Går du med tanker om at skulle på studietur i Danmark med dine elever? Så er du bestemt ikke alene. Hvert år drager mange lærere afsted på tur med sine elever til forskellige destinationer her indenfor landets grænser.

Der er mange fordele ved at tage på studietur i Danmark frem for at vælge en by i et andet land:

  • Det er billigere
  • Nemmere at arrangere samt generelt færre logistiske udfordringer
  • Danmark er et skønt land med massere af muligheder

Men hvor bør du så tage på studietur i Danmark med dine elever – få inspiration herunder.

1. Kerteminde

Hvis du ønsker idyl og ro på jeres tur, hvor eleverne virkelig kan få chancen for at trække stikket og hygge sig, så er Kerteminde et rigtig godt bud.

Her er mange forskellige muligheder for at finde rolige områder med god plads til din klasse til at få indåndet den friske luft, som du kun finder lidt uden for de store byer.

I Kerteminde kan I opleve Fjord&Bælt, Vinkingemuseet samt en masse skøn natur. Det er uden tvivl en skøn by at besøge for de fleste klasser.

2. Aarhus

I den lidt modsatte ende af by-kategorierne finder vi Aarhus. Hvis du hellere vil have en studietur i Danmark, hvor der er mange seværdigheder, liv og mennesker, så er storby-modellen nok mere interessant for jer.

I Aarhus er der et hav af forskellige ting, som I kan opleve som eksempelvis ARoS, den gamle by, Aarhus domkirke og mange andre (også) gratis ting, som du kan læse mere om her.

Her er der rig mulighed for at bo på mange forskellige måder, da Aarhus naturligvis byder på meget grundet sin store størrelse.

3. Langeland

Denne lille ø er også en god mulighed for at komme af sted og opleve noget anderledes.

Her kan I blandt andet besøge Tranekær Slot, der er det ældst beboede hus i hele Danmark. I kan også se på vilde heste eller besøge museer – så der er rig mulighed for god underholdning for hele klassen.

Mange lærere vælger Langeland, hvis de ønsker at komme væk fra storbyliv og viser eleverne mere rolige og landlige omgivelser.

LÆS OGSÅ Find gratis skolerejser og inspiration her

Få hjælp til jeres studietur i Danmark

Vil du gerne have hjælp til at planlægge jeres studietur i Danmark? Hos Tripii har vi mange kontakter og partnere, som vi kan kontakte i forbindelse med at planlægge jeres tur.

Det er uanset hvor I planlægger jeres studietur i Danmark, så kan vi nok hjælpe!

Du er derfor velkommen til at kontakte os på christian@tripii.dk, så kan vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer.

[wpforms id=”79″ title=”false” description=”false”]

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,