Studietur destinationer

Savner du lidt inspiration til studietur destinationer? Så kan du se vores oversigt over de mest populære studietur destinationer, som en stor del danske klasser drager af sted til.

[expand title=”LÆS MERE”]

Her er de mest populære studietur destinationer

Blandt nogle af de mest populære studietur destinationer kan vi nævne:

  • Barcelona
  • Berlin
  • Amsterdam
  • Rom
  • London

Det gode ved disse destinationer er, at de er i den billigste prisklasse, fordi de ligger forholdsvist tæt på. Du kan derfor finde gode priser, som elever nemt har råd til – samtidig med at de får en masse for pengene.

Billige studietur destinationer

Hvis du gerne vil sørge for at holde prisen helt i bund, så kan du med fordel vælge én af følgende destinationer. Så kan du skrue prisen helt ned.

Hvad skal du tænke over?

Når du skal vælge hvor I skal rejse hen, så er der naturligvis et par ting, som du skal tænke over.

For det første anbefaler vi, at du tænker på distancen. Hvor langt vil I rejse væk fra Danmark? Jo længere væk, desto dyrere bliver turen ofte. Men det er selvfølgelig ikke altid.

Men det vigtigste er selvfølgelig at overveje HVAD, I gerne vil opleve på turen. For prisen bør nemlig ikke bestemme det hele – det er klart. Du skal jo tænke på, at du skal kunne tilbyde dine elever en super spændende tur, som de vil kunne huske længe og som de samtidig også vil lære en del af.

studietur destinationer

For det andet skal du tænke over kulturforskelle. Dette er ikke altid det første på ens radar, men det kan være super vigtigt at tænke på. Der er nemlig store forskelle bare her i Europa, som betyder, at folk i andre lande gør tingene anderledes.

Vil I gerne opleve noget helt anderledes end Danmark, så er norden nok ikke det bedste valg. Så skal I nok lidt længere væk fra landets grænser og finde studietur destinationer langt væk.

For det tredje skal du tænke over, hvordan I gerne vil rejse. Er mange af dine elever bange for at rejse med fly, så kan det jo være en god idé at overveje jeres muligheder for at rejse via andre transportmidler. Dette kan for eksempel være via bus eller måske endda tog, hvis I vælger studietur destinationer i Sverige eller måske Tyskland.

Du kan få 3 uforpligtende tilbud på jeres tur.

Studietur destinationer for enhver smag

Hvis du ikke vil bestemme helt alene, hvad studieturens destinationen skal være, så kan du med fordel spørge dine elever. Du kan for eksempel give dem tre valgmuligheder og lade dem stemme anonymt i klassen. På denne måde får du også dine elevers input til, hvad de har mest lyst til.

Måske de overrasker dig og ønsker noget helt andet, end du måske lige gik og troede. Så kan du være på forkant med en masse ting og sørge for at du vælger en studietur destination, som gør alle glade. Det kan vi i hvert fald anbefale – selv om det naturligvis er din beslutning i sidste ende.

 

[/expand]

Viser 1–16 af 1729 resultater