Saunatæpper er geniale til at varme kroppen godt igennem, når du virkelig trænger til en afslappende krammer over hele kroppen.

Den infrarøde varmeteknologi når op til fem gange dybere ind i kroppens muskler og led end eksempelvis traditionel saunavarme.

Samtidig oplever mange fordele som komplet afspænding af muskler og led samt forbedret søvn, boostet immunsystem og lindring af diverse mentale spændinger.

Det siges at være godt til restitution og til at øge energiniveauet. Derfor har vi lavet en test af de bedste saunatæpper til dig, så du nemmere kan afgøre, hvilket der er det rigtige for dig.

Find det bedste saunatæppe for dig herunder.

VIGTIG VIDEN: Infrarøde stråler er sundhedssikre & billige i el

1. pladsen: Comforth Scandinavia

I toppen finder vi saunatæppet fra Comforth Scandinavia. Vi oplevede nogle af de mest behagelige behandlinger i dette samtidig med, at de tilbyder en fair pris.

Du får desuden glæden af Comforths tilfredshedsgaranti (mulighed for pengene tilbage), som du kan læse mere om længere nede.

GÅ TIL BUTIK

Derfor er Comforth kåret til bedste saunatæppe

For det første har dette saunatæppe et lækkert feel, når du ligger i det. Det betyder naturligvis enormt meget, da du kommer til at tilbringe lang tid i det, hvis du vil se resultater.

For det andet er det smart indrettet. Indersiden er lavet af behageligt læder som ikke absorberer sveden. Saunatæppet bliver således ikke gennemsvedt efter brug, men skal blot tørres af med en klud.

GÅ TIL BUTIK

Tæppet kan foldes ud, så man nemt kan tørre indersiden på blot 30-60 sekunder. Nemt.

For det tredje sætter jeg pris på kvalitet til en fair pris, og det er præcis, hvad du får her. Du betaler ikke en vild pris uden at få noget for pengene.

For det fjerde er tæppet lavet af 7 forskellige lag, som gør tæppet vandtæt, brandsikker og sikrer mod enhver form for overophedning – også selvom du indstiller det helt op til 80 grader.

Sidst men ikke mindst får du 45 dages 100% tilfredshedsgaranti: Så hvis du ikke bliver glad for det, kan du returnere og få dine penge retur!

For mig er et saunatæppe dyrt, men når jeg ved, at det kan returneres, hvis jeg ikke ender med at få det brugt ofte alligevel, eller fortryder, så er tilfredshedsgaranti virkelig et afgørende element, som andre udbydere ikke tilbyder.

Fordele:

 • Fair pris
 • God kvalitet
 • Nem at rengøre
 • Smart opbevaringstaske
 • Føles godt at ligge i
 • Kan skrues helt op til 80 grader
 • 45 dages tilfredshedsgaranti

GÅ TIL BUTIK


2. pladsen: iHero luksus saunatæppe

På andenpladsen finder vi et infrarødt saunatæppe fra iHero, der indeholder alle de kvaliteter, som jeg værdsætter allerhøjest: Kvalitet til en fair pris. Lige nu får du endda yderligere 200,- automatisk ved checkout via vores link.

Mange saunatæpper findes til en ekstremt høj pris – og hvis du spørger mig: Uden grund.

Deres egenskaber er meget ens og det samme kan siges om materialerne. Hos iHero får du et langt tæppe (190cm) med god plads, lækkert PU læder, som virkelig føles kvalitetsfuldt samt 6 varmeniveauer, som du kan få glæde af.

Dette betyder, at du nemt kan justere til en temperatur, som du kan holde ud – fra 35 op til 85 grader.

GÅ TIL SHOP
Få 200,- automatisk fratrukket ved checkout via linket

Jeg testede med flere forskellige temperaturer for at finde ud af, hvad der fungerer for mig – du skal gøre det samme.

