Massagepistol test – Bliv guidet, læs gode råd og andre tips i denne artikel.

Vi har foretaget en massagepistol test, så du ved, hvad du bør købe, når du skal ud og have din.

Her bliver du klar over, hvad du skal være opmærksom på, priser og vigtige funktioner i din massagepistol.

Personligt døjer jeg med nogle udfordringer i mit venstre knæ, som skaber spændinger i lår og læn. Derfor var det oplagt for mig at teste, om en massagepistol kunne hjælpe med denne slags udfordringer – som faktisk mange af os danskere render rundt med.

Du får virkelig god lindring for pengene med en massagepistol – jeg fik løsnet op og min massør kunne mærke en forskel på mig efter, at jeg var begyndt at behandle med selv ind i mellem.

Så hvis du også døjer med lignende skavanker, vil have en god opvarmer til din træning eller noget helt tredje, så tjek de bedste massagepistoler ud herunder.


1. Massagepistolen, der er bedst i test: Barbenders

Jeg er slet ikke i tvivl i denne massagepistol test. Barbenders løber med sejren.

Denne massagepistol er designet i et stilrent og meget enkelt design med helt sort aluminiums materiale. Der medfølger fire forskellige hoveder – hvilket er mere end rigeligt fandt jeg ud af. Du behøver ikke 6-8 stykker – du får det jo aldrig brugt til hverdag.

Barbenders har fire hastighedsniveauer, og topniveauet giver dig en god rusketur, som kan mærkes.

GÅ TIL BUTIK

Hvad er inkluderet?

 • Massagepistol
 • 4 massagehoveder: Ball Head til større muskelgrupper (lår, arme, hoften og læg). U-head til nakke og rygsøjle. Cylindrical Head til dybdegående massage og Flat Head som er god til taljen og ryggen.
 • Brugsanvisning
 • Oplader

Unboxing

 

Hvorfor vinder denne massagepistol?

Der er tre elementer til, hvorfor denne vinder:

Prisen: Ikke høj ift. hvad du får for pengene. For dig, der ofte læser med, ved du at jeg er meget prissensitiv – jeg gider ikke betale overpris for et produkt, der er importeret fra Kina med et nyt brandnavn på.

Hos Barbenders betaler du ikke overpris for et kinaprodukt med ny branding – nej, du får kvalitet til god og fair pris.

Behagelig at holde i længere tid: En ting, som jeg ikke havde tænkt meget over, inden jeg begyndte at teste disse massagepistoler: De kan godt blive ret ubehagelige at holde i lang tid, fordi der er så meget vibration.

Derfor er det vigtigt med en pistol, der ikke er irriterende at sidde med i lang tid. Her får Barbenders igen topkarakter, da den virkelig leverer varen, og du nemt kan bruge den i lang tid uden at opleve irritationer.

Gav mig hurtig og god lindring af spændinger: Som nævnt i intro har jeg personligt mange spændinger i venstre lår – og jeg ved, at der er rigtig mange derude, som døjer med lignende udfordringer.

Til dig kan jeg sige – denne massagepistol virker og afspænder hurtigt. Det er så lækkert efter en træning eller bare til hverdag, når du gerne vil sørge for at løsne muskelspændinger.

Så apparatet giver hurtig effekt, har en god pris og er behagelig at betjene – det er 3 virkelig vigtige elementer, og hvorfor den har min store anbefaling.

GÅ TIL MUSCLEHOUSE


2. Næstebedste valg: MikaMax

MikaMax har en massagepistol, hvor du virkelig får meget for pengene.

Med denne massagepistol får du op til 3300 slag pr. minut, hvilket er det højeste i blandt de testede produkter – og dette høje niveau kan sagtens blive nødvendigt at anvende for mange.

Der er 10 hastighedsniveauer, hvilket giver dig max mulighed for at skabe den perfekte hastighed for dig – vi var tre, der testede på redaktionen – og vi havde tre forskellige niveauer, der var behagelige for os. Så det er dejligt, at du kan finde præcis det niveau, der passer til dig.

Derudover er den nem at anvende, føles behageligt at holde under brug, fedt design og har mange forskellige mundstykker at vælge imellem for yderligere behandlingsoplevelser.

Specifikationer

 • 10 hastighedsniveauer (fra 1400-3300 slag/minut)
 • Op til 7 timers batteritid (virkelig stort plus)
 • LED touch display
 • Vægt: 718 gram
 • Inkluderer 6 mundstykker + rejsetaske
 • Støjsvag (30-45db)
 • CE godkendt

Mika vinder næsten vores massagepistol test, fordi..

