Et par gode høretelefoner er alfa omega, hvis du spørger mig. Hvis du også lytter hver dag, så er det vigtigt at have et par, der giver den bedste kvalitet uden at koste overpris.

Netop derfor har jeg besluttet at teste de populære, men dyre Airpods fra Apple vs. det danske brand Wavell, der har prissat sig lavere. Kan dette høres, eller er det rent brand du betaler for hos Æble-giganten?

Det finder du ud af herunder, hvor vi har fundet de bedste høretelefoner.

Bemærk: Begge høretelefoner i denne test er kompatible med alle enheder (android og iPhone)


Oversigt – Høretelefoner test

 1. Wavell Pro – Her er min oplevelse (HOP HERTIL)
 2. Airpods Pro – Her er min oplevelse (HOP HERTIL)
 3. Konklusion – Her er de bedste høretelefoner (HOP HERTIL)

Wavell

Wavell er et ung dansk brand med store ambitioner, om at give gode lydoplevelser, der ikke skal koste overpris eller gå på kompromis med designet.

Her vil jeg mene, at Wavell har ramt plet. Læs min oplevelse med deres bedste høretelefoner til dato – Wavell Pro – herunder.

SE WAVELL PRO HER

Spar 10% automatisk via vores link

 

Her er min oplevelse med Wavell Pro

Mit første indtryk af Wavell var deres fede indpakning. Jeg er vild med deres æskes sorte design og navnet er også cool i mine ører. Så jeg var meget positiv, da jeg pakkede høretelefonerne op.

Selve opladerboksen føles ikke helt vild stærk og kvalitetsfuld – lidt mere som et tyndt plastik etui. Jeg er lidt i tvivl, om den vil kunne gå i stykker, hvis jeg tabte den nogle gange.

wavell-bedste høretelefoner

Tilslutningen til min iPhone var enormt nem – her var der ingen udfordringer, og så var jeg i gang med at lytte.. og wow.

Her kan jeg altså ikke finde noget noget at klage over. Lyden er fantastisk – uanset om du er til rock, pop, hip hop eller podcasts.

Lækker lyd har været deres mål, og det må jeg give dem – det er blevet opnået.

GÅ TIL WAVELL

Spar 10% automatisk via vores link

De får én til at tænke, hvordan du nogensinde har kunne leve med dårlige høretelefoner, da du var yngre. Det er jo en helt anden musikoplevelse, du får med ordentlig lyd.

Hos Wavell får du ANC – og hvad er det nu, at det er, tænker du måske. Det står for Active Noise Cancelling – og dette får danskerbrandet ikke unikke point for som sådan, da det efterhånden er et must, hvis du spørger mig.

Jeg sidder selv ofte i toge, supermarkeder og på kontoret, hvor jeg har brug for at blokere de mange lyde ude. Derfor SKAL jeg personligt have ANC i alle mine fremtidige høretelefoner.

wavell-bedste høretelefoner

Og Wavells ANC fungerer også perfekt – samtidig med, at det nemt kan slås fra. Du holder blot fingeren på ydersiden af det ene øre i 2 sekunder og så slås det til/fra, så du også kan høre, hvad der foregår omkring dig, hvis du er i trafikken eksempelvis.

Du kan også nemt skifte mellem sange, pause samt besvare opkald via touch på øret.

Andre nævneværdige fordele inkluderer godt fit i ørerne (uanset din størrelse) også selvom du dyrker motion og er svedig + der er god batterilevetid & ekstrem hurtig opladning.

GÅ TIL WAVELL

Pros
 • Ekstremt god lydkvalitet
 • Nemme at benytte + tilslutte
 • ANC + transparency
 • 30 dages fuld tilfredshedsgaranti
 • God batteritid
 • Lækkert design
Cons
 • Kan ikke behandles med vanter på (klik registreres ikke)
 • Mikrofon er ikke topklasse
 • Stemme siger “Noice cancelling on”, når man skifter – det forstyrrer musikken
 • Etui føles vakkelvorn

Bedømmelse

Lyd: ★★★★★
Pris: ★★★★★
Design: ★★★★★
Batterilevetid: ★★★★★

Specifikationer

– Frekvens: 20-20000HZ
– Rækkevidde: 10 meter
– Afspilningstid: 7+ timer
– Oplader input: USB-C

GÅ TIL WAVELL


Apple Airpods

Apple er én af de få virksomheder, som ikke behøver den store introduktion. Du kender dem og ved formentlig alt om, hvad de står for. Men nu er spørgsmålet så; Hvordan er deres høretelefoner?

Her er min oplevelse med Airpods

Apple har i årevis mestret design og den følelse, som du får, når du pakker deres produkter ud. Og det må jeg give dem. Jeg er lige spændt HVER gang, jeg får et nyt Apple-produkt – de kan deres kram, og det ser virkelig lækkert ud, hvis du spørger mig.

