Vi har gennemsøgt markedet for de bedste cupping sæt online, der kan hjælpe med at behandle ømme muskler eller bekæmpe appelsinhud.

Denne behandlingsform stammer oprindeligt fra Kina og virker ved at fremme blodtilførslen til musklerne, der hjælper dem til at slappe af og løsne bindevævet. Du skaber nemlig et vakuum med kopperne, der faktisk giver musklen en dybdegående massage.

Som et resultat forbedrer du dit kredsløb, fjerner affaldsstoffer i kroppen og fremmer helingen i fx. ømme muskler eller smerter. Det er en fordel for dig, der træner meget, har løberknæ eller hvis du ønsker at komme af med appelsinhud.


Opsummering – Det billigste cupping sæt


Cupping appelsinhud

Hvis dit ønske er at bekæmpe appelsinhud, så kan vi særligt anbefale en cup, da disse har påviste resultater i forbindelse med at modarbejde appelsinhud.

Du skal blot anvende dit cupping sæt 3 gange ugentligt på de områder, du ønsker at behandle. Behandlingstid: Ca. 8 min af gangen. De fleste ser resultater efter 3-4 behandlinger.

Sådan benytter du dit cupping sæt

Når sugekoppen sidder fast på huden, kan du langsomt begynde at køre din cup rundt på huden i cirkulære bevægelser – bevæg den altid mod hjertet. Så på benet skal du starte ved knæet og køre sugekoppen op mod maven.

Her er nogle af de bedste cupping sæt

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,