Kollagenpulver har mange fordele for os mennesker, men med alderen går vores naturlige produktion ned – derfor er det en god idé at tage som kosttilskud.

Men hvad skal du vælge, når du skal til at begynde? Vi har foretaget en kollagenpulver test, og fundet det bedste kollagenpulver, som du kan læse mere om det her og dermed vælge det rette for dig.


1. pladsen: Kollagenpulver fra Vild Nord

På førstepladsen finder vi Vild Nord og deres Nordiske Marine Kollagen: Collagen Gold. Her får du hele 300g, hvilket svarer til 60 serveringer eller med andre ord: 2 måneders forbrug.

i samarbejde med PriceRunner

Du får en unik blanding af hydrolyseret marine kollagenpulver, acerola bær og mikroindkapslet tang (bidrager til vedligeholdelse af normal hud). Produktet er udvundet af vildfanget torsk og er produceret i Danmark.

Produktet har derudover et højt proteinindhold – med blot den normale 5 grams daglige dosis får du hele 4,5g protein. Du skal ca. tage en teskefuld om dagen – du kan også indtage produktet 2 gange dagligt.

Jeg føler dog, at én gang dagligt må være rigeligt for mig (mand, 28 år og 86 kg). Det kan også blive dyrt i længden, hvis en så stor bøtte blot holder én måned, så jeg finder 1 dosis per dag til at være nok.

Og efter 2 måneders test føler jeg allerede, at de første ændringer kan mærkes.

Unboxing & Test

 

Hvorfor er dette det bedste kollagenpulver i test?

Der er tre årsager til, at jeg er VILD med Vild Nord som kollagenpulver.

For det første er det dette kollagenpulver noget af det pulver, som vi har følt den største forbedring med. Vi har været 3 personer i gang på samme tid. De andre har bemærket ændringer, men ikke i samme grad som jeg.

Og det er altså ikke fordi, at jeg (Christian) normalt er den, som er MEST positiv, når vi tester side om side. Så dette har selvfølgelig stor indflydelse på, hvorfor Vild Nord skal ligge her – det er dog ikke det eneste:

For det andet giver ‘produceret i Danmark’ personligt mig en ro i maven over, at dette er produceret under ordentlige forhold og med EU-standarder, som ikke er skadelige for hverken dig eller mig.

Der er mange produkter – især inden for helse og fitness – som kommer fra det store udland og er proppet fuld af alt muligt, som vi nok burde holde os fra. Det risikerer du ikke her.

Den tredje årsag er, at du nemt kan blande dette pulver op med hvad som helst. Skal du have en proteinshake, en smoothie eller kop kaffe? Uanset hvad, så kan du let – og uden at ødelægge smagen eller konsistensen – tilføje et scoop af dette kollagen.

Med Vild Nord oplever du mindst mulig ændring i smagen, når du laver din opblanding. Og derfor er der ingen barriere for at tilføje det til hverken kaffe eller proteinshake, som jeg hovedsageligt har mixet med det.

Hvis du kan smage lidt bismag, så er det let at give op hurtigt – og det sker ikke her.


2. pladsen: Bodylabs kollagen booster – peach / apple

Det næstbedste kollagen er fra Bodylab. Her får du virkelig meget kvalitet for pengene.

Du vil opnå gode resultater med dette, som du samtidig nemt kan blande op med deres “clear whey”.

Bodylab er en dansk og meget anerkendt udbyder af kosttilskud og bestemt ikke et forkert valg, hvis du ønsker at komme i gang med kollagen nemt og til en lav pris.

Du blander bare kollagenpulveret med vand og drikker det. Fås i to friske smagsvarianter – den søde Ice Tea Peach (min favorit) og den friske, let syrlige Green Apple.

Her vil du ikke kunne blande op i kaffe eller de fleste proteinshakes – så det skal du selvfølgelig have in mente. Til gengæld spicer den et glas koldt vand lækkert op.


3. pladsen: Nutrinic Kollagen+

Det tredjebedste kollagaenpulver vi har prøvet er fra Nutrinic. Deres Kollagen+ er blevet klinisk testet i et fagvurderet studie, der blandt andet er blevet udgivet i Journal of Cosmetic Dermatology.

Deres kollagenpulver test viste, at efter blot 3 måneders brug kunne der ses store forbedringer på brugernes rynkedybde, hudens elasticitet samt fasthed.

