Privatlivspolitik

Gør studieturen nemmere for dig selv

Personoplysninger/ Privatlivspolitik

 

TRIPII ejes og publiceres af:

CH Digital Blogging

Robert Jacobsens Vej 61

2300 København S

CVR: 388 388 14

Telefon: 23 66 64 78

E-mail: christian@app.dk

 

Sidst opdateret

Denne privatlivspolitik blev opdateret den 3.10.2018.

 

Hvilke informationer indsamler vi?

I forbindelse med oprettelse af en gratis konto samt ved køb af et abonnement af TRIPII , så anmoder dig om at indtaste en række personoplysninger:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Navnet på din skole
  • Dine betalingsoplysninger (kun hvis du opgraderer din lærerprofil via app’en)

 

Disse personoplysninger indsamler vi for at kunne oprette din unikke brugerprofil, give dig support, ekspedere køb i app’en og for at både du og vi kan overholde bogføringsloven, samt for at vi kan overholde markedsføringsloven.

 

Behandling af personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger i to forskellige grupper, der afhænger af brugertypen. Vi behandler naturligvis udelukkende de oplysninger, der er relevante i de forskellige grupper:

 

Gratis elevkonto

Oplysninger vi behandler i denne gruppe:

 

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Navnet på din skole.

 

Du vil altid være i stand til at kunne logge på – også selv om du har været inaktiv i et stykke tid. Derfor vil din elevkonto ikke blive slettet, før denne har været inaktiv (uden log ind) i 1 år.

 

Hvis du ønsker en kopi af de personlige data vi opbevarer, skal du skrive til christian@tripii.dk, så udleverer vi gratis og i elektronisk form en kopi.

 

Hvis du ønsker at få ændret de oplysninger vi er i besiddelse af, kan du skrive til christian@tripii.dk eller direkte i app’ens profilindstillinger.

 

Hvis du ønsker at få slettet dine oplysninger før der er gået 1 år uden dit eller andres brug, så kan du skrive til christian@tripii.dk, så vil dine oplysninger blive slettet inden for 72 timer.

 

Ønsker du i en kortere eller længere periode at dine oplysninger ikke skal anvendes, for eks. På grund af bortrejse, sygdom eller lignende, kan du skrive til christian@tripii.dk

 

Lærer konto

Oplysninger vi behandler i denne gruppe: Navn, e-mail, betalingsoplysninger (kun hvis du opgraderer din konto).

 

Til behandling af dine betalingsoplysninger bruger vi Stripe, der er et anerkendt og sikkert onlinebetalingssystem.

 

Der er indgået en data behandler aftale med Stripe, der sikrer, at de overholder gældende regler og passer på dine oplysninger.

 

Du kan til en hver tid opsige dit abonnement, og derved også få slettet dine oplysninger ved at kontakte christian@tripii.dk. Du har altid ret til 14 dages fortrydelsesret. Efter denne periode vil det dog ikke længere være muligt at få pengene tilbage for dit køb af TRIPIIabonnement.

 

Hvis du ønsker en kopi af de personlige data vi opbevarer, skal du skrive til christian@tripii.dk, så udleverer vi gratis og i elektronisk form en kopi.

 

Hvis du ønsker at få ændret de oplysninger vi er i besiddelse af, kan du skrive til christian@tripii.dk eller direkte i app’ens profilindstillinger.

 

Hvis du ønsker at få slettet dine oplysninger før der er gået 1 år uden dit eller andres brug, så kan du skrive til christian@tripii.dk, så vil dine oplysninger blive slettet inden for 72 timer.

 

Ønsker du i en kortere eller længere periode at dine oplysninger ikke skal anvendes, for eks. På grund af bortrejse, sygdom eller lignende, kan du skrive til christian@tripii.dk

 

Retten til at blive glemt

I følge EU’s persondataforordning (GDPR) har du retten til at blive glemt.

 

Undtagelser for sletning af oplysninger: Ifølge bogføringsloven §10 skal vi opbevare fakturaer i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører.

 

Materialet er opbevaret sikkert og offline indenfor EU.

 

Hvis du vil slette din profil samt alle dine oplysninger, skal du kontakte christian@tripii.dk.

 

 

Du kan klage til datatilsynet

Hvis du ønsker at klage over TRIPII s behandling af dine personlige oplysninger, så skal du kontakte Datatilsynet.

 

TRIPIIsom databehandler

Hvis du opretter en bruger i denne app, bliver vi databehandler for de informationer, som du selv vælger at udfylde via oprettelsen.

 

 

Tredjeparter

Facebook Connect

Google Maps

 

Lokalitetsdeling

En stor del af TRIPIIer app’ens lokalitetsdeling-funktion.

 

Når du tilmelder dig en tur som elev eller opretter en tur som lærer, så vil din lokation blive delt med alle deltagere af denne specifikke tur.

 

Ture er beskyttet med et autogenereret kodeord, som kun bør deles med relevante deltagere. Læreren kan og bør altid tjekke listen af tilmeldte deltagere, så kun de nødvendige personer er medtaget.

 

Læreren kan se alle deltageres lokalitet, så længe turen er dateret, mens elever kun vil kunne se lærers lokalitet og ikke de andre elevers.

 

TRIPIIgemmer ikke brugernes lokalitet eller deler/sælger den med tredjeparter. Derfor er informationer vedrørende lokaliteter udelukkende synlig samt tilgængelig for de relevante deltagere.

 

Push-notifikationer

Vi sender dig push-notifikationer, når du modtager en besked i app’en. Hvis du ikke ønsker at modtage disse, så kan du slå dem fra på din telefon via indstillinger.

 

Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Opdatering af privatlivspolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer i persondatapolitikken giver vi dig besked ved hjælp af synlige beskeder på vores website samt i app’en.

 


WEBSITET

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Din skole: Vi indsamler din skoles navn, så vi kan holde overblik over vores kunder.

Dit navn: Vi bruger denne information i din profil, så elever kan finde dit navn som lærer, eller læreren kan se elevernes navn. Dette er vigtigt for at vide, hvem brugeren skal kontakte i app’en.

Din e-mail: Vi bruger din e-mail til at skabe din profil, så du kan logge ind, hvis du skal bruge en ny enhed eller bliver logget ud.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler ikke dine data med nogen andre udenfor Trippr.

Derfor kan du ligeledes være sikker på, at din lokation udelukkende er synlig for de personer, som du selv har tilladt, kan se dig.

De kan ydermere kun se dig ligeså længe som den pågældende udflugt varer. Og hvis du sletter app’en vil ingen kunne se din lokation.

Vi gemmer ikke dine lokationer, eller benytter denne information til noget andet end levere app’ens formål til de relevante brugere.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig i vores app, gemmer vi også den personlige information, som de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid. Webstedets administratorer kan også se og redigere den information, hvis du finder problemer i at fjerne dine informationer.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies Læs mere

Cookies er aktive på websitet. Fortsætter du på siden uden at ændre dine cookie-indstillinger eller du klikker 'Accepter, betragtes dette som din accept

Luk