Potenspiller – Dette kan du købe online uden recept

Der findes mange mærkelige hjemmesider derude, som vil forsøge at sælge dig diverse potenspiller, hvor du aldrig helt ved, om det vil virke eller ej.

Potenspiller er et marked, hvor du skal passe meget på, inden du bestiller noget for en masse penge.

Derfor har vi her lavet en ærlig guide til, hvad du rent faktisk kan købe online, og hvad du bliver nødt til at søge læge for at købe.


Det produkt, som vi anbefaler er Virizil, som du kan læse mere om her.

Det giver ikke direkte erektion, men det hjælper med at forbedre og fremme din erektion. Hvis du leder efter piller, der har den direkte effekt, så skal du søge læge, da dette ikke kan købes online – uanset hvad du ellers kan læse på andre hjemmesider.


 

Potensudfordringer er tabu og et problem, som mange unge danske mænd bekymrer sig om – så du er langt fra alene. Men hvad kan du gøre?

Hvad kan du købe online?

Du kan ikke købe den kendte blå pille online, som for de fleste er det største ønske. Men hvad kan du så i stedet købe, hvis du gerne vil undgå at skulle til lægen?

Du kan for eksempel købe Virizil hos Wellvita her*. Dette produkt indeholder ekstrakt fra Ginseng-roden, hvilket kan forbedre og fremme din erektion.

Ginseng er ufarligt og dens fordele er mange ifølge Hjerteforeningen, som blandt andet lister følgende:

  • styrke immunforsvaret
  • styrke den fysiske og psykiske ydeevne

Læs eventuelt selv yderligere hos Hjerteforeningen, som blot nævner, at overforbrug kan have bivirkninger.

Pas på med falske forhåbninger og hjemmesider

Lad os slå det helt fast: Du kan ikke bare købe Via-gra i Danmark på nettet – det er et produkt, hvor du skal have en recept fra din læge. Så hvis du falder over en dansk side fyldt med stavefejl, der påstår, at du kan købe pillerne der, så pas på.

Du kan til gengæld godt købe piller/tilskud, som hjælper til at gøre din potens bedre. Det er ikke tilskud, der vil give dig en erektion direkte – men det kan hjælpe de fysiske omstændigheder, så du nemmere kan få en rejsning eller fastholde denne.

Hvad kan jeg ellers gøre i stedet for at tage potenspiller?

Den bedste løsning for alle er ikke nødvendigvis piller! Det kan også være at du i stedet bare bør gøre én af følgende ting.

Snak med din partner

For mange kan den manglende potens være en psykisk ting. For eksempel at du er nervøs for ikke at kunne performe – hvilket gør, at du ikke kan performe.

Ved at snakke med din partner om det, så bliver det mindre farligt og mindre pinligt, da din partner nu forstår, hvorfor det sker.

Knibenøvelser

Knibeøvelser hjælper dig fysisk med at få en bedre erektion. Din penis bliver “så og sige” stærkere på en måde, hvilket gør at den bliver hårdere og længerevarende, når du har sex. Derfor er dette også en god ting at øve, hvilket er ganske gratis og du kan begynde på her og nu.

Der er også andre fordele ved knibeøvelser, som Samvirke har skrevet lidt om her.

Penisring

En penisring kan være med til at styrke din erektion, da den bidrager til at fastholde blodet i din penis. Så det kan faktisk også være en god løsning til at hjælpe til din erektion.