Jeg har egentlig godt kunne tænke mig en god gammeldags pladespiller i ret lang tid. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor – det går jo lidt mod den teknologiske udvikling med, at alt skal være digitalt og bedste mulige kvalitet. Men måske er det lige præcis derfor, at de gamle pladespillere er blevet så in igen.

Denne afspiller blander “det klassiske” lækre design og funktionalitet med “det nye” smarte tech, som vi har nu.

Dette betyder, at ja: Du kan høre plader på denne pladespiller (heldigvis hva?). Men du kan samtidig også tilslutte bluetooth, så du kan lytte fra din smartphone.

Denne kombination kan jeg personligt rigtig godt lide, da jeg ikke har så mange plader endnu, som jeg kan sætte på, og derfor kan benytte “backup”.

 

Derfor skal du have en god pladespiller

Pladespilleren er et must-have for musikelskere, der ønsker at få den fulde oplevelse af deres yndlingsalbums. Der er mange grunde til, at man bør købe en pladespiller, og her er nogle af de vigtigste:

  1. Lydkvalitet: En pladespiller giver en varmere, mere autentisk lyd end en digital afspiller. Vinylplader er også ofte remastered for at få det bedste ud af lyden, hvilket kan resultere i en mere dyb og kompleks lydoplevelse.
  2. Følelsen af ejerskab: Der er noget specifikt ved at eje en fysisk plade, som man ikke kan få ved at streame musik. Man kan røre ved pladen, se coveret og læse liner notes. Det giver en følelse af ejerskab og forbindelse til musikken, som man ikke får ved at streame.
  3. Samleobjekt: Vinylplader er også populære som samleobjekter. Der er mange limited edition udgivelser og brugte plader, som kan være svære at finde. Samlingen kan også være en måde at holde styr på ens musikhistorie og minder.
  4. Nostalgi: For dem, der voksede op med plader, kan en pladespiller også være en måde at genopleve barndommen og minderne om at høre musik på en pladespiller.
  5. Unik oplevelse: At høre musik på en pladespiller er en unik oplevelse, som ikke kan sammenlignes med andre måder at høre musik på. Det er en måde at nyde musikken på, som er anderledes end at høre det på en computer eller mobiltelefon.

I alt er en pladespiller et godt køb for musikelskere, der ønsker at få den fulde oplevelse af deres yndlingsalbums og samtidig vil eje en del af musikhistorien.

Audio-Technica AT-LP120XUSB

Næsten 5 stjerner med mere en 940 vurderinger – her har du et sikkert valg!

Denne pladespiller har det hele:

  • Lækkert design
  • Ben – så den kan være sit eget møbel
  • Bluetooth
  • Pladeafspiller

Dette vil sige, at du bare plugger pladespilleren til, og så begynder du sådan set at høre musik.

Derudover kan du faktisk nemt pakke den sammen og have med på farten, da der er håndtag – lidt ligesom ved en kuffert.

DESIGNET

Endnu en grund til at jeg rigtig godt kan lide denne pladespiller er fordi den er mega flot designet.

Låget kan klappes sammen henover den, så den er lukket, når du ikke bruger den.

LYDKVALITETEN

Hvis du gerne vil have lydkvalitet i topklasse, så kan du bare tilslutte nye højtalere til selve din pladespiller. Det er der mange, der gør, så de kan få den lækre, autentiske lyd fra en LP, men afspillet fra en moderne speaker. Du kan gøre det samme.

KONKLUSION PÅ VORES PLADESPILLER TEST

Vores konklusion på denne pladespiller test må blive, at der leveres et lækkert produkt, som helt klart kan anbefales.

Jeg synes pladespilleren er flot og har nogle fede moderne funktioner sammen med de klassiske. Herunder tænker jeg især på bluetooth, der kan være meget hjælpsomt, hvis du ikke har så mange plader lige nu.

Jeg giver derfor denne pladespiller 5/5 stjerner og vil uden tvivl anbefale den til alle, der er på markedet efter en.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,