Eltandbørster er i de senere år blevet bedre og bedre – samtidig er prisen forblevet den samme.

Dermed får du meget mere for pengene i dag – og hvis du endnu ikke er skiftet til en eltandbørste, så kan det være en god idé at komme med på bølgen.

Du får en meget grundigere rengøring af dine tænder samtidig med, at de bidrager til et sundere tandkød, som en traditionel tandbørste ikke kan hjælpe med på samme måde.

Men det store spørgsmål er selvfølgelig: Hvor får du den bedste eltandbørste? Det har vi fundet svaret på i vores test herunder, hvor du også kan se unboxing af vinderen.


Oversigt – De bedste eltandbørster

  1. Testvinder | FineSmile | SE PRODUKT

1. pladsen: FineSmile

Finesmile er dansk iværksætteri og sonisk teknologi i en perfekt kombination. Her passer det kække udsagn – det er ikke størrelsen, men gørelsen perfekt ind.

GÅ TIL FINESMILE

Du får 10% rabat automatisk via vores link.

Her får du nemlig markedets fysisk mindste eltandbørste, som er enormt lille i forhold til de andre i vores test. Det kan have sine fordele, da den bestemt er nem at have med på farten og også designmæssigt er rigtig fin, hvis du spørger mig. 

Så FineSmile fortjener sin plads i toppen af vores eltandbørste test, også selvom den er lidt mindre kraftig end de andre, vi har testet. På grund af størrelsen er der plads til lidt mindre tech inden i – og det er naturligt, at det har konsekvenser.

GÅ TIL FINESMILE

Det skal dog ikke misforstås som om, at den ikke har nok – vi snakker stadig 32.000 mikrovibrationer i minuttet, så den er virkelig kraftig for sin størrelse og leverer mere end rigeligt, hvis du spørger mig.

Du behøver ikke 40.000 vibrationer for at opnår gode resultatet.

 

Dette betyder dog også, at du rent fysisk mere mærker de kildende fornemmelser fra den soniske teknologi i din hånd, når du anvender den. Det kan godt kilde en del de første par gange, og hvis du er meget sart med sådan noget, så kan denne eltandbørste ikke anbefales.

Men hvis du derimod vil bruge lidt færre penge, have en kraftig tandbørste, som samtidig også er flot at have stående på badeværelset – så er FineSmile lige noget for dig!

GÅ TIL FINESMILE

Du får 10% rabat automatisk via vores link.


2. pladsen: Oral B iO Series 8S

På vores flotte andenplads finder vi det velkendte mærke Oral B, som de fleste af os er bekendt med. Og med god grund: Der er kvalitet for pengene gang på gang med Oral B – men du betaler også for dette kendte brand.

Her får du 6 børstetilstande (daglig rensning, sensitiv, intens, tandkødspleje, hvidgøring, tungerens samt super sensitiv rensning) kan denne tandbørste effektivt dække alle dine behov.

Du får nogle ekstra fancy funktioner hos Oral B som fx. Trykstyringssystem. For at sikre at du ikke trykker for hårdt på dine tænder og dit tandkød, vejleder tandbørsten dig med farvekoder. Trykker du for hårdt, lyser den rødt, mens du får et grønt lys, hvis du anvender det rette tryk.

Inkluderet i pakken: 

  • iO8 håndtag med Ultimate tandbørstehoved
  • Premium rejseetui
  • 1x oplader
  • 1x opbevaring til børstehoveder

Hvorfor er den i toppen, men ikke højere

Prisen, den har funktioner der er fine, men ikke nødvendige. Det er altid fedt for en gadgetnørd med mange funktioner – men lad os være ærlige. Forestil dig – det er tirsdag aften kl 22 – står du og bruger alle disse funktioner? Eller den travle morgen, hvor du er kommet for sent op. Får du så lige teste de mange forskellige børstefunktioner? 

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så go for it! Men for mig personligt er svaret nej, så det giver ikke mening at give 15-1600 kroner for en tandbørste.

Find den billigst her

 


3. pladsen – niceboy: Det billige & gode valg

På vores tredjeplads finder du niceboy, som er klart blandt vores favoritter. Her får du enormt meget for pengene – både ift. funktionalitet og design.

GÅ TIL BUTIK

Eltandbørsten har op til 43.000 soniske vibrationer per minut, hvilket er noget af det højeste som vi har testet. Dette betyder, at du får de bedste resultater, renere tænder og sundere tandkød.

Der er desuden 5 forskellige indstillinger, som du kan benytte. Du beslutter selv, om du vil bruge “gum care”, “clean”, “white” – alt efter, hvad du ønsker.

I starten kan det uden tvivl godt kilde lidt, men så anvender du bare “sensitive”, der netop tager hensyn til, at du er ny og skal vende dig til de mange vibrationer.

Den indbyggede timer sørger for, at du ikke børster kortere eller længere tid end nødvendigt. Jeg har personligt været én af dem, der hurtigt har været tandbørstningen overstået.

GÅ TIL BUTIK

Dette kan hurtigt gå udover din tandsundhed – men dette skal du ikke længere bekymre dig over. Nu fortæller timeren dig hver 30. sekund, hvornår du skal rykke videre til den næste del af munden.

Hvad er inkluderet?

  1. Eltandbørste: Sort eller hvid
  2. 3 tandbørstehoveder: soft, medium og hard
  3. USB opladerstation
  4. Brugsanvisning

GÅ TIL BUTIK


Fordele ved at bruge en el-tandbørste generelt

Ved disse eltandbørste i vores test får du sonisk teknologi, der presser vand og tandpasta ind mellem tænderne samt tandkødet. Dette får du ikke hos en manuel tandbørste – denne har langt sværere ved at nå ind. 

Dermed får du en meget mere effektivt rensning af hele munden, ikke kun tandoverfladen.

Derudover kan mange af os komme til at børste for kort tid. Alle ovenstående tandbørster har en timer, der hjælper dig med at børste i den anbefalede tid (2 minutter hver morgen og aften). 

Den indbyggede timer aktiveres i fire 30-sekunders intervaller. Dermed ved du hvornår det er på tide at skifte side samt hvornår du har børstet i 2 minutter.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,