Fordele
 • God pris (rabat lige nu)
 • Mange styrkeniveauer for personlig tilpasning
 • Behagelig at anvende
 • Tydeligt at mærke kvalitetsforskel på produktet
 • Ekstra: God dansk kundeservice og hurtig levering
Ulemper

  i samarbejde med PriceRunner

   


   

  3. Recoverym8

  Denne massagepistol er en stærk tre’er i denne test. Med en pris omkring de 750,- og en god kvalitet, så er denne også et godt bud for mange, der ønsker en lidt lavere pris.

  Du skal ikke vælge denne model, hvis du er en stor person, der gerne vil have et kraftfuld produkt, da du vil blive skuffet her. Men hvis du er lidt mindre og ikke har de store behov for kraftfulde behandlinger, så ville vi anbefale denne.

  Specifikationer

  • 4 hastighedsniveauer
  • Ekstra støjsvag (20–35db)
  • Lille størrelse
  • 4 massagehoveder + taske
  • Vægt: 500 gram
  • Batteritid: op til 6 timer
  • CE godkendt

  i samarbejde med PriceRunner 


   

  4. pladsen – Coop

  På en fjerdeplads finder vi denne massagepistol fra Coop, som også er et stærkt bud. Dette device er til dig, der ønsker at købe fra en velkendt shop og til eksklusiv pris.

  Personligt ville jeg vælge testens nummer 1 (naturligvis), hvis du gerne vil have en god og kraftig massagepistol med mange mundstykker. Nummer tre er god for de prissensitive og denne er til dig, der foretrækker at købe hos en velkendt shop.

  Den har ikke de vilde funktioner, der skiller den ud – det er bare en god massagepistol, som de fleste ville blive glade for. Prisen er dog også i den høje ende.

  Specifikationer

  • 4 massagehoveder
  • 6 massagehastigheder
  • Støjsvag motor
  • Vægt: 1 kg
  • Batteri: Op til 10 timer

  i samarbejde med PriceRunner


  Dette skal du vide inden køb

  Hvis det er du er på udkig efter din første massagepistol, så er der et par ting, som du skal huske at tænke over, inden du slår til. Herunder kan du se, hvad du i hvert fald bør overveje inden dit køb.

  Hvordan er din kropsbygning?

  Det er vigtigt at tænke over, hvor stor/lille du er, inden du køber. Hvorfor? Fordi du ikke kan købe nummer 2 i denne test, hvis du er en stor person på over 100 kilo.

  Her vil Recoverym8 Go simpelthen ikke være stærk nok til at give dig den styrke, som en person på din størrelse formentlig forventer.

  Hvis du derimod er en mindre person under 70kg, så vil testvinderen eller nummer 3 muligvis være overkill, da du slet ikke har brug for så mange forskellige styrkeniveauer. Dermed bør du ikke smide så mange penge efter egenskaber, som du aldrig vil få behov for.

  De højeste styrker vil du nemlig aldrig bruge, da de er for stærke og dermed ubehagelige for dig. Hvis du er over de 90-100 kg, så er nummer 1 eller 3 til gengæld lige noget for dig, så du virkelig kan blive tæsket igennem, hvis du har behov for det.

  Hvad skal den bruges til?

  En anden ting, som er vigtig at tænke over, er = Hvad er det du ønsker med din massagepistol? Skal det blot være en behagelig/pleasure behandling ind i mellem? Eller er det til hurtigere recovery efter dine intense træninger? Og ofte?

  Hvis det sidste lyder som dig, så bliver du nødt til at spendere lidt mere og vælge testens nummer 1 eller 3. Du har nemlig behov for mange styrkeniveauer og et kraftfuld produkt.

  Er dit mål blot at anvende den ind i mellem og for nydelsens skyld – så kan du sagtens nøjes med en mindre model som nummer 2. Så sparer du lidt penge og får et rigtig fint produkt.

  Budget

  Det sidste, som vi mener, at du bør tænke over = hvad er dit budget? Hvis du ikke ønsker at smide over 1000 kroner på din massagepistol, så udelukker det allerede mange produkter.

  Her vil nummer 2 i vores test muligvis være helt perfekt for dig! Ellers tjek Muslepains billigere model lige her. Denne er også kraftfuld – men lidt billigere.

  Hvis du har lidt flere penge at spendere, så vil vi selvfølgelig anbefale vores testvinder.

  Når du har overvejet disse ovenstående elementer, så vil du være klar til at tage din beslutning og foretage dit køb.

  Kommenter

  Skriv kommentar.
  Navn her,