Hvis du har en iPhone er opsætningen lidt anderledes (lynhurtig), end hvis du har en anden type telefon, hvor du connecter på den klassiske måde via bluetooth. Men uanset hvilken enhed du har, så er du i gang på ingen tid.

Apples etui har det gods i sig, som jeg savnede hos Wavell. Der er noget tyngde og kvalitetsfølelse, som jeg sætter pris på.

Selve ørepropperne passer perfekt i ørerne og er aldrig ved at falde ud – uanset hvad du laver.

Noget af det, som jeg foretrækker ved Airpods er, at du skal klikke for at pause/starte sange samt slå noise cancelling til/fra.

Her har Wavell som nævnt en touch-løsning, som ikke fungerer ligeså godt (for mig) – det larmer lidt i øret, når man klikker for hårdt, synes jeg.

Hvordan er lyden så, tænker du? Du får en rigtig lækker lyd med disse høretelefoner – god noise cancelling, der virkelig kan blocke al larmen ude, når du gerne vil lukke dig lidt inde og koncentrere dig.

Du mærker let kvaliteten uanset hvilken type musik, som du foretrækker at lytte til. Og derudover er de også gode til online calls, da mikrofonen er rigtig fin også. Bedre end Wavell, hvis du spørger mig.

Pros
 • God lydkvalitet
 • Nemme at håndtere (skifte sange/slå ANC til og fra)
 • Fin mikrofon til online calls
Cons
 • Høj pris
 • Bliver hurtigt beskidte
 • Drillede til tider, når jeg skulle skifte fra forbindelse på mobil til Mac

Bedømmelse

Lyd: ★★★★
Pris: ★★★★
Design: ★★★★★
Batterilevetid: ★★★★★

Specifikationer

Batteriopladningsindikator: Nej
Mikrofon: Ja
Aktiv lydisolation: Ja
Stemmestyring: Ja
Batterilevetid: 24 timer

i samarbejde med PriceRunner


Konklusion – Her er de bedste høretelefoner

Hvem har så lavet de bedste høretelefoner? Svaret kommer an på, hvem du er, og hvad du foretrækker.

Wavell har en del bedre lyd, hvis du spørger mig.

Disclaimer: Jeg har modtaget høretelefonerne gratis for at gennemføre denne test, men dette har ikke en betydning for min beslutning.

Jeg er og har altid været stor Apple-fan. Før testen var jeg sikker på, at Airpods ville løbe med sejren. Første dag i min test påvirkede denne holdning mig til at synes, at Airpods var bedst.

Men som tiden gik måtte jeg jo indse, at det ER lykkedes danske Wavell at overgå Apple på lydkvaliteten efter min mening.

Nu står jeg ofte med et valg, inden jeg skal ud af døren. Mine Wavell Pro ligger lige ved siden af mine Airpods Pro. Hvilke skal jeg vælge?

Og på det sidste er det været Wavell hver eneste gang. Lyden ER bare bedre, så hvorfor vælge de velkendte Airpods, når jeg får en bedre oplevelse med Wavell?

Hvis jeg til gengæld har et længere online møde, så vil jeg vælge Airpods – da mikronen er bedre.

Men hvad skal du så vælge?

Hvis du er Apple Lover og iPhone bruger, der sværger til dette brand – så har du allerede taget beslutningen, inden du læser dette.

OG jeg kan berolige dig med ordene: Du vælger nogle af de bedste høretelefoner på markedet, som du vil blive enormt glade for.

Airpods er desuden også det rette valg, hvis dit formål med dem er at have mange online møder, hvor mikrofonen skal være god.

MEN

1) Hvis du ikke er ligeså stor Apple-fan, 2) onlinemøder ikke er en hyppig aktivitet 3) du ønsker at bruge lidt færre penge 4) samt få den bedste lyd til musik: Så ville jeg helt sikkert vælge Wavell Pro (og igen: Det kommer fra en Apple-lover).bedst i test høretelefoner

Du får bare mere for pengene her, og når æblebrandet ikke er altafgørende for dig, så kan du ligeså godt vælge dansk iværksætteri, når det er bedst.

Du får desuden 30 dages tilfredshedsgaranti, så har du ikke samme oplevelse som mig, får du dine penge tilbage.

Wavell Pro kan fås i enten sort eller hvid (kan anbefale de sorte, da snavs er mindre synlig her).

GÅ TIL WAVELL

Spar 10% automatisk via vores link

1 kommentar

 1. Jeg vil sige, at Wavell har hovedtelefoner af god kvalitet til en god pris. Apple har bestemt også et stort udvalg, men du kommer sandsynligvis til at betale mere.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,