Mofibo rabatkode

Leder du efter en Mofibo rabatkode, så du kan få en længere prøveperiode hos den skønne lydbogsplatform?

FÅ 30 DAGE GRATIS HER

Så er du landet det helt rette sted, da vi nemlig har en rabatkode, der giver dig længere gratis prøve til den gode app.

Det er én af de bedste platforme til lydbøger i verden, hvis du spørger os.

II sin tid blev app’en startet af Morten Strunge, som mange kender som iværksætteren bag OnFone, men da han solgte sit projekt i sin tid, gav det ham mulighed for at starte nogle nye projekter.

Én af de mest succesfulde af hans nye projekter efter sit teleselskab var Mofibo. Der gik heller ikke særligt længe, inden Storytel opdagede hvor stærke Mofibo var og derfor blev selskabet opkøb af den udenlandske platform.

Brandet Mofibo var simpelthen bare så stærkt i Danmark, at Storytel valgte at fortsætte med Mofibo-brandet frem for at omdøbe til Storytel.

Men uanset hvad, så har Mofibo altså det største udvalg inden for lydbøger og e bøger, så hvis du er interesseret i et kæmpe stort udvalg, så er det bare Mofibo, som du skal vælge.

Der er nemlig ingen tvivl om, at de er de største på markedet, når det kommer til udvalget.

Derudover laver de også deres egne produktioner, så de er faktisk lidt lige som Netflix – det er deres indhold, der gør dem unik fra andre udbydere – og det er netop dette, der vil få dem til at vende i længden, når det handler om at beholde alle de brugere derude, som gerne vil have bøger at lytte til, når de er på vej på arbejde, eller går en tur.

Mofibo rabatkode

Skal du bruge en rabatkode til Mofibo, så er du faktisk heldig. For du behøver ikke at have en kode, hvis du bare klikker ind til deres hjemmeside via vores link her.

Så vil du helt automatisk få en bedre deal, end hvis du bare gik direkte ind på deres hjemmeside.

Hvorfor skal jeg bruge en Mofibo rabatkode?

Det skal du sådan set heller ikke, men det kan jo være en god idé, hvis du gerne vil give deres platform et forsøg gratis – og derefter beslutte dig for, om deres site og platform er noget for dig.

Der er jo mange forskellige platforme, men jeg er sikker på, at du simpelthen bare vil forelske dig fuldkommen i alle deres bøger, app og andre ting.

De kan bare en masse, som deres konkurrenter ikke tilbyder – hvilket gør at rigtig mange mennesker her i Danmark, synes at netop Mofibo er den stærkeste platform af dem alle lige her og nu.

Men det kan du selv komme til at afgøre, hvis du giver dem et forsøg!