Efter 3 måneders brug af ECOllagen® fik brugerne disse resultater

  • 15% nedgang af rynkedybde
  • 22% mere hudelasticitet
  • 23% mere glød i huden
  • 26% fastere hud

Derfor er dette næsten det bedste kollagenpulver

Kollagen kan være meget ens, så læs her hvorfor Nutrinic næsten vinder vores kollagenpulver test:

  • Næsten ingen smag – Dermed kan det nemt blandes med andre drikke: proteinshake, pre-workout, juice, jeg prøvede sågår kaffe, som nok ikke er for alle, men det var fint for mig. Her kan det altså godt smages lidt.
  • Påvist virkning & klinisk testet – Det er ikke bare et fake produkt, hvor der ikke sker noget – du er sikker på at blive sundere.
  • Dansk produceret – Du køber fra en dansk producent, så du ikke putter noget i kroppen, der er blevet blandet sammen et sketchy sted.


Virker collagenpulver?

Det korte svar er: Ja, det gør det. Det er ikke et hokus pokus middel, der lover dig a blive 10 år yngre uden på og indeni. Det hjælper dig med hurtigere restitution og strammere hud, men det er ikke noget, der sker fra dag 1.

Du skal have tålmodighed og huske at tage det fast i min. 1,5 måned, før du vil mærke de første ændringer. Men du VIL opleve en virkning og det er det vigtigste.

Hvor længe går der, inden jeg ser resultater?

Vi kan finde mange tilfælde online, hvor folk oplever resultater efter omkring 6 ugers tid og andre efter 10-12 uger. Så du kan være heldig allerede at se de første resultater efter 1,5 måneds tid.

Det er vigtigt at huske, at det selvfølgelig varierer en del fra hver person, så det er ikke muligt for os at forsikre dig om et bestemt tidsramme for resultater.

Men efter 6-10 uger oplever de fleste altså en ændring. Undlad at give op, hvis du ikke ser de ønskede resultater hurtigt – de skal helt sikkert nok komme – det tager bare lidt længere for dig.

Hvilke fordele er der ved collagenpulver?

Der er en del fordele for dig ved at begynde at indtage collagenpulver.

Nogle af de største fordele vil være:

Hurtigere restitution efter træning – er du typen, der ofte er i fitnesscenteret eller løber meget? Så vil collagenpulver være det perfekte valg for dig, da studier har vist at du restituere hurtigere, når du tager collagenpulver.

En anden fordel er i relation til din hud, da studier har påvist, at kan bidrage til at genopbygge noget af hudens spændstighed, elasticitet og fugtbindende egenskaber.

Dette bliver sat i forbindelse med at mindske rynker i dit ansigt og gøre din hud mere fast. Derudover vil sår hele hurtigere og pænere.

Hvad er collagen?

Collagen er faktisk et protein, der bidrager til at opbygge vores krop. Du finder særligt meget collagen i din hud, knogler, blodkar og andre områder med bindevæv.

Hvorfor har vi lavet en kollagenpulver test?

Kollagen er et protein, der er vigtigt for kroppens sundhed og skønhed, og tage kollagenpulver kan være en god måde at øge ens kollagenindtag på.

Kollagen er vigtigt for at holde huden, leddene, knoglerne og håret sundt og stærkt. Med alderen producerer kroppen mindre kollagen, hvilket kan føre til ældningstegn som rynker, slap hud og svaghed i leddene.

Kollagenpulver er et kosttilskud, der indeholder kollagenpeptider, som kan hjælpe med at øge kollagenproduktionen i kroppen. Det kan hjælpe med at forbedre hudens elasticitet og reducere rynker, styrke leddene og reducere smerter og øge knoglen tæthed.

Kollagenpulver kan også hjælpe med at forbedre hår og negle sundhed, da kollagen er vigtig for at holde dem stærke og glansfulde.

Det er vigtigt at vælge et kvalitets kollagenpulver og at tage det i henhold til anvisningen på pakken. Det er også vigtigt at tage det sammen med en sund kost og motion for at opnå de bedste resultater.

I alt kan tage kollagenpulver være en god måde at øge ens kollagenindtag på og hjælpe med at forbedre hudens elasticitet, reducere rynker, styrke leddene og øge knoglen tæthed, samt forbedre hår og negle sundhed.

Derfor var det vigtigt for os at lave en kollagenpulver test, da der er så mange fordele for os alle ved at begynde at tage det.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,