Føles det som en kamp uden ende at holde din bil ren? Det kan du gøre nemt og på ganske kort tid med en håndholdt bilstøvsuger.

Håndstøvsugeren er praktisk til bilen og til hjemmet, da den er ledningsfri og ikke har en stor motor, du skal slæbe med.

I denne bilstøvsugertest har vi tjekket online anmeldelser i ind- og udland og dermed fundet frem til de bedste støvsugere til bilen på markedet lige nu. Herefter vi har set nærmere på disse topkandidater og fundet denne top 3.

Førstepladsen: iHero

Førstepladsen i vores bilstøvsuger test går til iHero, der har en fantastisk model, som er både simpel, fed og effektiv.

GÅ TIL SHOP

Denne bilstøvsuger har en betydelig kraft i forhold til sin størrelse og suger med en imponerende kapacitet på hele 5000 pA – mere end tilstrækkeligt til at fjerne snavs og støv, selv fra en bil, der er meget beskidt og støvet.

Det indbyggede filter er let og hurtigt at rengøre, og det kan endda skylles med vand! Dette sikrer dig en effektiv og hygiejnisk støvsuger, der altid står klar til brug igen og igen.

På grund af de to inkluderede mundstykker, har du flere muligheder for at opnå en omfattende bilrengøring.

Du kan nemt rengøre bilens ventilationskanaler, mellem sæderne og endda de trange områder, der normalt er vanskelige at komme til. Det er helt sikkert, at du ikke vil fortryde dit køb af denne model.

GÅ TIL SHOP

Udover alle ovenstående praktiske egenskaber, så er prisen også meget afgørende, når vi afgører en vinder. En bilstøvsuger skal (i min verden) ikke koste en bondegård – og her får du en kraftfuld model til under 300 kroner lige nu, hvilket gør det til en nem beslutning.


Andenpladsen: Bosch Move

Andenpladsen i bilstøvsuger-testen indtages af Bosch Move. Den er testens prisvenlige topmodel, hvilket jeg personligt værdsætter.

Bosch Move er alsidig og fungerer lige så godt til bilen som til hjemmet. Den tager det meste – uden at beklage sig.

Den har en kortere driftstid, men når man støvsuger ofte – i kort tid – så betyder det ikke meget.

i samarbejde med PriceRunner

Derfor er denne i top

Bosch Move kan bruges overalt med den brede munding og det medfølgende fugemundstykke, som kan komme ind i alle revner i en bils design.

Håndstøvsugeren fra Bosch har den høje funktionalitet, vi er vant til at se fra Bosch med flere hastighedstrin, vaskbart filter og ledningsfri håndtering.

Designet er klassisk Bosch. På det punkt er den ikke min favorit, men den vinder stort på pris og funktion.

Eksempelvis er det lange mundstykke super praktisk til at nå ned mellem bagsæderne og til at fjerne spindelvæv i hjørnerne, og den kan suge næsten alt op, hvilket betyder meget, hvis du spørger mig.

Fordele:

 • Kan bruges til bil og hjem
 • Indeholder støvfilter
 • Nem at rengøre og tømme
 • Høj sugeevne

Tredjepladsen: Vooni® trådløs bilstøvsuger

Jeg er ikke i tvivl i denne test af bilstøvsugere. Vooni er en klar tredjeplads. Den har det hele; en god pris, superfedt design og stærk sugeevne.

Jeg bruger den overalt, fordi den er så lille og let – i bilen, på spisebordet og i skoreolen. Der medfølger 2-i-1 mundstykke, der gør den effektiv til at rengøre alle steder i bilen.

Vooni oplades med USB, som de fleste nye biler har. Herefter har den helt op til 15 minutters batterilevetid – ikke ufatteligt meget, men mere end rigeligt til bilen.

GÅ TIL BUTIK

Derfor er dette den næsten den bedste støvsuger til bilen

Kort sagt er både funktionalitet og design i top for den her mini-bilstøvsuger. Den kan klart anbefales. Prisen er virkelig også lav ift., hvad du får for pengene!

Jeg er én af dem, der altid har en ren bil. Vooni er så nem at bruge, at jeg bruger den næsten hver uge – da det er så nemt.

Vooni kan ligge i bilens handskerum og hurtigt hives frem, hvis der opstår snavs – det bliver bare ikke lettere end dette.

Fordele:

 • Kompakt design
 • Nem at tømme
 • Høj sugeevne
 • Lav pris

GÅ TIL BUTIK

 


Bedste premium: Nilfisk Quick 36V

Den flotte plads “bedste premium” i vores bilstøvsuger test går til Nilfisk Quick 36V. Den ligger i den dyre ende, men du får også i funktionalitet, hvad du betaler for.

Nilfisk Quick 36V er alsidig. Den har en kraftig sugeevne, der tager det hele, og så er den let at bruge.

Designet er mindre smart end de andre modeller, men det er, som vi kender det fra Nilfisk, hvor der i høj grad er fokus på ydeevne, hvilket man mærker.

i samarbejde med PriceRunner

Derfor er denne godt bedømt

Den håndholdte støvsuger fra Nilfisk er et gennemtænkt produkt på funktionalitet. Tag fx 2-i-1-mundstykket, som både har børste og fugestykke.

Nilfisk Quick fås i flere farver. Personligt er det grå en anelse for gammeldags til mig, men jeg er fan af den strømlinede sorte udgave. Den er en anelse stor, men det betyder ikke noget, når man bruger den. Og den er pålidelig og robust til fingerspidserne.

Fordele:

 • Høj støvkapacitet (0,6 l)
 • Batteriindikator
 • 2-i-1-mundstykke
 • Nem at tømme
 • Ophængsbeslag

Find den billigst her

i samarbejde med PriceRunner

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,