Skal I have fredagslik eller fyldt op i slikskuffen, så har jeg fundet det perfekte sted at købe slik online med store besparelser. Du får sågar fri fragt med koden længere nede.

Motatos er et online supermarked, der sælger et stort udvalg af slik og snacks. Jeg har testet det for at se, om det levede op til hypen på Trustpilot og Instagram. Læs min oplevelse herunder.


Oversigt

  1. Hvorfor Motatos – her er fordelen
  2. Min oplevelse
  3. Hvordan foregår levering?

Køb slik online

Vil du gerne bare ind og se udvalget nu, så hop til Motatos herunder og brug koden ADFRIFRAGT og få fri fragt som ny kunde. Det er op til 69,- rabat.

SE SLIK UDVALG

Se udvalget af snacks her >

Hvad jeg fik for 300,-

Udover slik fik jeg blandt andet også kaffekapsler, nudler til de næste par måneder og iskaffe.

 

1. Hvorfor Motatos – Her er fordelen

Motatos er et bæredygtigt supermarked / slikbutik online, da de sælger varer, der ellers går til spilde på grund af:

  • Overproduktion
  • Fejlagtig emballage
  • Sæsonbestemte trends
  • Kort eller passeret holdbarhedsdato

Så du skal være beredt på, at du modtager produkter, der kan have fejl eller have overskredet holdbarheden – til gengæld får du dem til lavpris.

SE SLIK MED RABAT HER

Du kommer til at spare penge, hvis du er OK med at gå på kompromis med nogle andre ting. Du vil aldrig modtage noget, der er uspiseligt eller usundt at indtage.

2. Min oplevelse

Selve shoppingoplevelsen på sitet synes jeg er meget nem. Oversigten er overskuelig og med fri fragt koden sparede jeg omkring 15% af min samlede ordreværdi. Så husk også at anvende den ADFRIFRAGT

Jeg frygtede for kvaliteten, når nogle af varerne kan have overskredet holdbarhedsdagen, men der var virkelig intet at spotte. Jeg kunne slet ikke smage, at der skulle være noget galt med bolcherne (eller det andet), som vi havde købt.

Den eneste ulempe, jeg vil nævne er, at de ikke ligefrem har ALT – ligesom når du handler hos de normale supermarkeder eller slikbutikker. Her kan du få det hele.

Motatos har et mindre udvalg – så det skal du selvfølgelig være klar på. Til gengæld sparede jeg virkelig meget i forhold til normale priser, hvilket jeg sætter mere pris på i disse tider med forhøjede priser på alt.

Leveringen var inden for 2 dage, så det var også hurtigt og let. Kom om aftenen, så det passede mig perfekt.

GÅ TIL MOTATOS HER

Jeg kan desuden se, at min gode oplevelse matcher andres oplevelser hos Motatos:

Udvalget – Hvad kan du få?

Motatos sortiment ændrer sig hele tiden – så kan ikke garantere dig noget. Men hop ind og tjek deres udvalg her.

3. Hvordan foregår levering?

Noget af det, der kan bekymre mig ved levering af måltidskasser og varer er: Hvornår kommer det? Og er det besværligt, hvis man ikke er hjemme?

Du kan bestille, så du ved, at det kommer om aftenen, når du er hjemme eller vælge at det kommer mellem 8-17, hvis dette skulle passe dig bedre. Så der er ingen bekymringer der.

Du ved ikke præcis hvornår på forhånd, men for mig betød dette ikke det store, da jeg havde bestilt i god tid, så jeg var klar til weekendens snacks. Leveringen kom torsdag aften kl 19.45 og så var jeg klar til dagen efter.

På selve dagen får du et link, så du kan følge med online, præcis hvor fragtmanden er – det var ret cool.

Generelt

Eftersom de ikke sælger køle- eller frostvarer, kan de transportere dine ting med almindelige fragtfirmaer og levere dem til dig i hele Danmark, uanset hvor du bor.

Forbrug og hjælp samtidig klimaet – hvordan?

Vi hører ofte, at vores store forbrug belaster klimaet, og det er også rigtigt. Men i nogle butikker kan du faktisk handle og samtidig hjælpe klimaet: Motatos.dk er en af dem. De sælger nemlig varer, der normalt ville blive smidt ud – selvom de ikke fejler noget.

”Normale” supermarkeder vil eksempelvis ikke købe varer hjem fra leverandøren med designfejl, sæsonvarer efter sæson eller varer, hvor der ikke er lang holdbarhed tilbage på. Men en vare er ikke nødvendigvis dårlig fordi, der er kortere end normalt til bedst-før dato’en, og at varer kasseres uden grund, vil Motatos gøre op med.

Faktisk er madspild en af de absolut største klimasyndere der findes, men mere om det om lidt.

Hvorfor er det så billigt?

Motatos er en madspildsbutik på nettet, og her elsker kunderne overskudsprodukterne – de kan nemlig købes meget billigt. Da Motatos løser fødevareleverandørernes overskudsproblem, køber de dem hjem til spotpris, og kan derved også sælge dem videre til spotpris.

Udvalget skifter hele tiden, da butikken er baseret på overskudsprodukter, men netop derfor kan du på mange varer spare 20-80% ift. normal hyldepris. Normalt er det svært og dyrt at handle klimavenligt, men hos Motatos er det let og billigt.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,