IPL hårfjerner bedst i test – Bliv guidet, læs råd og gode tips i denne artikel.

Vi har foretaget en IPL hårfjerner test, så du ved, hvad du bør købe, når du skal ud og have din.

Her bliver du klar over, hvad du skal være opmærksom på, priser og vigtige funktioner i din IPL.

IPL hårfjerning er blevet enormt populært og flere danskere begynder at benytte denne form for permanent hårfjerning. Derfor er det meget forståeligt, hvis du også ønsker at komme i gang derhjemme. Læs hele vores IPL hårfjerner test og find lige det produkt, der passer til dig!


Oversigt – IPL hårfjerner bedst i test

 1. Bedst i test – Vinderen, andenpladsen og nummer 3
 2. Hvad er en IPL hårfjerner?
 3. Gør det ondt?

1. IPL hårfjerneren, der er bedst i test: SkySkin

SkySkin har en IPL til under 700 kroner, hvor du virkelig får meget for pengene.

Med dette device har du 5 styrkeniveauer, som er mere end rigeligt – det er bare vigtigt, at du kan skrue maks op og lidt ned for den. En IPL behøver altså ikke 8-10 niveauer, hvis du spørger os.

Den er elegant, fin og nem at benytte. Du holder blot knappen nede og så flasher den automatisk med små intervaller, mens du rykker den rundt på kroppen.

Specifikationer

 • 5 styrkeniveauer
 • FDA, RoHS samt CE godkendt
 • Levetid: Min. 900.000 flashes
 • 3 hårfjerningsprogrammer (bikini, krop & ansigt)
 • Whiten-funktion: Opstrammer & udjævner huden (foryngelse)
 • Produkt måler 143x60x48mm

Derfor er denne IPL hårfjerner bedst i test

 • God pris på under 700,- (ved brug af vores TRIPII, der giver 15% rabat lige nu)
 • Nem at anvende
 • Lille og smart
 • 90 dages tilfredshedsgaranti (så du får pengene tilbage, hvis du ikke oplever resultater)
 • Vi oplevede resultater efter 4 uger på benene (brugt 5 gange)

FIND PRODUKTET HER

✓ 15% rabat (udløses automatisk via link)
✓ Gratis beskyttelsesbriller + skraber
✓ Fri fragt + lynhurtig levering


2. AYLIMA

AYLIMA er en stærk to’er i denne test. Med en pris omkring de 2000,- og en god kvalitet, så er denne også et godt bud for mange.

ipl hårfjerner bedst i test - anden pladsen
2. pladsen går til denne i vores IPL hårfjerner test

Denne IPL har sensorer, som kan registrere, om du bruger den korrekt. Vinkler du eksempelvis flashvinduet forkert, vil enhedens advarselslampe indikere, at der er noget galt og ikke udsende nogle flashes.

Specifikationer

 • 6 styrkeniveauer
 • Watt: 100v-240V
 • Levetid +500.000 blink
 • Energifrekvens 6,18-9,5 J / cm
 • Flashvinduets størrelse 30mmx10mm
 • Produkt måler 140x88x55 mm
 • Vægt 217g
 • Farver: Fås også i pink

Derfor kommer denne på andenpladsen

Du kommer højere op i pris, hvilket gør det til et ret dyrt device, hvis du nu enten glemmer at anvende det regelmæssigt, eller ikke ser resultater. Her vil du have tilfredshedsgaranti hos SkySkin, som du ikke får her.

Men du får selvfølgelig en masse gode funktioner, såsom automatisk blink samt styrke helt op til 9,5J. På LYKO’s hjemmeside får IPL’en også topkarakter i 7 ud af 9 anmeldelser – så vi er ikke de eneste, der har haft en god oplevelse.

Den har derfor bestemt fortjent en placering så højt her på listen. Men den er ikke kåret som “IPL hårfjerner bedst i test” i denne omgang.

FIND PRODUKTET HOS LYKO HER

reklame


Philips Lumea Advanced

På en tredjeplads finder vi denne Philips IPL, som også er et stærkt bud. Dette device er til dig, der ønsker at købe fra et velkendt mærke. Dens funktioner er ligesom de andre, den har bare et anderledes greb.

ipl hårfjerner bedst i test
3. pladsen går til Philips i vores IPL test

Personligt kan jeg bedst lide det design, som de andre på listen har – da de er mindre og nemmere (for mig) at håndtere. Men hvis du kan lide noget at holde om, så er dette måske mere for dig.

Specifikationer

 • Flash-vinduet måler 4 cm2
 • Inkluderer pudseklud og opbevaringspose
 • Lover 85% hårreduktion på blot 3 behandlinger
 • Spænding: 100-240 V
 • 2 års garanti fra producenten

Derfor lander Phillips på tredjepladsen

Produktet er solidt, kvalitetsfuldt og har et stort flashvindue, der giver dig en hurtig behandling og resultater (blot 3 behandlinger giver hele 85% hårreduktion ifg. Phillips).

Vi oplevede også hurtige resultater. Om det lige var 85% kan vi ikke præcist bekræfte, men der var en hurtig forskel at spore.

Produktet kommer dog ikke helt i top, da du ikke får tilfredshedsgarantien.

Så du tager lidt en risiko ved at betale over 1500,- for et apparat, hvis det nu viser sig, at du enten ikke får det brugt eller den ikke virker på dig. Så den er altså ikke vores “IPL hårfjerner bedst i test” nu og her.

FIND PRODUKTET HOS COMPUTERSALG HER

reklame


 

Hvad er en IPL hårfjerner?

En IPL er en lille device, som du bruger til at skyde lys ned i hårsækkene på de områder, hvor du ønsker at blive hårfri.

