Wolt rabatkode

Hvis dig og din kæreste eller vennerne skal have mad leveret hjem, så kan I få gratis levering ved at benytte følgende Wolt rabatkode:

Koden er: 99J5K88

 


Du kan enten benytte app’en eller deres hjemmeside wolt.com.

OBS Rabatkoden gælder kun, når du opretter en ny bruger. Det gælder kun for dit første køb. Brug koden:

99J5K88

for at få 30 kr. rabat på dine første 4 bestillinger med levering!

Få tilbud på alle typer af lækker mad i København med ovenstående Wolt rabatkode, der vil give dig 30 kroner på dit første køb.

Hvis du alligevel har tænkt dig at købe mad online, hvorfor så ikke lige modtage en god rabat til at starte med – det er bare smart, hvis du spørger os.

Tripii hjælper hver dag mange studerende med at finde rabatter online – hvis du også er interesseret, så bare benyt vores Wolt rabatkode.

 

Wolt rabatkode

Desværre findes der på nuværende tidspunkt ikke en Wolt rabatkode, der giver dig mere end 30 kroner af din bestilling.

Men vi kan love dig for, at hvis dette kommer til at ske, så er vi nogle af de første til at få opdateret denne side.

Den ovenstående Wolt rabatkode kan bruges på al den mad, som de har i App’en – derfor behøver du altså ikke gå på kompromis med noget som helst.

Du kan få burgere, sushi og alverdens andre ting, hvis du bare benytter app’en i dag.

wolt rabatkode

Det er altid lidt mere lækkert at få maden leveret: Det er i hvert fald en del lettere end først at skulle handle, så lave maden og vaske op efterfølgende.

Alt dette besvær kan du undgå med vores Wolt rabatkode. Kom i gang i dag og se hvor let og lækkert det er!

Hvor kan du nyde din Wolt rabatkode?

Noget af det fedeste ved Wolt – hvis du altså spørger mig – er, at du også bare kan vælge at sætte dig i en park et sted og få maden leveret.

En personlig beretning fra en af vores brugere lyder:

Her forleden dag havde min kæreste og jeg en rigtig kærestedag sammen, hvor vi virkelig fik hygget i gennem. Det var så skønt og ingen af os ville have at den skulle ende.

Da klokken så pludselig var slået mad-tid (omkring kl 18), så så vi lidt berøvede på hinanden, da det jo ville betyde at vi skulle hjem igen og lave mad. (Vi sad i Kongens Have på dette tidspunkt).

Men så huskede han pludselig på, at vi jo havde vores Wolt-app, så vi bare kunne få maden leveret.

Vi fandt hurtigt noget lækkert mad, som der jo er massevis af på Wolt, og så skulle vi lige til at klikke bestil. Men så kom jeg jo i tanke om, at man altid lige skal tjekke efter rabatkoder. 

Så vi fandt en Wolt rabatkode her og brugte den til lige at få 25 kroner af beløbet. 

Og så kunne vi ellers forlænge vores skønne kæreste-dag med nogle timer – det var virkelig skønt!

 

Derfor bør du bestille mad hos Wolt

Wolt kom til Danmark for få år tilbage, men har på rekordtid overtaget spillet fuldkommen. De er dominerende i gadebilledet i landets store byer og du kan godt begynde dig at vænne dig til, at dette kun vil fortsætte eller blive større i fremtiden. De er en spiller, som er kommet for at blive og være en god udfordrer til de andre spillere på markedet.

Deres lynhurtige bude kommer med maden til dig på rekordtid og sikrer dig en god service gang på gang. Du kan rate dine leverandører, så Wolt ved, hvem der er særligt gode. Dette sikrer, at du får god kvalitet gang på gang.

Vi kan kun anbefale Wolt til alle, der er sulte, og vi håber at du vil anvende vores rabatkode, så du får lidt billigere pris, når du skal spise næste gang.

Download deres app og kom i gang med at få alle fordelene af deres skønne service. Det bliver bare ikke nemmere.

God fornøjelse derude!

Relaterede emner: Saxo rabatkode

Hvordan kommer jeg i gang?

Wolt kom til Danmark for et par år siden, og er siden da vokset sig rigtig store og er blevet en etableret spiller på det danske marked. De fleste vil genkende de blå jakker og den store blå firkant på ryggen af deres bude rundt om i byen.

Der var en gang, hvor du kun kunne benytte dem i København, men dette har ændret sig siden og virksomheden har store forventninger til fremtiden, så nærmest uanset hvor du er i verden, vil du en dag kunne have brug for vores Wolt rabatkode.

Men hvordan kommer du egentlig igang i dag, hvis du ønsker at få lidt lækkert mad serveret uden du selv skal gøre det store? Du kan faktisk bare hoppe ind i din appbutik og hente Wolt i dag, oprette din profil på ingen tid og så bestille!

Så inden for en time, kan du både:

  • downloade app’en
  • oprette en gratis profil
  • Udvælge mad
  • Bestille
  • Modtage maden

Så nemt er det! Kom igang her.

Deres kundeservice er desuden helt i top, så hvis du nogensinde får problemer med din bestilling, så kan du hurtigt og nemt få hjælp til at få løst problemet!

Hvad skal du bestille? 

Det gode ved at anvende Wolt er, at de faktisk har det meste inde i deres app. Du kan finde noget for enhver smag. Det er sådan set ligemeget, om du forestrækker noget snasket efter en bytur, som for eksempel en stor, lækker burger. Eller en pizza med det hele, hvor du virkelig får al muligt lækkert på toppen.

wolt-rabatkode-til-studerende

Det kan også være, at du skal invitere din partner eller en date forbi og gerne vil forkæle dem med noget lækkert mad – uden du selv behøver at stå timevis i køkkenet. Det er super nemt. Så kan du for eksempel vælge noget sushi for to, eller en god bøf med kartofler og sovs til. Det er ret simpelt at komme til at servere god mad til dem, du holder af!

Der er også thai, kinesisk, amerikansk, mexicansk og så videre. Du kan med andre ord finde alt, og med vores Wolt rabatkode sparer du lidt kroner, så du kan nyde maden uden den store udgift!

 

Wolt rabatkode

Der findes mange rabatkoder til Wolt derude, så det er selvfølgelig næsten ligemeget hvilken rabatkode, som du bruger.

Hvis du anvender vores kode, så modtager vi nogle credits også, så vi kan fortsætte med at lave flere artikler med gode tips til dig, som kan spare dig penge i det lange løb, så vi håber, at du vil støtte os.