Studietur til Frankrig

Denne side har informationer om rejser til Frankrig. Det er vores håb at du finder gode råd og rejsetips til din ferie i landet. Vi ønsker en blog om rejser til Frankrig hvor brugerene bidrager med indlæg til glæde for andre brugere der skal rejser til Frankrig, så du er altid velkommen til at kommentere eller skrive et indlæg.

Bag indholdet står Tripii, der er specialist i grupperejser med dansk rejseleder til Italien, Spanien, Portugal og naturligvis Frankrig. Vi skriver om alle former for rejser så uanset om du skal rejser til Frankrig på egen hånd eller på en grupperejse med danske rejseleder, håber vi du finder inspiration til din næste ferie.

Læs mere om en studietur til Frankrig her

Her kan du finde informationer og nyheder om rejsemål i Frankrig samt gode råd og tips til din rejse til Frankrig. Frankrig byder på en lang og spektakulær række af rejsemål, som varierer meget fra region til region, fra kyst til kyst og fra by til by i dette store og mangfoldige land.

Landets hovedstad Paris er et oplagt rejsemål for en storbyferie, med byens overflod af kulturelle og historiske seværdigheder, samt den blanding af fransk charme og elegance, og livligt, metropolitisk storbyliv, der skaber den helt særlige parisiske atmosfære.

I Pyrenæerne og Alperne er der en enestående natur, som man ikke finder nogen andre steder på det europæiske fastlands-kontinent, og langs landets mange kyster er der en lang række af attraktive rejsemål, såsom den franske Riviera med Nice som den centrale by.

I syd er også byer som Orange, Toulouse, Montpellier og Arles attraktive rejsemål. I den centrale del af landet er Loire-dalen og byerne Chartres og Tours spændende rejsemål, og i den østlige del af landet venter der blandt andet spændende rejsemål som Metz, Strasbourg, Nancy og Dijon.

Og I nord finder man bl.a.de spændende regioner Normandiet og Bretagne. Frankrig-rejseguide.dk er en service udbudt af Kulturrejser Europa, der er en Danmarks førende specialister i kulturrejser til Frankrig. Hvis du er interesseret i en kulturrejse til Frankrig eller hvis du har spørgsmål i denne henseende, er du meget velkommen til at skrive til os.

 

Mad i Frankrig

Her kan du finde informationer og nyheder om mad, vin og gastronomi i Frankrig, samt gode råd og tips til din ferie i Frankrig. Frankrigs gastronomi er verdenskendt, ja det vel næsten et helt begreb i sig selv. Uanset hvilke nye gastronomiske talenter i andre lande end Frankrig, der gør sig fortjent til nye gastronomiske priser rundt omkring i verden, så vil de altid blive holdt op mod det legendariske “la cuisine francios”.

Det franske køkken har i århundreder gjort sig bemærket med en udsøgt grad af raffinement, opfindsomhed, kreativitet og kvalitetssans, til stor glæde ikke bare for franskmændene selv, men også de mange danskere, der hvert år rejser til Frankrig på ferie, hvor den lokale mad og vin ofte er en stor del af oplevelsen.

Desuden byder et stort land som Frankrig på spændende variationer reginonerne imellem, med egns-specialiteter såsom Cassoulet i det sydvestlige Frankrig, Quiche i Lorraine-regionen, Choucroute i Alsace, Beef bourguignon i Bourgogne etc. og så er der naturligvis de fantastiske franske vine, såsom Champagne, Bordeaux og Bourgogne for bare at nævne et par stykker af de mest kendte.

Hvis du er interesseret i en kulturrejser til Frankrig, eller har spørgsmål i den henseende, er du meget velkommen til at skrive til os.

 

Se også: Studietur til Paris