Se hvordan du kommer igang med at finde den rette for dig.

Er du træt af meningsløse tinderdates og singleture i byen – og søger du i stedet et seriøst forhold eller bare en date, der kan berige dig med gode snakke og latter? Så læs med her, hvor nogle af de bedste danske dating apps sammenlignes, så du kan finde ud af hvilken datingapp du skal gøre brug af, for at finde lige netop det du er på udkig efter.

Først og fremmest er det helt individuelt, hvad der søges i en partner, og hvor du selv befinder dig i livet. Derfor kan dating kategoriseres i henholdsvis almindelige datingsider, elitedating, netdating og senior dating. I denne artikel ser vi nærmere på netdating sider og sammenligner disse med hinanden.

Netdating sider

Sammenligningen af disse netdating sider, er baseret på 500+ uafhængige forsøgspersoners feedback. Herefter er der fundet frem til de syv bedste bud på netdating sider. De er rangeret ud fra disse kvalitetskrav: flest danske medlemmer, prisniveau på betalende abonnenter, brugervenlighed (altså hvorvidt det er nemt at finde rundt på siden), kundeservice og chat-funktioner/videomuligheder. 

 

Match.com 

Hvis man er på udkig efter en datingportal med et stort antal af brugere fra hele verden, så er denne portal, den rette for dig. Siden er international og det er gratis at oprette sig.

Dating.dk

Denne portal er kun for danskere og har over 500.000 medlemmer. Det er ligeledes gratis at oprette sig og fysiske møder kan arrangeres på siden. 

40plus.dk

Henvender sig til et segment med en minimumsalder på 37 år. Benyttes af de ældre brugere, der ønsker en mere seriøs forbindelse til en anden jævnalderende. 

Partner med Niveau

Europæisk brugerskare, hvor grundig personlighedstest kræves ved oprettelse. De fleste der vælger denne datingportal, gør det på baggrund af det store antal brugere. 

Single.dk

Dansk datingportal, der primært egner sig til det kvindelige publikum der er på udkig efter en kæreste. Single.dk er den perfekte side for kvinder, der søger seriøse forhold og som ikke ønsker at spilde deres tid. 

be2

Denne portal adskiller sig fra de andre ved at anvende videnskabeligt baseret algoritmer til at skabe de bedste matches, hvilket gør siden mere effektiv og spare dig for tid. Ved oprettelse skal alle brugere gennemføre en personlighedstest. 

50plus match 

Denne portal adskiller sig fra de andre, ved at være en af de få elitedating sider, der udelukkende er målrettet den ældre befolkningsdel. Brugerne af denne side siger, at de er tilhængere af denne side, fordi man får kontakt med jævnaldrende uden nogen dikkedarer. 

 

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,