Jeg er typen, der foretrækker de højere grader, da jeg gerne vil mærke en effekt hurtigt (læs: begynde at svede meget, hurtigt).

Bemærk dog, at du længe ikke mærker noget som helst – ja det er varmt (eller meget lun fornemmelse), men ikke noget, hvor jeg er ved at dø af varme.

Nemt at folde samme, så det ikke fylder meget.

Men så lige pludseligt: BUM. Så skal jeg love for at min krop kom på overarbejde med varme. Det er skønt, men hvis du ikke er vant til det, så kan det altså også føles meget voldsomt, hvis du har skruet for højt op.

Derfor anbefaler jeg, at du bør starte med niveau 3 eller 4 som helt nybegynder – især hvis du er varmefølsom.

Er du dog klar på at få svedt igennem og varme ikke skræmmer dig, så gør som mig og begynd ved 5-6. Du kan altid justere undervejs.

GÅ TIL SHOP
200,- rabat ved checkout via link


3. pladsen: NordicHigh Pro

Vores nummer 3 er uden tvivl et rigtig godt valg for de fleste – dette er nemlig også et saunatæppe, hvor du muligvis aldrig kommer til at få brug for et andet igen.

Lang garanti, god kvalitet, nem controller – der er kvalitet for pengene hos NordicHigh. Og som noget lidt unikt får du faktisk 30 dages tilfredshedsgaranti, så du frit kan returnere det, hvis du ikke er tilfreds.

GÅ TIL NORDICHIGH

Du får automatisk 200,- rabat via vores link – fratrækkes ved kassen.

Obs. El-priser: Tæppet koster ca. 1,5 kr i timen

Test af produktet

 

Hvorfor er dette saunatæppe bedst i test?

Pro-tæppet fra NordicHigh er en klar 2’er. Det er den samme virksomhed, der står bag nr. 2 og 3 på denne liste – så funktionerne er tæt på identiske, men der er bare en helt igennem bedre kvalitet over denne model.

Denne model er lidt dyrere, men det er også pengene værd synes jeg. Ofte har jeg valgt den “billige løsning” førhen, men det kan ende med at være det dyre valg, fordi det ikke er ligeså godt, som det man ønskede sig – og så må man ud og købe endnu et.

Pro er et meget bedre saunatæppe, når vi sammenligner funktionaliteten, så hvis prisen ikke er det afgørende for dig, så skal du vælge denne model. Det kommer du 100% ikke til at fortryde, når du mærker kvaliteten.

Fordele ved dette saunatæppe

 • Tykkere & lækre kvalitet i læder
 • Mere praktisk controller
 • Nem at indstille og starte
 • Inkluderer: Bæretaske, manual, saunatæppe

GÅ TIL NORDICHIGH

Spar 200,- via vores link


Ikke fundet det rette for dig endnu – flere muligheder:

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 


4. pladsen: FitFun Basic

På denne flotte placering i vores saunatæppe test har vi sat FitFun, der har en god, men basic udgave af produktet.

Det her saunatæppe giver dig blandt andet nem kontrol over varmeindstillingerne med tre varmezoner.

Varmetæppet måler udpakket 180×180 cm og vejer 8 kg. Materialet er PU læder, som er lækkert at ligge i. Du kan indstille tiden til at give dig op til 60 minutters kropsvarme.

Temperaturen er inddelt i tre zoner, så du nemt kan indstille, hvor mange graders opvarmning dine forskellige kropsdele skal udsættes for mellem 25-80 grader.

Derfor er dette saunatæppe et godt valg?

Hvis du ikke er over 190 cm høj, så er det her et ret fantastisk varmetæppe. Saunatæppet er lavet i en fin kvalitet, som er nem at rengøre.

Men det kommer ind på en tredjeplads i testen pga. kvaliteten ikke er helt i samme højder som med de 2 andre i testen.

Er du ude efter at få god varmeeffekt til en fair pris, er det her saunatæppe til dig.

 

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,