Du har måske tænkt over: Hvorfor er det egentlig, at vi skal på studietur? Men det er der faktisk mange gode grunde til.

Læs med her og se nogle af de grunde til, at du skal glæde dig til din studietur.

Det skaber venskaber

Én af de helt store grunde til, at vi tager på studieture er, så eleverne får en god mulighed for at lære hinanden bedre at kende. I får muligheder for at styrke jeres venskaber ved at være sammen 24/7.

Det giver samtidig også muligheden for at nye elever får andre venner. Pludselig finder du måske ud af, at du har enormt meget til fælles med nogle personer, som du ellers aldrig går med. Dette sker i hvert fald rigtig ofte på studieture.

 

Det skaber minder

En anden rigtig god ting er, at din studietur kan være med til at skabe nogle rigtig gode minder, som du kan tage med dig senere i livet.
Du oplever noget nyt og sammen med nogle af dine gode venner – hvilket ofte huskes af mange i flere år efter.
Dette er uden tvivl en kæmpe fordel ved at rejse sammen også. Du kan få nogle gode oplevelser med andre.

 

En anderledes måde at lære

En sidste og meget stor del af det at tage på studieture er, at du også får muligheden for at lære ny historie og andet på en meget anderledes måde.

Du får set monomenter og andre historiske ting og sager, hvor der ligger en historie bag, som du bør vide. Dette giver læreren bedre muligheder for at fastholde elevernes koncentration og lære dem noget nyt.

 

Du bør glæde dig til din studietur!

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,