Om os

Tripii startede tilbage i 2018. Dengang var vi en app for lærere, der skulle på tur med deres elever. Her kunne læreren få et overblik over, hvor alle elever var hele tiden.

Vi synes egentlig stadig, at det er en rigtig god idé, men selve den tekniske løsning var simpelthen for svær for os at løse. Vi er sikre på, at der nok skal komme en anden spiller en dag og løfte opgaven meget bedre end, hvad vi kunne.

Det glæder vi os til at følge med i.

MEN heldigvis var vores arbejde ikke spildt. Undervejs i udviklingen af app’en startede vi nemlig Tripii.dk, hvor vi skrev artikler om at rejse, studieråd, anmeldelser og tips om diverse ting.

Disse artikler blev populære og vi har hver måned mange læsere forbi på vores side, hvilket vi er enormt stolte over. Derfor besluttede vi os for at skifte retning og i stedet fokusere på de artikler, som vores læsere er interesseret i.

Derfor laver vi anmeldelser, tests og guides om alle mulige forskellige ting. Vi håber, at du vil læse med!

Annoncer på Tripii.dk

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi optjener kommission, når vores brugere klikker på links i artikler og derefter gennemfører et køb på en webshops hjemmeside.

Dette er modellen, som finansierer vores arbejde, ellers ville vi ikke kunne sætte tiden af til at fortsætte med guides og anmeldelser.

Derfor håber vi også, at du vil støtte vores arbejde og gennemføre køb via vores site.

Vi tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services, som vi analyserer på vores sites.

Kontakt

christian/@/tripii.dk

Nordic Lab
Oldenborggade
2300 København S