Du bør købe en steamer – Hvorfor? En steamer (eller tøjdamper) er typisk mere skånsom for tøjet end et traditionelt strygejern og samtidig er de hurtigere at anvende, så du kan komme igennem strygningen uden at spilde lang tid på det.

Men hvilken steamer bør du så vælge – vi har svaret til dig her.


Bedste rabatter inden for kategorien lige nu

Læs anmeldelsen under disse rabatter, hvor der er 20% eller mere.


1. pladsen: Tefal Access Steam Care

TÆNK har kåret denne som testvinder i 2021 og vi synes stadig at denne kåring holder. Udover at være en effektiv damper, så medfølger der et sammenklappeligt bræt, der kan hænges på din dør og anvendes som underlag, når du skal steame dit tøj.

Denne model har en god, fair pris og vil give dig meget for pengene – så den har vores klare anbefaling!

Med Tefal Access Steam damperen, som er både effektiv og kompakt, kan du nemt gøre dit tøj præsentabelt med minimal anstrengelse takket være en mild og vedvarende strøm af damp samt en række praktiske funktioner, såsom en dørkrog.

Du sparer tid, da du ikke behøver at tage strygebrættet og strygejernet frem for at gøre dit tøj glat og pænt. Apparatet klarer opgaven hurtigt og uden besvær.


2. pladsen: Philips ComfortTouch

Vi er ret vilde med denne model, da den gør det super nemt at holde tøjet, mens du steamer – samtidig er den enormt effektiv og kvalitetsfuld.

Men hvorfor er den så ikke nummer 1, tænker du. Prisen er det afgørende her – vi synes prisen betyder meget, og det er ikke alle, der har budget til denne luksusmodel. Den er uden tvivl én af de bedste – men hvis prisen er afgørende bør du stadig tage testvinderen.

ComfortTouch stående tøjdamper har en automatisk slukfunktion, en effekt på 2000 W og fem forskellige dampindstillinger.

Med en kontinuerlig dampstrøm på op til 40g/min kan du dampe alt fra sarte stofmaterialer til kashmir og uldjakker, uden at risikere brandmærker og samtidig forlænge tøjets levetid.

Den store vandtank giver dig mulighed for at dampe hele garderoben, mens det bevægelige damphoved og det ekstra lange dampbræt sikrer professionelle resultater som i tøjbutikkerne.

Med det innovative Hang&Lock system er det nemt at hænge tøjet op og dampe det, og den fleksible FlexHead gør det nemt at komme til i alle kroge og hjørner. D

esuden gør Easy Rinse-rengøring det nemt at holde apparatet rent, og det hvid/lilla design giver dampbadet et stilfuldt look, som passer perfekt i soveværelset eller dit walk-in closet.


3. pladsen: Tefal Hånddamper Pro Style One

Tefal Pro Style One Tøjdamper giver dig en let og nem måde at udglatte og fjerne folder på alle typer tøj. Denne højeffektive damper er ideel til både retoucheringer i sidste øjeblik og intensive strygesessioner, og med en opvarmningstid på kun 45 sekunder sparer du tid og energi.

Nu kan du droppe strygebrættet og de hyppige ture til renseriet. Tefal Pro Style One Tøjdamper er en kompakt enhed med et væld af bekvemme og brugervenlige funktioner.

Den kan også bruges til at genopfriske eller rense sofaer, gardiner og lagner. Den aftagelige vandtank giver dig frihed til at bevæge dig frit uden begrænsninger på slangelængde.

Unboxing & test

 

Med en effekt på 1800W og et dampudslip på 35 g/min, er denne tøjdamper en sand tidssparer og kan også bruges til retoucheringer i sidste øjeblik.

bedste steamer bedst i test

Det brede metal-damphoved med spids effektivt fjerner folder på alle stoftyper, og enkelt tænd/sluk-funktionen og den 1,5 liter vandtank med kontinuerlig opfyldning kan dampe i op til 40 minutter.

Derudover har den to forskellige dampniveauer, der passer til alle typer stof, selv de mest sarte. Med Tefal Pro Style One Tøjdamper kan du opnå præcise resultater og samtidig spare tid og kræfter.


Derfor bør du købe den bedste steamer i vores test

At have pænt og præsentabelt tøj er vigtigt, især i professionelle og sociale situationer. Mens nogle mennesker vælger at tage deres tøj til en renseri for at få det strøget, kan det være mere praktisk og omkostningseffektivt at investere i en god tøjdamper derhjemme. Her er nogle grunde til, hvorfor det er vigtigt at stryge sit tøj med en god tøjdamper.

For det første kan en tøjdamper være mere skånsom for tøjet end et traditionelt strygejern. Når man bruger et strygejern, kan det være svært at styre temperaturen, og der er en risiko for at brænde tøjet. En tøjdamper anvender damp, som gør det muligt at udjævne folder og rynker uden at beskadige stoffet. Dette gør det muligt at stryge endda de mest sarte materialer, som ikke ville kunne modstå varmen fra et strygejern.

For det andet er en tøjdamper hurtigere og mere bekvemmelig at bruge end et strygejern. Mens et strygejern kræver en jernbræt og kan tage lang tid at varme op, er en tøjdamper let at bruge og kræver ikke en jernbræt. En tøjdamper varmer op hurtigt og kan bruges til at stryge tøj på hængere eller bøjler, hvilket gør processen hurtigere og mere effektiv.

For det tredje kan en tøjdamper hjælpe med at dræbe bakterier og fjerne dårlig lugt fra tøjet. Dampen fra en tøjdamper kan hjælpe med at dræbe bakterier, som kan forårsage dårlig lugt og sundhedsmæssige problemer. Derudover kan en tøjdamper bruges til at fjerne dårlig lugt fra tøjet, som kan opstå fra opbevaring eller brug.

Endelig kan en tøjdamper også være mere økonomisk fordelagtig i det lange løb. Mens en tøjdamper kan være en større investering i starten, kan det være mere omkostningseffektivt i det lange løb, da man ikke behøver at bruge penge på renserier eller bruge tid og energi på at stryge sit tøj selv.

Alt i alt er der mange grunde til at investere i en god tøjdamper. Det kan være mere skånsomt, hurtigere og mere bekvemt at bruge end et traditionelt strygejern, samtidig med at det kan hjælpe med at dræbe bakterier og fjerne dårlig lugt fra tøjet. Og på lang sigt kan det være mere økonomisk fordelagtigt at investere i en tøjdamper end at betale for en renseri eller bruge tid og energi på at stryge tøjet selv.