Saunatæpper er geniale til at varme kroppen godt igennem, når du virkelig trænger til en afslappende krammer over hele kroppen.

Den infrarøde varmeteknologi når op til fem gange dybere ind i kroppens muskler og led end eksempelvis traditionel saunavarme.

Samtidig oplever mange fordele som komplet afspænding af muskler og led samt forbedret søvn, boostet immunsystem og lindring af diverse mentale spændinger.

Det siges at være godt til restitution og til at øge energiniveauet. Derfor har vi lavet en test af de bedste saunatæpper til dig, så du nemmere kan afgøre, hvilket der er det rigtige for dig.

Find det bedste saunatæppe for dig herunder.

VIGTIG VIDEN: Infrarøde stråler er sundhedssikre - bruges fx. til at opvarme nyfødte.

1. pladsen: Comforth Scandinavia

På vores førsteplads finder vi saunatæppet fra Comforth Scandinavia. Vi oplevede den mest behagelige behandling i dette samtidig med, at de tilbyder en fair pris.

Du får desuden 12% rabat via vores link her og glæden af Comforths tilfredshedsgaranti, som du kan læse mere om længere nede.

Derfor er det kåret til bedste saunatæppe

For det første har dette saunatæppe et lækkert feel, når du ligger i det. Det betyder naturligvis enormt meget, da du kommer til at tilbringe lang tid i det, hvis du vil se resultater.

For det andet er det smart indrettet. Indersiden er lavet af behageligt læder som ikke absorberer sveden. Saunatæppet bliver således ikke gennemsvedt efter brug, men skal blot tørres af med en klud.

SE PRODUKTET HER

Tæppet kan foldes ud, så man nemt kan tørre indersiden på blot 30-60 sekunder. Nemt.

For det tredje sætter jeg pris på kvalitet til en fair pris, og det er præcis, hvad du får her. Du betaler ikke en vild pris uden at få noget for pengene.

For det fjerde er tæppet lavet af 7 forskellige lag, som gør tæppet vandtæt, brandsikker og sikrer mod enhver form for overophedning – også selvom du indstiller det helt op til 80 grader.

Sidst men ikke mindst får du 45 dages 100% tilfredshedsgaranti: Så hvis du ikke bliver glad for det, kan du returnere og få dine penge retur! For mig er et saunatæppe dyrt, men når jeg ved, at det kan returneres, hvis jeg ikke ender med at få det brugt ofte alligevel, eller fortryder, så er tilfredshedsgaranti virkelig et afgørende element, som andre udbydere ikke tilbyder.

Pros
 • Fair pris
 • God kvalitet
 • Nem at rengøre
 • Smart opbevaringstaske
 • Føles godt at ligge i
 • Kan skrues helt op til 80 grader
 • 45 dages tilfredshedsgaranti
Cons
 • Hvis du er meget høj, vil du muligvis ikke passe i denne

GÅ TIL BUTIK

Du får automatisk 12% rabat via linket.


2. pladsen: Degree Luksus saunatæppe

Degree Luksus Saunatæppe hopper ind på en flot og velfortjent andenplads i saunatæppe-testen. Her får du rigtig meget saunatæppe for pengene.

Saunatæppet fra Degree er håndsyet i vegansk læder og opvarmer dig med indbyggede carbonkabler, som er sikret mod brandfare.

Velcrolukningerne er kraftige og sammen med varmetæppets kampvægt på hele 8,5 kg giver det en beroligende tyngdefornemmelse, som at få en helkropskrammer.

Med et udpakket liggemål på 190×190 cm passer det til de fleste. Temperaturen kan indstilles mellem 25-80 grader, og du kan sætte tiden til mellem 5-60 minutter med en håndholdt fjernbetjening.

GÅ TIL BUTIK

Derfor er dette saunatæppe næsten i top

Saunatæppet fra Degree er til dig, der gerne vil have et beroligende og varmende tyngdetæppe af kvalitet med infrarød teknologi, uden at det skal koste dig en formue.

Det ser jeg selv som et kæmpe plus, og så får du stadig et virkelig godt saunatæppe i en lækker kvalitet med praktiske funktioner og de gavnlige, afstressende effekter.

Jeg er især fan af fjernbetjeningen. Det er smart, hvis du vil have det koldere eller varmere undervejs.

Pros
 • Vægten (8,5 kg) giver en tætsluttende, beroligende fornemmelse
 • Brugervenlig temperaturregulering
 • Slidstærkt, vegansk læder i luksuskvalitet
 • Nem at styre med håndholdt fjernbetjening
 • Prisen er god
Cons
 • Kun én temperaturzone, der dækker hele kroppen
 • Fås kun i sort

GÅ TIL BUTIK


3. pladsen: FitFun Basic

På tredjepladsen i den her saunatæppe test har vi sat FitFun, der har en god, men basic udgave af produktet.

Det her saunatæppe giver dig blandt andet nem kontrol over varmeindstillingerne med tre varmezoner.

GÅ TIL BUTIK

Varmetæppet måler udpakket 180×180 cm og vejer 8 kg. Materialet er PU læder, som er lækkert at ligge i. Du kan indstille tiden til at give dig op til 60 minutters kropsvarme.

Temperaturen er inddelt i tre zoner, så du nemt kan indstille, hvor mange graders opvarmning dine forskellige kropsdele skal udsættes for mellem 25-80 grader.

Derfor er dette saunatæppe nr. 3

Hvis du ikke er over 190 cm høj, så er det her et ret fantastisk varmetæppe. Saunatæppet er lavet i en fin kvalitet, som er nem at rengøre.

Men det kommer ind på en tredjeplads i testen pga. kvaliteten ikke er helt i samme højder som med de 2 andre i testen.

Er du ude efter at få god varmeeffekt til en fair pris, er det her saunatæppe til dig.

Pros
 • Tre fysiske temperaturzoner
 • Blødt og lækkert materiale
Cons
 • Tæppet fås kun i én farve

GÅ TIL BUTIK

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,