Tassimo T20 er en moderne maskine, der har et rigtig flot og stilrent design. Er du bange for at din kaffemaskine kommer til at dominere køkkenet, så skal du vælge en Tassimo T20. Den er nemlig stilren og meget elegant i designet. Det er en af dens styrker.

Alle maskinerne fra Tassimo har en smart stregkodeteknologi, der i sidste ende sikrer dig en god kop kaffe. Det betyder nemlig, at maskinen ved præcis hvilken temperatur, bryggetid etc. som kapslen skal have.

Brugervenlighed er en af de styrker der gennemsyrer denne T20 maskine fra Tassimo. Det kommer til udtryk ved en-knapsbetjeningen, som man kender fra mange espressomaskiner.

Forskellen her er, at symbolerne er oplyste. Det er ret fedt, specielt når det er mørkt og det er med til at give dig en god fornemmelse af maskinen som ejer.

Funktionerne ved Tassimo T20 maskinen

Nem rengøring

Rengøring er en vigtig del af kaffemaskinen for er det for besværligt, får man sjældent gjort det. Tassimo T20 er heldigvis rigtig nem at rengøre. Noget du bør gøre mindst 1 gange om ugen.

Alt du skal gøre er reelt at indsætte en gul servicediscs og køre rengøringsprogrammet, via tryk på én knap. Hvor nemt er det lige?

Afkalkning

Det er efterhånden blevet en fast features på markedet, at maskinen skal signalere behovet for afkalkning. Denne funktionalitet finder du ligeledes i denne maskine. Et rødt ikon tænder når det er tid. Igen sker det nemt via et afkalkningsprogram.

Lavt støjniveau

Mange kaffemaskiner larmer en del under selve brygningsprocessen. Det er ikke tilfældet med Bosch’s Tassimo T20, da den har et system til at reducere støjen.

Hurtig energibesparende kaffebrygning

En anden populær trend inden for espressomaskiner er de energibesparende features. Tassimo T20 maskinen har en smart opvarmningsteknologi, der slår fra efter hver brygning.

De fleste kaffedrikkere er dog mest fokuserede på at maskinen kan brygge en hurtig kop kaffe. Opvarmningsteknologien sikrer dig minimal opvarmningstid. Der er altså tale om både hurtig og energibesparende kaffebrygning.

Alt i alt er Tassimo T20 fra Bosch en rigtig god maskine, med mange gode og brugervenlige features. Tassimo kaffemaskinerne har ikke særlig mange år bag sig, da den blev introduceret i Frankrig, år 2004. De er alligevel langt fremme på flere områder og fungerer godt som helhed.

Vurdering af Tassimo T20

Tassimo T20 er en god model, hvis du går efter det stilrene design og en kaffemaskine med stor brugervenlighed og hurtig kaffebrygning.

Den er nem og ligetil på alle områder og passer perfekt ind i din travle hverdag, hvor du ikke har overskud til at huske eller gøre det hele selv.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,