Mange forældre betaler overpris for deres børns telefonregning hver måned, som nemt kan blive skåret en del ned, hvis du blot bruger tiden på at undersøge jeres muligheder lidt nærmere. Er du også én af dem, som frygter, at du betaler lidt i overkanten, så læs med her, hvor du kan se, hvordan dette kan undgås.

At finde hoved og hale i de mange forskellige mobilabonnementer kan være lidt af en jungle. Hvor meget er for meget og hvad har mit barn reelt behov for?

I dag er priserne for et abonnement helt i bund, hvis du kan leve uden diverse ekstra fordele. For eksempel tilbyder Oister 2 timers taletid og 4 GB data for blot 49 kroner om måneden. Det er jo nærmest ingenting. Andre tilbyder naturligvis noget ekstra såsom Spotify, hvilket kan drive prisen højere op.

LÆS OGSÅ Powerbank test – Her er de bedste

Men det er vigtigt at spørge dit barn: Hvad har du behov for? Samtidig med at du naturligvis bibeholder forældrerollen og den realistiske hat på.

  • Hvor meget data plejer han eller hun at bruge hver måned?
  • Hvor mange timer taler dit barn i telefon?

Hvis du kan få et realistisk og præcist svar på dette, så har du gode chancer for at finde den billigst mulige løsning for dit barn.

LÆS OGSÅ HayU rabatkode

Sammenlign priser online

På siden taletidskort.nu kan du blandt andet læse om diverse fordele, som de forskellige udbydere tilbyder, samt sammenligne priser på abonnementer.

Det er den letteste og hurtigste vej til at skabe dig et overblik – uden du behøver at klikke fra udbyder til udbyder og undersøge det hele selv.

Så derfor anbefaler vi, at du hopper ind og læser nærmere på denne side, så du på ingen tid kan få overblikket.

Ofte kan du faktisk få oprettelsen for 0 kroner, hvilket betyder, at I vil begynde at spare penge allerede fra dag 1.

Bedre bliver det da ikke.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,