Har du også badeværelsesskabet derhjemme fyldt med diverse produkter til både hår, ansigt og krop? Velkommen til klubben! Når man har mange produkter i gemmekassen, kan det være svært at finde ud af, hvilke du skal medbringe på ferien.

ANNONCE

Eller måske du er én af dem, som skal ud og købe nye produkter, som du vil have med dig på ferien? Uanset hvilken situation du befinder dig i, kan du søge rådgivning i denne artikel.

Vi har sparet dig for besværet og fundet frem til 3 produkter, som vi finder absolut relevante at medbringe på ferien – specielt når ferien går sydpå.

Solprodukter til håret

Vi ved alle, hvor skadelige solens stråler kan være mod håret og specielt, når vi kommer tættere på sydens sol. Vores hår er, ligesom vores hud, sårbart overfor solens stråler og bliver hurtigt ødelagt og slidt. Dog er der hjælp at hente!

Hvis du går op i dit hår og dets sundhed, kan du med fordel kaste dig ud i at prøve solprodukter til håret. Produkterne forhindrer UV-strålerne fra solen at gennemtrænge håret, som er det, der ødelægger håret.

Disse produkter forekommer som almindelig shampoo og balsam, dog er der tilsat den specielle SunScreen formular. Denne formular indeholder både UVA-filter og UVB-filter, hvilket dækker håret og beskytter som en slags beskyttelsesfilm.

Facial oil

Et andet produkt, som du bør overveje at medbringe på ferien, er facial oil. En facial oil er på dansk kaldet ansigtsolie, men de fleste producenter bruger den engelsk betegnelse. Facial oils er fyldt med essentielle fedtsyrer som skaber balance i huden, hvilket er ideelt, når huden er blevet eksponeret en del for solens stråler.

Ansigtshuden er specielt sårbar, når det kommer til UV-stråler, og derfor har ansigtet ofte brug for ekstra beskyttelse. I stedet for at bruge en aftersun til ansigtet, kan du derfor med fordel benytte en facial oil.

Solcreme

Foruden facial oil og solprodukter til håret, er det selvfølgelig altid vigtigt at medbringe solcreme på ferien! Solcreme er essentielt, specielt ansigtssolcreme.

Som nævnt før er ansigtet ekstra sårbart, når det handler om solens UV-stråler. Du bør derfor ikke blot investere i en god solcreme, men også en god ansigtssolcreme.

Selvom det findes utallige slags produkter, er der ingen tvivl om, at nogle er bedre end andre, når du skal afsted sydpå. Det er vigtigt, at passe på sig selv, når man bevæger sig ud i solens stråler. Vi håber, at du kunne bruge disse råd, når du skal til at pakke til ferien!

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,