IPL hårfjerner bedst i test – Bliv guidet, læs råd og gode tips i denne artikel.

Vi har foretaget en IPL hårfjerner test, så du ved, hvad du bør købe, når du skal ud og have din.

Her bliver du klar over, hvad du skal være opmærksom på, priser og vigtige funktioner i din IPL.

IPL hårfjerning er blevet enormt populært og flere danskere begynder at benytte denne form for permanent hårfjerning. Derfor er det meget forståeligt, hvis du også ønsker at komme i gang derhjemme.

Læs hele vores IPL hårfjerner test og find lige det produkt, der passer til dig!


Oversigt – IPL hårfjerner bedst i test

 1. Testvinderen – Comforth Scandinavia ➜
 2. Andenpladsen – Kvalitet fra Iviskin G3 ➜
 3. Tredjepladsen – Det dyre valg fra Philips ➜
 4. Fjerdepladsen – Det billigere alternativ  ➜
 5. Hvad er en IPL hårfjerner? + Gør det ondt?

1. IPL hårfjerner – Bedst i test: Comforth Scandinavia

Comforth Scandinavia tilbyder en IPL, hvor du virkelig får meget for pengene – desuden får du tilfredshedsgaranti, der betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke ser resultater!

Med dette device har du 5 styrkeniveauer, som er mere end rigeligt – det er bare vigtigt, at du kan skrue maks op og lidt ned for den. En IPL behøver altså ikke 8-10 niveauer, hvis du spørger os.

FÅ IPL MED 20% RABAT HER ➤

Brug koden TRIPII20

Unboxing – se hvad du kan forvente

 

Den er elegant, fin og nem at benytte. Du holder blot knappen nede og så flasher den automatisk med små intervaller, mens du rykker den rundt på kroppen.

Udover vores egne erfaringer med IPL’en, har vi fundet tre andre online tests, der også finder Comforth som vinder – blandt andet hos testmagasinet Forbrugsguiden.

Hvis du imod forventning ikke ser nogle ændringer i din hårvækst, så har de sågar hele 90 dages tilfredshedsgaranti, som betyder, at du får dine penge tilbage ved mangel på fremgang.

Derfor er der altså absolut ingen frygt ved at prøve Comforths IPL, da du altid kan returnere den – men det tror jeg ikke, at du kommer til, da den kan give de fleste resultater.

Brug den gerne i ansigtet, benene, arme, ryg etc. Hvis du skal anvende den i ansigtet, så husk at tage beskyttelsesbrillerne på, der følger gratis med. Og kom ikke for tæt på dine øjne. Disse forholdsregler gælder for alle IPL hårfjernere.

 GÅ TIL BUTIK 

 

 

Specifikationer

 • 5 styrkeniveauer
 • Levetid: Min. 600.000 flashes
 • Vægt: 359g
 • Produkt måler 143x84x48mm
 • Gratis beskyttelsesbriller med i købet

Derfor er denne IPL hårfjerner bedst i test

 • God pris for kvalitet (plus du får 20% rabat med koden TRIPII20)
 • Nem at anvende
 • Lille og smart
 • Testvinder hos 3 andre testmagasiner
 • 4,6 stjerner på Trustpilot (over 100 anmeldelser)
 • 90 dages tilfredshedsgaranti (så du får pengene tilbage, hvis du ikke oplever resultater)
 • Vi oplevede resultater efter 4 uger på benene (brugt 4 gange)

 GÅ TIL BUTIK ➤ 

✓ 20% rabat (udløses automatisk via link)
✓ Fri fragt + 1-3 dages levering
✓ Gratis beskyttelsesbriller

comforth - ipl test
Trustpilot – marts 2023

2. pladsen: Iviskin G3

Her på andenpladsen finder vi Iviskin G3 modellen, der giver smertefri og skånsom hårfjerning og med hele 900.000 lysimpulser ligger den langt over flere lignende modeller på markedet i samme prisniveau.

GÅ TIL IVISKIN

Få 10% rabat med koden TRIPII10

Det betyder at den holder længere og du derved kan vedligeholde din glatte hud i rigtig mange år. 900.000 lysimpulser svarer til ca. 20 års brug.

Årsagen til at dette er vigtigt er, at kroppen løbende gennem livet aktiverer nye hårsække, som ikke tidligere har produceret hår.

Når disse aktiveres skal de behandles, men det kan for de flestes vedkommende holdes på 3-4 gange om året. Den helt unikke feature ved Iviskin er dog deres IceShield funktion, som nedkøler dét område man behandler og derved undgår man smerte eller ubehag ved behandlingen, som man ellers kan opleve ved IPL hårfjerning, når man vælger de høje intensiteter.

De fleste brugere ser allerede resultater efter bare tre behandlinger og efter 8-12 behandlinger er resultatet fuldendt og skal efterfølgende bare vedligeholdes.

Skulle du imod forventning ikke se de resultater du håber på, har Iviskin en 100 dages tilfredshedsgaranti, så det eneste du skal gøre er at sende apparatet retur og så får du alle dine penge igen. Der er altså ingen risiko ved at prøve det!

