Forestil dig at du på få uger kan få en flottere hud uden at spilde en masse penge på dyre ansigtsbehandlinger hos diverse klinikker. Opnå det i stedet derhjemme ved at anvende en elektrisk ansigtsbørste og dit normale renseprodukt.

Dette er drømmen for mange af os kvinder – men er det opnåeligt? Det har vi testet over de sidste uger med Comforth Scandinavias elektriske ansigtsbørste.

Jeg blev overrasket over, hvad det betød for min hud – læs om min oplevelse herunder.

 

Her er mine tanker om den elektriske ansigtsbørste

Som du måske kan se i videoen, så er ansigtsbørsten enormt blød at holde på med sin silikoneoverflade – der udover at gøre den blød også gør den vandtæt, så du kan bruge den under dit aftenbad eksempelvis.

SE ANSIGTSBØRSTE HER

Brug koden TRIPII20 og få 20% rabat lige nu

Børsten er så lille og fin med et godt brugervenligt design, så den er nem at holde på under din behandling. Du får i hvert fald ingen udfordringer her – også nem at finde ud af.

Elektrisk ansigtsbørste test

Som en lille bonus synes jeg også bare, at den er cute at have stående fremme derhjemme på grund af dens lyserøde design.

Den er ikke én af de ting, som jeg behøver at gemme væk, som jeg gør med min hårtørrer dagligt for eksempel.

Lidt om børstens 4 indstillinger

Denne elektriske ansigtsbørste har 4 indstillinger, som du nemt kan skifte imellem for at finde, hvad der føles bedst for dig.

Jeg har selvfølgelig prøvet dem alle lidt på skift for at finde ud af hvilken, jeg foretrak. For mig blev indstilling 1 og 3 vinderne, da 1 gav de soniske effekter uden at blive “for meget” og 3 gav mig en pause fra de kildende fornemmelser, som især 2 gav mig (der har 10.000 vibrationer i minuttet).

elektrisk ansigstbørste

Så dette var uden tvivl et kæmpe plus i min bog, at der er flere indstillinger – og hvis én ikke lige er noget for dig, så hopper du videre til en anden, der føles helt anderledes.

Du kommer helt sikkert ikke til at opleve, at INGEN af de 4 muligheder er den rette for dig, fordi de føles ret forskelligt.

De dage hvor jeg virkelig vil give min hud en god & effektiv behandling, vælger jeg den kildende indstilling 2 – og andre dage, hvor jeg ikke lige kan overskue det helt store nøjes jeg med nr. 3.

Nu tænker du måske: Hvordan ved du hvilken indstilling, du er på? Men dette er meget nemt at mærke, synes jeg. Igen: Forskellen er stor, men første gang skal du måske have manualen åben ved siden af.

Efter 2-3 dage kender du den dog udenad og ved præcis, hvilken indstilling du er på! Lille hint: De 3 soniske kilder, og det gør den sidste slet ikke – og så ved du, at du er på nr. 3.

SE ANSIGTSBØRSTE HER

Brug koden TRIPII20 og få 20% rabat lige nu

Hvordan føles det så?

Som så mange ting her i livet kommer de soniske indstillinger til at kræve lidt tilvænning. Som nævnt kort, så kilder de – især i starten. Jeg kunne ikke rigtig bruge indstilling 2 i de anbefalede 90 sekunder de første dage.

Men det er alligevel som om, at man hurtigt vænner sig til den kildende fornemmelse. Det er ikke ultra behageligt for mig at få 10.000 vibrationer i 90 sekunder hver dag – også fordi det kan kilde enormt meget i hånden og især på næsen!

Derfor fandt jeg netop også, at 1 og 3 blev vinderne hos mig. Indstilling 1 kilder også og du skal ikke være meget kilden eller følsom, hvis du skal anvende denne heller.

Hvis du ER følsom, så er indstilling 3 lige dit sweat spot, da du KUN får massagen af din hud med denne. Her er ingen soniske vibrationer.

Med alle indstillingerne får du masseret dit ansigt og … det er SÅ LÆKKERT! Du kommer til at se frem til denne behandling hver dag – det tør jeg næsten godt love.

Det er bare rart at få lidt ansigtsmassage dagligt – og så er det ovenikøbet sundt for din hud. Forestil dig at du har haft en lang dag – folk har været frustrerende og så kan du tage din ansigtsbørste og få masseret alle aggressionerne ud af panden.

Du vil ikke kunne undvære den!

GÅ TIL BUTIK

Hvilke resultater har jeg opnået på de første 4 ugers brug?

Jeg har brugt den dagligt i de sidste par uger: 1-2 gange – ofte om morgenen, men i hvert fald hver aften.

Selvom det kun har været få uger undervejs, så føler jeg helt sikkert, at jeg kan se en forskel i min hud. Det sker ikke uge 1 eller nødvendigvis efter 10 dage, men i løbet af uge 2 var de første forbedringer at se, synes jeg.

Det føles som om, at huden bliver baby-blød, frisk og får en ny glød, som ikke var der for nogle uger siden. Så jeg er virkelig ikke i tvivl om, at jeg kommer til at fortsætte.

