Skal I på studietur snart, så skal I naturligvis have have nogle studietrøjer, så I kan matche på jeres tur til udlandet.

Disse trøjer skal dog ikke bare designes uden omtanke, da det er et minde for livet. Derfor er du landet det helt rette sted, hvis du søger studietrøje idéer. Vi har nemlig samlet en masse gode ting lige her, som kan inspirere jer.

Overvej stoffets farve

For det første skal I snakke om hvilken farve, som I ønsker. Husk på at de skal skille sig lidt ud – uden at være irriterende at se på. Det vil sige, at sort nok er for kedeligt, mens skrigende gul formentlig også vil være for meget.

Find dermed en god mellemting som både er fed, men ikke for speciel at du aldrig gider at gå med den igen.

Teksten

I skal naturligvis også have noget tekst på jeres studietrøjer. I kan skrive en sjov tekst, ellers kan I også vælge bare at have alles navne stående.

Husk gerne at skrive folks kælenavne – uden at det bliver øgenavne, som folk ikke kan lide.

Studietrøje logo

Jeres studietrøjer skal selvfølgelig også have et sjovt billede eller logo, som er relateret til den tur, som I skal på. De fleste klasser har mindst én person, som er god til at tegne.

Få denne klassekammerat til at lave noget flot baseret på en sjov idé, som I finder på sammen. Det giver ofte det bedste resultat.

 

Studietrøjer idéer – opsummeret

Du skal altså tænke over tre ting:

  • Trøjernes farve, der skal være lidt speciel
  • Teksten, som skal være sjov og fyldt med jeres kælenavne
  • Studietrøje logo skal være anderledes og sjovt

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,