GÅ TIL IVISKIN

Få 10% rabat med koden TRIPII10


3. plads: Philips Lumea Advanced

På en tredjeplads finder vi denne Philips IPL, som er et stærkt bud, hvis du vil være hårfri. Dette device er til dig, der ønsker at købe fra et velkendt mærke. Dens funktioner er ligesom hos nr 1, den har bare et anderledes greb.

ipl hårfjerner bedst i test
3. pladsen går til Philips i vores IPL test

Personligt kan jeg bedst lide det design, som de andre på listen har – da de er mindre og nemmere (for mig) at håndtere. Men hvis du kan lide noget at holde om, så er dette måske mere for dig.

Specifikationer

 • Flash-vinduet måler 4 cm2
 • Inkluderer pudseklud og opbevaringspose
 • Lover 85% hårreduktion på blot 3 behandlinger
 • Spænding: 100-240 V
 • 2 års garanti fra producenten

Derfor lander Phillips på trejdepladsen

Produktet er solidt, kvalitetsfuldt og har et stort flashvindue, der giver dig en hurtig behandling og resultater (blot 3 behandlinger giver hele 85% hårreduktion ifg. Phillips).

Vi oplevede også hurtige resultater. Om det lige var 85% kan vi ikke præcist bekræfte, men der var en hurtig forskel at spore.

Produktet kommer dog ikke helt i top, da du ikke får tilfredshedsgarantien, som Comforth tilbyder.

Så du tager lidt en risiko ved at betale over 2000,- for et apparat, hvis det nu viser sig, at du enten ikke får det brugt eller den ikke virker på dig. Så den er altså ikke vores “IPL hårfjerner bedst i test” nu og her.


4. plads – det billige valg: SkySkin

SkySkin har en IPL til omkring 1000 kroner, hvor du virkelig får meget for pengene.

GÅ TIL SKYSKIN

Med dette device har du ligeledes 5 styrkeniveauer, som igen er mere end rigeligt – og styrkerne er gode og varierede, der vil give en god behandling for dig.

Den er elegant, fin og nem at benytte. Du holder blot knappen nede og så flasher den automatisk med små intervaller, mens du rykker den rundt på kroppen.

Specifikationer

 • 5 styrkeniveauer
 • FDA, RoHS samt CE godkendt
 • Levetid: Min. 900.000 flashes
 • 3 hårfjerningsprogrammer (bikini, krop & ansigt)
 • Whiten-funktion: Opstrammer & udjævner huden (foryngelse)
 • Produkt måler 143x60x48mm

Derfor er denne IPL hårfjerner nr. 4

 • God pris omkring 1100,- (ved brug af vores TRIPII, der giver 15% rabat lige nu)
 • Nem at anvende
 • Lille og smart
 • 90 dages tilfredshedsgaranti (så du får pengene tilbage, hvis du ikke oplever resultater)
 • Vi oplevede resultater efter 4 uger på benene (brugt 5 gange)

GÅ TIL SKYSKIN 

✓ 15% rabat (udløses automatisk via link)
✓ Gratis beskyttelsesbriller + skraber
✓ Fri fragt + lynhurtig levering


I den ovenstående sektion har vi fundet frem til den bedste IPL hårfjerner i test – men der er selvfølgelig også mange andre tanker i forbindelse med at skulle i gang med at købe et apparat til at fjerne hårvækst.

Vi har samlet nogle af de mest populære spørgsmål om IPL hårfjerning herunder, så du kan blive klogere på nogle af de tvivlspørgsmål, som du formentlig sidder med lige nu.

Kan jeg bruge den bedste IPL hårfjerner i ansigtet?

Uanset om du anvender den bedste IPL hårfjerner eller én af de andre i denne IPL hårfjerner test, så kan du godt bruge dem i ansigtet. Men det er vigtigt, at du er lidt påpasselig.

For deres styrke kan godt være voldsomme og skade dine øjne, hvis du ikke passer lidt på.

Så husk at have dine beskyttelsesbriller på OG meget vigtigt: Lad være med at komme for tæt på dine øjne. De fleste vil gerne bruge den i ansigtet, fordi deres overlæbe skal behandles – og dette er helt fint.

Her vil du have afstand til dine øjne, og hvis du bare gør det stille og roligt MED dine beskyttelsesbriller på, så kan du med ro i sjælen anvende den i dit ansigt.

Hvad er en IPL hårfjerner?

En IPL er en lille device, som du bruger til at skyde lys ned i hårsækkene på de områder, hvor du ønsker at blive hårfri.

Maskinen er designet til at være lille og nem at anvende for alle. Permanent hårfjerning kan også ske via en klinik, men hvis du køber denne artikels IPL hårfjerner bedst i test – så kan du altså bare gøre det derhjemme – og en del billigere end ved at booke behandlinger.

Maskinerne findes i mange forskellige størrelser, designs, mærker, styrker etc. – så hvilken én, der passer bedst til dig, kan være en jungle. Så vi anbefaler, at du læser vores artikel herover og ser hvilke fordele, som er interessante for dig.

