Shark Gaming rabatkode

Shark Gaming rabatkode

Er du interesseret i en Shark Gaming rabatkode, så du kan spare lidt på deres gode computere?

SE ALLE RABATTER HOS SHARK GAMING HER

Shark Gaming er blevet en meget populær shop for gamere, og det er der bestemt ikke noget at sige til. De leverer god kvalitet til fair priser – og 

Hvilke produkter tilbyder Shark Gaming?

Hos Shark finder du både gaming-computere og laptops, der kan klare alle spil, som du er interesseret i at spille online.

Men de tilbyder også PC-skærme, mussemåtter og meget mere!

Shark Gaming skriver selv på deres hjemmeside:

Shark Gaming Systems blev stiftet af Mikael Taipalus i 2009 og har lige siden været leverandør af de bedste gaming systemer. Filosofien er at levere det bedste teknologien har at tilbyde kombineret med solid support.

Shark Gaming er drevet af passionen for hardware og gaming, hvilket lyser igennem alle processer i firmaet. Vi har fingeren på pulsen. Også selvom det betyder, at halvdelen af firmaets ansatte mister fokus, når nyt hardware kommer på lager. Men det er også det, der gør, at vi elsker at gå på arbejde hver dag.

Vi producerer nogle af de vildeste systemer på markedet og arbejder konstant på at flytte grænserne for ydelsen til glæde for vores kunder. Vi er drevet af ambitionen om at give kunderne den bedst mulige gaming oplevelse, og noget tyder på, at det er lykkedes. 

I hvert fald er Shark Gaming gået fra at være et lille ”lejlighedsprojekt” til en virksomhed med over 40 ansatte og et hovedsæde på 2000 kvadratmeter.

  • Kilde: https://sharkgaming.dk/om-os/om-sharkgaming

Shark Gaming rabatkode til dig

Desværre tilbyder Shark Gaming ikke bare en rabatkode, men de har nogle tilbud på deres side.