Prøveperiode
Prøv gratis i 2 måneder
Pris
79,-/md
Prøveperiode
Prøv 45 dage gratis
Pris
129,-/md
Prøveperiode
Prøv 45 dage gratis
Pris
59,-/md

I Danmark er der mange forskellige udbydere, der tilbyder gratis lydbøger i form af en prøveperiode. Men hvilken en udbyder bør du vælge, når du skal finde den bedste lydbogs-app?

Vi har lavet en oversigt over diverse lydbogsudbydere, så du nemt kan få et overblik over, hvilken tjeneste passer bedst til dig.

Her kan du lytte til gratis lydbøger

Når du klikker på nedenstående knapper, bliver du sendt hen til den pågældende platform via vores reklamelink, hvor din gratis prøveperiode kan påbegyndes. Vores link udløser en bedre prøveperiode hos Mofibo, Bookbeat og Podimo.

Kort fortalt – Find hurtigt den bedste lydbogsplatform for dig

Derfor skal du vælge Mofibo

Hvis prisen (129,-/md) ikke er den afgørende faktor for dig, men et stort udvalg er alfa omega, så er det Mofibo, du skal vælge. De har det største bibliotek og ubegrænset lyt, hvis du planlægger at høre meget.

Her finder du nemlig mere end 300.000 bøger, så du altid vil have indhold at dykke ned i. De producerer desuden indhold selv, så du vil over tiden komme til at finde rigtig meget unikt indhold på denne platform frem for de andre.

Dette kan uden tvivl være med til at afskille dem fra deres konkurrenter over de næste par år. Så de er helt sikkert værd at holde øje med.

Mofibo tilbydernormalt blot 14 dage gratis prøveperiode, så hvis du benytter vores reklamelink øverst her, så får du altså hele 30 dage gratis!

 


Derfor skal du vælge Bookbeat

Hvis prisen er afgørende for dig, så skal du vælge Bookbeat, da de er blandt de allerbilligste på markedet. Du får et lille abonnement for kun 79,- hvor du må lytte et bestemt antal timer. Så hvis du ikke skal lytte dagevis hver måned og prisen betyder meget, så er denne platform for dig. Deres udvalg er mindre en Mofibos.

Normalt er der ikke hele 6 ugers gratis prøveperiode, så det er helt unikt via os, hvis du benytter reklamelinket i tabellen.


Derfor skal du vælge Podimo

Podimo er for dig, der ønsker en lav pris samt har et lavt forbrug af lydbøger. Her finder du nemlig ikke det største eller mest populære udvalg. Prisen afspejler til gengæld dette, så det synes vi er ganske fair.

Her får du desuden også adgang til eksklusive podcasts, som du ikke vil finde andre steder – fx. Mads og A-holdet.

Normalt tilbyder Podimo blot 14 dage gratis, så hvis du benytter vores reklamelink får du altså yderligere dage gratis helt unikt.

 


Sådan kommer du i gang med at lytte til lydbøger

Det er utrolig nemt at komme i gang med at lytte til lydbøger gratis allerede i dag. Alle de forskellige tjenester har nemlig gjort det nemt for deres brugere at tilmelde sig. For det første får du en gratis profil, så der er rigtig få barriere for at komme i gang.

For det andet så har de alle også en rigtig overskuelig platform, der gør tilmeldingen super simpel for alle. Du skal altså ikke bruge meget energi på at overveje din beslutning eller tilmelde dig.

gratis lydbøger test

For det tredje så skal du slet ikke bekymre dig i forhold til at gå i gang, da de alle og tilbyder 0 binding. Du kan altså blot tilmelde dig, prøve deres tjeneste og afmelde det igen – helt uden at have betalt noget som helst for det!

Det er super simpelt og nemt for alle. Du kan klikke ind hos diverse udbydere og prøve det selv. Det vil ikke tage dig mere end et par minutter -så er du faktisk i gang med at lytte. Det synes vi i hvert fald er rigtig nemt – vi håber, at du er enig!

LÆS OGSÅ: Fitnessguru rabatkode

Hvad er lydbøger?

Lydbøger er kommet for at blive. I de senere år er antallet af lydbøger steget markant – hvorfor? Simpelthen fordi folket vil have det. Uanset om du står og laver mad, cykler/kører på arbejde eller går en tur – så er det oplagt at lytte til bøger, der kan underholde eller gøre dig klogere.

I stedet for kun at have de traditionelle bøger, hvor du skal finde tid til at sætte dig ned og læse, så kan du i stedet komme til at konsumere meget mere kvalitetsindhold via lydbøger. Du kan nemlig blot downloade en app, klikke på den bog, som du aldrig har fået taget dig sammen til at købe og læse – og så er du i gang.

Det er nemt og du har altid mulighed for at blive klogere – også i en travl hverdag, hvor mange af os simpelthen ikke har tiden eller overskuet til at sætte sig ned i ens yndlingslænestol og åbne en bog.

gratis lydbøger
Du kan også lytte til lydbøger, mens du motionerer.

Hvis dette lyder som noget, du også oplever så er det i hvert fald oplagt at du også dropper denne idé om, at du lige pludseligt finder tid til noget, som du lige nu aldrig finder tid til.

Derfor anbefaler vi, at du prøver nogle gode lydbøger gratis og ser hvor fantastisk det fungerer. Det vil ændre din hverdag fuldkommen!

 

Hvad er e-bøger egentlig så?

En anden feature ved alle disse gratis lydbogstjenester er også, at du kan komme til at læse flere e-bøger. Det vil altså sige, at du læser nogen på din mobil eller tablet i stedet for en fysisk (tung og stor) bog. E-bøger gør det nemmere for dig, som stadig godt selv kan lide at læse at tage fler bøger med på tur – om det er en rejse eller bare en mindre tur.

I stedet for at begrænse dig selv med én bog, så kan du med en lydbogstjeneste tage 1 million bøger med på samme rejse – e-bøger har nemlig den fordel at de ikke fylder mere end den enhed, som du planlægger at tage med på din tur.

Og de fleste af os har alligevel altid tablet og telefon med på vores rejser – uanset hvor lange eller korte de er. Derfor er det også dejlig nemt for dig at tage en masse bøger med, så du altid har en masse god underholdning til farten. Det kunne altså bare ikke være nemmere end det her!

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,