Studierabatter online

Leder du efter studierabatter online? Så led ikke længere. Herunder kan du se de studierabatter, som du kan få via Tripii. 

Herunder finder du gode gaveideer, hvor du samtidig også vil kunne have mulighed for studierabatter.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

 

Studierabatter der batter

Når du er studerende, så er økonomien strammere end hvis du have et fuldtidsarbejde. Det er ikke så mærkeligt og vi har alle sammen været der.

Derfor kan du også ligeså godt udnytte de andre fordele, som du så kan få – når du nu er studerende.

Studierabatter er et meget almindeligt fund hos mange webshops, butikker og oplevelser, da virksomhederne udmærket er klar over, at de ellers vil have svært ved at kunne få de helt unge med som kunder.

Derfor er der mange, der vælger at give 10, 20 eller måske 30, 40% i studierabat til unge online eller i butikker.

Så hvis du er én af dem, der render rundt med et studiekort, så skal du da selvfølgelig udnytte de muligheder, som du har for at spare nogle penge, når du shopper online eller ude i nogle af de fysiske butikker.

SE OGSÅ: Saxo rabatkode

Det er nemlig alle mulige forskellige typer af forretninger, som vælger at give studierabat – det er ikke blot én type.

Et godt råd er faktisk altid bare at spørge, om der gives studierabat i den butik, som du skal til at shoppe i.

Det er rimelig risikofrit at spørge hurtigt, men det kan spare dig en masse penge på dit kommende køb. Det værste, der kan ske ved at du spørger, det er selvfølgelig bare, at du får et nej. Men på den anden side har du chancen for at spare hundredvis af kroner.

 

Er der en aldersgrænse for studierabatter online?

Studierabatter har intet at gøre med din alder. Hvis du er studerende, så har du ret til studierabat. Dette er også selvom, at du er lidt ældre end dine medstuderende.

Begrebet er opfundet, da det er klart for alle, at du bare ikke har ligeså mange penge, hvis du kun er på SU. Derfor er alle også med på, at prisen kan være lavere for denne del af befolkningen.

Det er ikke noget med forskelsbehandling, da de fleste har været unge og studerende på ét eller andet tidspunkt i sit liv og derfor selv har fået glæde af dette.

Det skal du bare huske at udnytte, så du ikke spilder en god mulighed for at spare penge, som du kan benytte på nogle af de mange andre ting, som man skal bruge som studerende.

Dette kan være studiebøger, taske, mad og så videre.

 

Hvor kan jeg få studierabat?

I listen øverst på siden her har vi samlet nogle af de steder, hvor du kan finde rabat. Hop ind på siderne og brug koderne, så du kan få en billigere pris.

Hvis du er i tvivl om du kan få studierabat fra en bestemt butik, så kan du altid skrive til os. Vi har mange forskellige samarbejder, så vi kan måske også finde et godt tilbud til dig fra en butik, som du ville ønske, at vi havde på siden her.

Vi er i hvert fald altid klar på at hjælpe med at finde gode tilbud, da vi godt selv kan huske, hvordan det var at være studerende.

Hvordan bruges en rabatkode?

Det er selvfølgelig ikke alle webshops, der fungerer på samme måde. Men for de fleste online butikker, vil du opleve at skulle indtaste din rabatkode til din studierabat ved “kassen”.

Her er der ofte en mulighed for at indtaste koden lige inden, du indtaster dine kortoplysninger. Så du må endelig huske ikke at gennemføre købet, før du har sikret dig, at din studierabat er indregnet i det endelige beløb.

Nogle gange fungerer de nemt og uden at behøves at indtaste noget – ligesom denne Mofibo rabatkode.

Om os

Vores platform er konstant i udvikling for at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at indsamle rabatter online.

Hvis du altid vil holde dig opdateret med de seneste rabatkoder, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Her kan du finde rabatkoder, rabatter, tilbud og udsalg til både danske og udenlandske onlinebutikker. Du kan bruge rabatkoder til at få gratis rabat, når du køber eller bestiller noget online. Det er helt uforpligtende og gratis at tilmelde sig.

Hvis du kender nogle steder, hvor du godt kunne tænke dig en studierabat, så er du mere end velkommen til altid at skrive til os. Vi har nemlig en masse muligheder for at kontakte store annoncører og forhøre os, om vi kan få nogle gode tilbud til dig og dine venner for eksempel.

Dette kan ofte være svært for folk, når de bare skriver helt selv, da alle selvfølgelig gerne vil have tilbud. Men vi kan måske hjælpe, så du ikke helt selv skal kontakte virksomhederne og få et nej.

Mange virksomheder er naturligvis forstående overfor, at ikke alles økonomi kan være med – derfor vil de også ofte gerne hjælpe lidt. Men de har bare heller ikke tid til at skrive unikke rabatkoder til alle, som kontakter dem. Derfor findes vi, så vi kan tilbyde alle vores brugere studierabatter.

Vi tager forbehold for at nogle af disse rabatter ikke er online og live mere – det kan nemlig ændrer sig og vi ændrer ikke vores side hver uge.