Et tykt, fyldigt skæg er blevet mere populært blandt mænd i de senere år. Men hvordan gror man skæg hurtigt?

Der er ingen mirakelkur, der kan give dig et fuldskæg over natten, men der er visse ting, du kan gøre for at hjælpe dit skæg med at vokse og blive tykkere.

Jeg har selv et “OK”-skæg – det er bare ikke ligeså tykt, som jeg kunne ønske mig. Derfor begyndte jeg at researche, hvad jeg kunne gøre ved dette. I min research fandt jeg Copenhagen Grooming – som du formentlig også er stødt på, hvis du har undersøgt dette emne.

Personligt er jeg altid lidt kritisk, når jeg ser sådanne produkter online – virker det mon virkelig? Deres Trustpilot med MANGE anmeldelser siger ja, så jeg ville prøve selv.

Derfor købte jeg deres Beard Growth Sæt hos Matas, hvor de også har fået nogle gode anmeldelser + jeg tænker: Hvis Matas vil forhandle deres produkter, så kan det da ikke være helt svindel.

Dette kit er udviklet og produceret i Danmark, og dens særlige formel er videnskabeligt dokumenteret til at fremme væksten af inaktive hårsække og til at reducere ujævnheder i skægget.

For at opnå de bedst mulige resultater, anbefales det at anvende The Beard Growth Kit i mindst 150 dage.

Hvordan fungerer det? Ved hjælp af The Beard Roller skabes små åbninger i huden, hvilket øger blodcirkulationen og gør det muligt for The Activator at trænge dybere ind i huden. Herefter stimulerer ingredienserne i The Activator de “sovende” hårsække og fremmer ny hårvækst.

1. Tålmodighed er en dyd

Først og fremmest skal du have tålmodighed. Skægvækst tager tid, og det kan tage flere måneder, før du ser nogen form for resultat. Det er vigtigt at forstå, at skægvækst er en naturlig proces, og den kan ikke fremskyndes på magisk vis.

2. Sund kost

Din kost spiller en vigtig rolle i skægvækst. Spis en sund og varieret kost, der indeholder masser af protein, grøntsager og frugt. Protein er afgørende for at opbygge stærke hårstrå, og grøntsager og frugt giver kroppen de nødvendige vitaminer og mineraler, der er nødvendige for en sund skægvækst.

3. Drik masser af vand

Drik masser af vand for at opretholde en god hydrering. En godt hydreret krop hjælper med at fremme en sund skægvækst.

4. Få nok søvn

Søvn spiller også en vigtig rolle i skægvækst.