Home Kugledyne Kugledyne bedst i test: Scandinavian Rest

Kugledyne bedst i test: Scandinavian Rest

På førstepladsen i vores kugledyne test finder vi Scandinavian Rest, der har en dyne fra 5-9kg, som vil være tilstrækkeligt for de fleste personer. Se deres udvalg her >.

Hvis du vejer 55-80 kg, så vælg 7kg og hvis du vejer mere end 80, så tag 9kg – medmindre du frygter at være sensitiv over for tyngden.

Beskrivelse

Bedste kugledyne | Fra Scandinavian Rest

Jeg vejer 85kg og var bange for at 9kg ville være for voldsomt, men faktisk blev jeg meget overrasket over, at det slet ikke er så slemt, som jeg frygtede.

Misforstå mig ikke – 9kg er meget. Og den er tung at bære rundt på, samt flytte om natten, hvis man er kommet til at sparke den lidt af sig.

Hvis du er i tvivl, så vil jeg anbefale 7kg i stedet. Denne giver en god tyngde, men er lige dét lettere at bære rundt på og justere i løbet af natten.

Det er vigtigt at være helt ærlig og første nat var en tilvænning – her var det ikke 100% behageligt, at sove med denne kugledyne, da det var helt nyt for mig at have vægt på.

Men ligesom så meget andet vænner du dig hurtigt til det – og det samme var tilfældet her. Anden nat var allerede lettere og tredje nat var jeg helt forelsket i denne kugledyne.

GÅ TIL SCANDINAVIAN REST

Du får 10% rabat automatisk via vores link

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kugledyne bedst i test: Scandinavian Rest”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *