Saunatæpper er geniale til at varme kroppen godt igennem, når du virkelig trænger til en afslappende krammer over hele kroppen.

Den infrarøde varmeteknologi når op til fem gange dybere ind i kroppens muskler og led end eksempelvis traditionel saunavarme.

Samtidig oplever mange fordele som komplet afspænding af muskler og led samt forbedret søvn, boostet immunsystem og lindring af diverse mentale spændinger.

Det siges at være godt til restitution og til at øge energiniveauet. Derfor har vi lavet en test af de bedste saunatæpper til dig, så du nemmere kan afgøre, hvilket der er det rigtige for dig.

Find det bedste saunatæppe for dig herunder.

VIGTIG VIDEN: Infrarøde stråler er sundhedssikre & billige i el

1. pladsen: Comforth Scandinavia

Helt i toppen finder vi saunatæppet fra Comforth Scandinavia. Vi oplevede de mest behagelige behandlinger i dette samtidig med, at de tilbyder en fair pris.

Du får desuden glæden af Comforths tilfredshedsgaranti (mulighed for pengene tilbage), som du kan læse mere om længere nede.

GÅ TIL BUTIK

Derfor er Comforth kåret til bedste saunatæppe

For det første har dette saunatæppe et lækkert feel, når du ligger i det. Det betyder naturligvis enormt meget, da du kommer til at tilbringe lang tid i det, hvis du vil se resultater.

For det andet er det smart indrettet. Indersiden er lavet af behageligt læder som ikke absorberer sveden. Saunatæppet bliver således ikke gennemsvedt efter brug, men skal blot tørres af med en klud.

GÅ TIL BUTIK

Tæppet kan foldes ud, så man nemt kan tørre indersiden på blot 30-60 sekunder. Nemt.

For det tredje sætter jeg pris på kvalitet til en fair pris, og det er præcis, hvad du får her. Du betaler ikke en vild pris uden at få noget for pengene.

For det fjerde er tæppet lavet af 7 forskellige lag, som gør tæppet vandtæt, brandsikker og sikrer mod enhver form for overophedning – også selvom du indstiller det helt op til 80 grader.

Sidst men ikke mindst får du 45 dages 100% tilfredshedsgaranti: Så hvis du ikke bliver glad for det, kan du returnere og få dine penge retur!

For mig er et saunatæppe dyrt, men når jeg ved, at det kan returneres, hvis jeg ikke ender med at få det brugt ofte alligevel, eller fortryder, så er tilfredshedsgaranti virkelig et afgørende element, som andre udbydere ikke tilbyder.

[i2pc show_title=”false” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Fair pris
God kvalitet
Nem at rengøre
Smart opbevaringstaske
Føles godt at ligge i
Kan skrues helt op til 80 grader
45 dages tilfredshedsgaranti [/i2pros][i2cons]Hvis du er meget høj, vil du muligvis ikke passe i denne[/i2cons][/i2pc]

GÅ TIL BUTIK


2. pladsen: NordicHigh Pro

Vores nummer 2 er uden tvivl et rigtig godt valg for de fleste – dette er nemlig også et saunatæppe, hvor du muligvis aldrig kommer til at få brug for et andet igen.

Lang garanti, god kvalitet, nem controller – der er kvalitet for pengene hos NordicHigh. Og som noget lidt unikt får du faktisk 30 dages tilfredshedsgaranti, så du frit kan returnere det, hvis du ikke er tilfreds.

GÅ TIL NORDICHIGH

Du får automatisk 200,- rabat via vores link – fratrækkes ved kassen.

Obs. El-priser: Tæppet koster ca. 1,5 kr i timen

Test af produktet

 

Hvorfor er dette saunatæppe næsten bedst i test?

Pro-tæppet fra NordicHigh er en klar 2’er. Det er den samme virksomhed, der står bag nr. 2 og 3 på denne liste – så funktionerne er tæt på identiske, men der er bare en helt igennem bedre kvalitet over denne model.

Denne model er lidt dyrere, men det er også pengene værd synes jeg. Ofte har jeg valgt den “billige løsning” førhen, men det kan ende med at være det dyre valg, fordi det ikke er ligeså godt, som det man ønskede sig – og så må man ud og købe endnu et.

Pro er et meget bedre saunatæppe, når vi sammenligner funktionaliteten, så hvis prisen ikke er det afgørende for dig, så skal du vælge denne model. Det kommer du 100% ikke til at fortryde, når du mærker kvaliteten.

Fordele ved dette saunatæppe

  • Tykkere & lækre kvalitet i læder
  • Mere praktisk controller
  • Nem at indstille og starte
  • Inkluderer: Bæretaske, manual, saunatæppe

GÅ TIL NORDICHIGH

Spar 200,- via vores link


3. pladsen: NordicHigh Standard

Saunatæppet fra NordicHigh hopper ind på en flot og velfortjent tredjeplads i vores saunatæppe test. Her får du rigtig meget for pengene – og du sparer sågar 200 kroner via vores link lige nu.

GÅ TIL BUTIK

Spar 200 kroner via vores link (fratrækkes ved kassen)

Med et udpakket liggemål på 179×80,5 cm passer det til de fleste. Temperaturen kan indstilles mellem 25-75°C, og du kan sætte tiden til mellem 30-60 minutter.

Og som noget lidt unikt får du faktisk 30 dages tilfredshedsgaranti, så du frit kan returnere det, hvis du ikke er tilfreds.

GÅ TIL BUTIK

Obs. El-priser: Tæppet koster 1,5 kr i timen på højeste indstilling.

Videotest

 

Derfor er dette saunatæppe i top

Saunatæppet fra NordicHigh er til dig, der gerne vil have et beroligende og varmende tæppe af kvalitet med infrarød teknologi, uden at det skal koste dig en formue.

Det ser jeg selv som et kæmpe plus, og så får du stadig et virkelig godt saunatæppe i en lækker kvalitet med praktiske funktioner og de gavnlige, afstressende effekter.

Der er mange andre lignende tæpper på markedet, som også har ekstra funktioner og fancy indstillinger, som du kan benytte dig af. Men når vi har testet, så fandt vi hurtigt en indstilling, der passede og genbrugte dette igen og igen.

Vores konklusion var derfor, at du bare ender med at betale ekstra for funktionalitet, som du reelt set aldrig kommer til at bruge i hverdagen. Så vores valg er NordicHigh standard tæppe, hvor jeg vil vurdere, at 90% ville være tilfredse.

Så spar dine penge og få dette topkvalitetsprodukt, hvor du får alt, hvad du behøver for at få de sunde og skønne effekter af infrarød varme.

[i2pc show_title=”false” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Vægten (7 kg) giver en tætsluttende, beroligende fornemmelse
Nem at gemme væk igen, så den ikke fylder meget
Brugervenlig temperaturregulering
Slidstærkt kvalitet
Prisen er god[/i2pros][i2cons]Fås kun i 1 farve
Føles ikke ligeså “lækker” som “Pro”-versionen[/i2cons][/i2pc]

GÅ TIL BUTIK


Ikke fundet det rette for dig endnu – flere muligheder:

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 


4. pladsen: FitFun Basic

På denne flotte placering i vores saunatæppe test har vi sat FitFun, der har en god, men basic udgave af produktet.

Det her saunatæppe giver dig blandt andet nem kontrol over varmeindstillingerne med tre varmezoner.

Varmetæppet måler udpakket 180×180 cm og vejer 8 kg. Materialet er PU læder, som er lækkert at ligge i. Du kan indstille tiden til at give dig op til 60 minutters kropsvarme.

Temperaturen er inddelt i tre zoner, så du nemt kan indstille, hvor mange graders opvarmning dine forskellige kropsdele skal udsættes for mellem 25-80 grader.

Derfor er dette saunatæppe et godt valg?

Hvis du ikke er over 190 cm høj, så er det her et ret fantastisk varmetæppe. Saunatæppet er lavet i en fin kvalitet, som er nem at rengøre.

Men det kommer ind på en tredjeplads i testen pga. kvaliteten ikke er helt i samme højder som med de 2 andre i testen.

Er du ude efter at få god varmeeffekt til en fair pris, er det her saunatæppe til dig.

[i2pc show_title=”false” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Tre fysiske temperaturzoner
Blødt og lækkert materiale
[/i2pros][i2cons]
Tæppet fås kun i én farve[/i2cons][/i2pc]

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,