Eksempelvis hvis hurtighed er en key faktor for dig, så skal du ikke tage vores vinder, men i stedet nr. 2 på listen, da den er designet til speed. Og hvis du ønsker et kendt brand, så er Philips måske det rette valg for dig.

Det er vigtigt for os at sige, at alle 3 produkter i denne IPL hårfjerner test er gode bud, som du trygt kan bestille. Der er bare stor forskel på hvilket produkt, der vil passe bedst til dig. Så der er alligevel god grund til at tænke sig grundigt om, inden du tager din endelige beslutning.

Er det farligt?

Denne teknik har eksisteret i mange år – før 2000. Der har aldrig været konstateret nogen form for farlige konsekvenser ved at bruge dette. Det er lys og ingen farlige stråler, der sendes ud – hvilket gør, at du hverken skal frygte for kræft eller andet.

De værste genér, som du potentielt kunne opleve, ville være lidt rødme på din hud, som hurtigt vil gå over.

Gør IPL hårfjerning ondt?

Det korte svar er: Nej. Vi testede disse forskellige produkter og det gjorde slet ikke ondt! Du mærker en smule varme på din hud, hvor du skal være meget sart, før dette gør ondt på dig.

Men jeg må indrømme, at inden jeg selv prøvede, så troede jeg faktisk også, at det ville give lidt stød eller være FOR varmt. Det var slet ikke oplevelsen – det er simpelthen så smertefrit og fin en følelse.

Hvornår virker det?

Det er klart, at du sidder med tankerne om: hvornår begynder jeg rent faktisk at se en forskel på mine behandlinger? Det kan selvfølgelig variere baseret på diverse ting som: Hvor tit anvender du den + hvilket niveau benytter du?

Hvis du kører i et lavt niveau, fordi du er bange for at skrue for meget på, jamen så kan det være, at der går længere tid, inden det begynder at virke for dig.

Det vi kan sige helt generelt – baseret på vores IPL hårfjerner test er, at du kan få de første resultater efter en måneds tid. Det var i hvert fald det, som vores tester oplevede, da hun begyndte.

Er det hurtigt nok for dig – det er i hvert fald det, som du kan forvente – og det er ikke bare efter én behandling, men mere om det i næste afsnit.

Hvor meget skal jeg bruge min IPL hårfjerner?

Du bestemmer selvfølgelig helt selv – det er det, som er det fede ved at købe sin egen. Du bliver herre over dit forbrug – og kan skrue op og ned alt efter, hvordan din krop reagerer på det!

MEN vi kan sige, at vores tester brugte den ca. 1 gang per uge i en måned, og her begyndte hun at kunne se en forskel. På 30 dage lavede hun 5 behandlinger på sine ben – og oplevede altså resultater.

Om du måske skal have en smule mere, kan sagtens være, da det nemlig kan variere en smule – men de fleste siges altså at få resultater relativt hurtigt, hvis du spørger os.

Vinderen af vores IPL hårfjerner test var denne maskine – skal du have din her >

Hvad gør du – helt lavpraktisk

Hvis du skal bruge den bedste IPL hårfjerner i testen, så er dette fremgangsmetoden:

 1. Shave området som du ønsker at behandle. Du skal ikke behandle et område, hvor der stadig er hår. IPL’en skal have de bedste muligheder for at udføre sit arbejde.
 2. Hold din IPL lige på det område, der skal flashes og klik på flash-knappen. Du kan enten holde den nede (for automatisk flash) eller klikke enkeltvis. Dette vil være en funktion på alle IPL’er.
 3. Behandl hele området på denne måde – en gang per uge ca.

Har du spørgsmål til vores IPL hårfjerner test / anmeldelse – så skriv endelig en kommentar, så vi ved, hvad du ønsker at vide.


Hvad er historien bag IPL?

Her til slut, tænkte vi at tage dig med tilbage til starten. For hvor stammer denne teknologi egentlig fra? Det kan du blive klogere på herunder.

Det er faktisk omkring 20 år siden, at IPL hårfjerning blev introduceret til verdenen. Så det er faktisk ved at være en gammel teknologi, der igen og igen er blevet påvist at være den bedste, mest effektive og hastige metoder til at få fjernet uønsket hårvækst på vores kroppe.

Det blev opdaget, som en metode til at undgå hår på kroppen i længere tid, end blot et par dage – hvilket man indtil da havde været nødsaget til at leve med. Men efter denne opfindelse opdagede man, at det var muligt at ødelægge hårsækkene og deres produktion af hår – hvilket i sidste ende førte til en kraftig formindskelse af hår.

I dag er teknologien blev udviklet en del, så det ikke længere er nødvendigt at tage til en klinik for at få resultater med hårfjerning – du kan blot købe en IPL hårfjerner selv og gøre det derhjemme.

Dette skyldes selvfølgelig, at der siden start 0’erne har været en masse research på dette område, da det er noget, som alle mennesker går og bøvler med. Så hvis de kunne finde en løsning på problemet og gøre hårvækst problemfrit, så var det i manges interesse.

Heldigvis for os i dag så lykkedes det dem, og du kan blot købe én af maskinerne i denne IPL hårfjerner test, som vi har fremført øverst.

1 kommentar

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,