Maskinen er designet til at være lille og nem at anvende for alle. Permanent hårfjerning kan også ske via en klinik, men hvis du køber denne artikels IPL hårfjerner bedst i test – så kan du altså bare gøre det derhjemme – og en del billigere end ved at booke behandlinger.

Maskinerne findes i mange forskellige størrelser, designs, mærker, styrker etc. – så hvilken én, der passer bedst til dig, kan være en jungle. Så vi anbefaler, at du læser vores artikel herover og ser hvilke fordele, som er interessante for dig.

Eksempelvis hvis hurtighed er en key faktor for dig, så skal du ikke tage vores vinder, men i stedet nr. 2 på listen, da den er designet til speed. Og hvis du ønsker et kendt brand, så er Philips måske det rette valg for dig.

Det er vigtigt for os at sige, at alle 3 produkter i denne IPL hårfjerner test er gode bud, som du trygt kan bestille. Der er bare stor forskel på hvilket produkt, der vil passe bedst til dig. Så der er alligevel god grund til at tænke sig grundigt om, inden du tager din endelige beslutning.

Er det farligt?

Denne teknik har eksisteret i mange år – før 2000. Der har aldrig været konstateret nogen form for farlige konsekvenser ved at bruge dette. Det er lys og ingen farlige stråler, der sendes ud – hvilket gør, at du hverken skal frygte for kræft eller andet.

De værste genér, som du potentielt kunne opleve, ville være lidt rødme på din hud, som hurtigt vil gå over.

Gør det ondt?

Det korte svar er: Nej. Vi testede disse forskellige produkter og det gjorde slet ikke ondt! Du mærker en smule varme på din hud, hvor du skal være meget sart, før dette gør ondt på dig.

Men jeg må indrømme, at inden jeg selv prøvede, så troede jeg faktisk også, at det ville give lidt stød eller være FOR varmt. Det var slet ikke oplevelsen – det er simpelthen så smertefrit og fin en følelse.

Hvornår virker det?

Det er klart, at du sidder med tankerne om: hvornår begynder jeg rent faktisk at se en forskel på mine behandlinger? Det kan selvfølgelig variere baseret på diverse ting som: Hvor tit anvender du den + hvilket niveau benytter du?

Hvis du kører i et lavt niveau, fordi du er bange for at skrue for meget på, jamen så kan det være, at der går længere tid, inden det begynder at virke for dig.

Det vi kan sige helt generelt – baseret på vores IPL hårfjerner test er, at du kan få de første resultater efter en måneds tid. Det var i hvert fald det, som vores tester oplevede, da hun begyndte.

Er det hurtigt nok for dig – det er i hvert fald det, som du kan forvente – og det er ikke bare efter én behandling, men mere om det i næste afsnit.

Hvor meget skal jeg bruge den?

Du bestemmer selvfølgelig helt selv – det er det, som er det fede ved at købe sin egen. Du bliver herre over dit forbrug – og kan skrue op og ned alt efter, hvordan din krop reagerer på det!

MEN vi kan sige, at vores tester brugte den ca. 1 gang per uge i en måned, og her begyndte hun at kunne se en forskel. På 30 dage lavede hun 5 behandlinger på sine ben – og oplevede altså resultater.

Om du måske skal have en smule mere, kan sagtens være, da det nemlig kan variere en smule – men de fleste siges altså at få resultater relativt hurtigt, hvis du spørger os.

Vinderen af vores IPL hårfjerner test var denne maskine – skal du have din her >

Hvad gør du – helt lavpraktisk

Hvis du skal bruge din IPL hårfjerner, så er dette fremgangsmetoden:

 1. Shave området som du ønsker at behandle. Du skal ikke behandle et område, hvor der stadig er hår. IPL’en skal have de bedste muligheder for at udføre sit arbejde.
 2. Hold din IPL lige på det område, der skal flashes og klik på flash-knappen. Du kan enten holde den nede (for automatisk flash) eller klikke enkeltvis. Dette vil være en funktion på alle IPL’er.
 3. Behandl hele området på denne måde – en gang per uge ca.

Har du spørgsmål til vores IPL hårfjerner test / anmeldelse – så skriv endelig en kommentar, så vi ved, hvad du ønsker at vide.


Hvad er historien bag IPL?

Her til slut, tænkte vi at tage dig med tilbage til starten. For hvor stammer denne teknologi egentlig fra? Det kan du blive klogere på herunder.

Det er faktisk omkring 20 år siden, at IPL hårfjerning blev introduceret til verdenen. Så det er faktisk ved at være en gammel teknologi, der igen og igen er blevet påvist at være den bedste, mest effektive og hastige metoder til at få fjernet uønsket hårvækst på vores kroppe.

Det blev opdaget, som en metode til at undgå hår på kroppen i længere tid, end blot et par dage – hvilket man indtil da havde været nødsaget til at leve med. Men efter denne opfindelse opdagede man, at det var muligt at ødelægge hårsækkene og deres produktion af hår – hvilket i sidste ende førte til en kraftig formindskelse af hår.

I dag er teknologien blev udviklet en del, så det ikke længere er nødvendigt at tage til en klinik for at få resultater med hårfjerning – du kan blot købe en IPL hårfjerner selv og gøre det derhjemme.

Dette skyldes selvfølgelig, at der siden start 0’erne har været en masse research på dette område, da det er noget, som alle mennesker går og bøvler med. Så hvis de kunne finde en løsning på problemet og gøre hårvækst problemfrit, så var det i manges interesse.

Heldigvis for os i dag så lykkedes det dem, og du kan blot købe én af maskinerne i denne IPL hårfjerner test, som vi har fremført øverst.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,