Kugledyne bedst i test: Her er den bedste kugledyne

Kugledyner er blevet enormt populære i Danmark – og med god grund. De giver dig en masse fordele, som vi vil komme nærmere ind på her, hvor vi samtidig har fundet frem til den bedste kugledyne i test.

Derfor skal du have en kugledyne

Tyngden beroliger

Bedre søvnkvalitet

Reducerer angst & stress

1. plads: anew sleep

1299,-

Med kugledynen fra anew sleep kan du opnå en beroligende og afslappende oplevelse, der hjælper dig med at slippe af med stress og forbedre din søvnkvalitet. 

Dynen er skabt ud fra den innovative behandlingsteknik “deep pressure stimulation”, der via trykket påvirker dit nervesystem positivt samtidig med, at den reducerer produktionen af stresshormoner.

Kugledynen er vegansk og består af syv lag, hvor de to yderste lag er 100% OEKO-TEX certificeret bomuld. Mellemlagene er lavet af bløde polyesterfibre, mens det inderste lag indeholder støjfrie glasperler, der giver dynen dens vægt. 

Dynen er nem at vedligeholde, da den kan vaskes ved et skånsomt program på maks. 30 grader.

Du kan prøve anews dyne risikofrit i hele 101 nætter og få den leveret gratis. Hvis ikke du er tilfreds, kan du sende dynen retur og få dine penge igen.

Med vores link får du automatisk 100,- rabat ved checkout.

2. plads: Scandinavian Rest

1.099,-

På andenpladsen i vores kugledyne test finder vi Scandinavian Rest, der har en dyne fra 5-9kg, som vil være tilstrækkeligt for de fleste personer.

Vi havde en virkelig god nattesøvn med denne – godt åndbart materiale & kvalitetsfeel ved produktet.

  • Allergivenlig & antibakteriel
  • 30 dages tilfredshedsgaranti, så du kan prøve uden at frygte fejlkøb
  • Shoppen har vundet flere online tests
  • God Trustpilot med en masse positive anmeldelser
  • Designet i Danmark og med danske mål
  • Lavet i bambus, hvilket er et premium materiale, som gør dynen sved-absorberende (perfekt til de varme nætter).
Med vores link får du automatisk 10% rabat ved checkout.

3. plads: Goodnights

999,-

Goodnights har lavet en kugledyne, hvor du får enormt meget kvalitet til en lav pris. Desuden kan du få 15% rabat med vores kode TRIPII15

Mine erfaringer med at teste deres 9 kg kugledyne

Jeg er 186 cm og ca. 90 kg tung og har derfor valgt deres 9 kg kugledyne. Dette har været tilpas for mig. Men jeg forstår godt, hvis den kan være for tung for de fleste.

Den er tung at bære rundt på samt flytte om natten, hvis man er kommet til at sparke den lidt af sig. Så kræver det lidt af ens trætte krop at få den slæbt på igen midt om natten.

Så hvis du er i tvivl om tyngden, så vil jeg anbefale 7 kg i stedet. Denne giver en god tyngde, men er lige dét lettere at bære rundt på og justere i løbet af natten.

Der er godt styr på tingene med denne kugledyne fra Goodnights – kuglerne inden i dynen, der skaber vægten – ruller ikke rundt i hele dynen og skaber en uvægt.

De er “låst” fast inden i små kvadrater, som du kan se, hvilket sikrer det bedste resultat. Vægten er dermed ligelidt fordelt.

Dette skulle man tro var en selvfølge, men har fundet anmeldelser af andre tyngdedyner, hvor kugler fik lov at trille rundt over det hele – hvilket giver en dårlig oplevelse.