Forbedringerne har jeg kun oplevet ved profesionelle ansigtsbehandlinger førhen, så det er dejligt at se, at jeg bare kan opnå det hjemmefra.

Og når den elektriske ansigtsbørste koster få hundrende kroner, så er det en god investering at prøve – især fordi du får tilfredshedsgaranti og pengene tilbage, hvis du ikke oplever det samme som mig.

Derudover har jeg som nævnt også fået en positiv sidegevinst. Dagligt ansigtsmassage der masserer frustrationerne fra en lang dag ud af min krop, så jeg er klar til at sove mere afslappet end før behandlingen.

Det er virkelig noget, som jeg nyder og ser frem til hver eneste dag – og er sikker på, at du også vil få samme oplevelse.

Pros
 • Effektiv renser
 • Få blødere hud
 • Flot & cute design
 • Lav pris
 • Vandtæt
 • 45 dages tilfredshedsgaranti (få pengene tilbage)
Cons
 • Den soniske indstilling kan kilde lidt i hånden under brug
 • Hvis indstillingerne anvendes, så larmer børsten naturligvis lidt

GÅ TIL BUTIK

Sådan bruger du ansigtsbørsten

Trin 1: Fjern din makeup.

Trin 2: Fugt ansigtet med vand og påfør dit normale rensegel.

Trin 3: Hold tændknappen nede i et sekund for at tænde (skift mellem de 4 indstillinger ved at klikke enkeltvis).

Trin 4: Massér ansigtet i cirkulære bevægelser for at rense dit ansigt mest optimalt (ansigtsbørsten slukker selv efter 90 sekunder, som behandlingen bør tage)

Trin 5: Efterskyl dit ansigt med koldt vand

Trin 6: Rengør din ansigtsbørste med vand & tør det forsigtigt af, hvorefter den kan sættes på det medfølgende lille søde opladestativ

Detaljer

 • 1 elektrisk ansigtsbørste med 10.000 ultrasoniske vibrationer/minut + 4 indstillinger (Antibakteriel klinisk silikone & vandtæt)
 • 1 Holder/opladestation
 • 1 USB oplader
 • 1 manual (dansk)

GÅ TIL BUTIK


Hvorfor skal du have en ansigtsbørste?

Vi har fundet ansigtsbørsten bedst i test – men hvorfor skal du så anskaffe dig sådan én?

En ansigtsbørste er et effektivt redskab til at rense og exfoliere huden i ansigtet. Det kan hjælpe med at fjerne døde hudceller, olie og snavs, der kan tilstoppe porerne og føre til uren hud og akne.

Ved at bruge en ansigtsbørste regelmæssigt, kan man forbedre blodcirkulationen i ansigtet, øge kollagenproduktionen og forbedre hudens elasticitet. Det kan også hjælpe med at reducere synligheden af fine linjer og rynker, da det kan hjælpe med at øge cellefornyelsen i huden.

Ansigtsbørster er også godt at benytte, hvis man har akneproblemer, da det kan hjælpe med at reducere antallet af bumser og mindske inflammationen. Det kan også hjælpe med at reducere hyperpigmentering og give huden en jævnere teint.

Det er vigtigt at vælge en ansigtsbørste, der passer til ens hudtype og at bruge den korrekt. For eksempel, skal man vælge en børste med bløde børstehår, hvis man har en følsom hud og bruge den med forsigtighed for ikke at skade huden.

Det er også vigtigt at rengøre og desinficere ansigtsbørsten efter hver brug for at undgå bakterieoverførsel.

I alt kan en ansigtsbørste være et godt værktøj til at opretholde en ren og sund hud, forbedre blodcirkulationen, øge kollagenproduktionen, reducere synligheden af fine linjer og rynker og give huden en jævnere teint.

Det kan også være en effektiv metode til at bekæmpe akne og andre hudproblemer.

Ansigtsbørste bedst i test

Hvorfor har vi lavet denne test af ansigtsbørsten fra Comforth?

Det er særlig vigtigt at pleje huden i ansigtet, da det er det første, man ser på en person og det er også det område, der er mest udsat for ydre påvirkninger som sol, kulde, vind og forurening.

En sund og velplejet hud i ansigtet kan hjælpe med at beskytte mod UV-stråling, skadelige bakterier og andre skader. Pleje af huden i ansigtet kan også hjælpe med at holde den hydreret, mindske tegn på aldring og bevare en glød.

En god hudplejerutine kan også hjælpe med at reducere udviklingen af hudproblemer som akne, eksem og pigmentfejl. At pleje huden i ansigtet er ikke kun vigtigt for et godt udseende, men også for at opretholde en god sundhedstilstand. Netop derfor var det så vigtigt for os at finde den ansigtsbørste, der er bedst i test.

REVIEW OVERVIEW
Feel
Look
Batteritid
Effektivitet
elektrisk-ansigtsboerste-test-anmeldelseDu får en skøn elektrisk ansigtsbørste, som hurtigt vil erstatte din normale rutine.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,