Du kommer helt sikkert ikke til at opleve, at INGEN af de 4 muligheder er den rette for dig, fordi de føles ret forskelligt.

De dage hvor jeg virkelig vil give min hud en god & effektiv behandling, vælger jeg den kildende indstilling 2 – og andre dage, hvor jeg ikke lige kan overskue det helt store nøjes jeg med nr. 3.

Nu tænker du måske: Hvordan ved du hvilken indstilling, du er på? Men dette er meget nemt at mærke, synes jeg. Igen: Forskellen er stor, men første gang skal du måske have manualen åben ved siden af.

Efter 2-3 dage kender du den dog udenad og ved præcis, hvilken indstilling du er på! Lille hint: De 3 soniske kilder, og det gør den sidste slet ikke – og så ved du, at du er på nr. 3.

SE ANSIGTSBØRSTE HER

Brug koden TRIPII20 og få 20% rabat lige nu

Hvordan føles det så?

Som så mange ting her i livet kommer de soniske indstillinger til at kræve lidt tilvænning. Som nævnt kort, så kilder de – især i starten. Jeg kunne ikke rigtig bruge indstilling 2 i de anbefalede 90 sekunder de første dage.

Men det er alligevel som om, at man hurtigt vænner sig til den kildende fornemmelse. Det er ikke ultra behageligt for mig at få 10.000 vibrationer i 90 sekunder hver dag – også fordi det kan kilde enormt meget i hånden og især på næsen!

Derfor fandt jeg netop også, at 1 og 3 blev vinderne hos mig. Indstilling 1 kilder også og du skal ikke være meget kilden eller følsom, hvis du skal anvende denne heller.

Hvis du ER følsom, så er indstilling 3 lige dit sweat spot, da du KUN får massagen af din hud med denne. Her er ingen soniske vibrationer.

Med alle indstillingerne får du masseret dit ansigt og … det er SÅ LÆKKERT! Du kommer til at se frem til denne behandling hver dag – det tør jeg næsten godt love.

Det er bare rart at få lidt ansigtsmassage dagligt – og så er det ovenikøbet sundt for din hud. Forestil dig at du har haft en lang dag – folk har været frustrerende og så kan du tage din ansigtsbørste og få masseret alle aggressionerne ud af panden.

Du vil ikke kunne undvære den!

GÅ TIL BUTIK

Hvilke resultater har jeg opnået på de første 4 ugers brug?

Jeg har brugt den dagligt i de sidste par uger: 1-2 gange – ofte om morgenen, men i hvert fald hver aften.

Selvom det kun har været få uger undervejs, så føler jeg helt sikkert, at jeg kan se en forskel i min hud. Det sker ikke uge 1 eller nødvendigvis efter 10 dage, men i løbet af uge 2 var de første forbedringer at se, synes jeg.

Det føles som om, at huden bliver baby-blød, frisk og får en ny glød, som ikke var der for nogle uger siden. Så jeg er virkelig ikke i tvivl om, at jeg kommer til at fortsætte.

Forbedringerne har jeg kun oplevet ved profesionelle ansigtsbehandlinger førhen, så det er dejligt at se, at jeg bare kan opnå det hjemmefra.

Og når den elektriske ansigtsbørste koster få hundrende kroner, så er det en god investering at prøve – især fordi du får tilfredshedsgaranti og pengene tilbage, hvis du ikke oplever det samme som mig.

Derudover har jeg som nævnt også fået en positiv sidegevinst. Dagligt ansigtsmassage der masserer frustrationerne fra en lang dag ud af min krop, så jeg er klar til at sove mere afslappet end før behandlingen.

Det er virkelig noget, som jeg nyder og ser frem til hver eneste dag – og er sikker på, at du også vil få samme oplevelse.

Pros
 • Effektiv renser
 • Få blødere hud
 • Flot & cute design
 • Lav pris
 • Vandtæt
 • 45 dages tilfredshedsgaranti (få pengene tilbage)
Cons
 • Den soniske indstilling kan kilde lidt i hånden under brug
 • Hvis indstillingerne anvendes, så larmer børsten naturligvis lidt

GÅ TIL BUTIK

Sådan bruger du ansigtsbørsten

Trin 1: Fjern din makeup.

Trin 2: Fugt ansigtet med vand og påfør dit normale rensegel.

Trin 3: Hold tændknappen nede i et sekund for at tænde (skift mellem de 4 indstillinger ved at klikke enkeltvis).

Trin 4: Massér ansigtet i cirkulære bevægelser for at rense dit ansigt mest optimalt (ansigtsbørsten slukker selv efter 90 sekunder, som behandlingen bør tage)

Trin 5: Efterskyl dit ansigt med koldt vand

Trin 6: Rengør din ansigtsbørste med vand & tør det forsigtigt af, hvorefter den kan sættes på det medfølgende lille søde opladestativ

Detaljer

 • 1 elektrisk ansigtsbørste med 10.000 ultrasoniske vibrationer/minut + 4 indstillinger (Antibakteriel klinisk silikone & vandtæt)
 • 1 Holder/opladestation
 • 1 USB oplader
 • 1 manual (dansk)

GÅ TIL BUTIK

REVIEW OVERVIEW
Feel
Look
Batteritid
Effektivitet
elektrisk-ansigtsboerste-test-anmeldelseDu får en skøn elektrisk ansigtsbørste, som hurtigt vil erstatte din normale rutine.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,