Kollagenpulver har mange fordele for os mennesker, men med alderen går vores naturlige produktion ned – derfor er det en god idé at tage som kosttilskud.

Men hvad skal du vælge, når du skal til at begynde? Vi har foretaget en kollagenpulver test, og fundet det bedste kollagenpulver, som du kan læse mere om det her og dermed vælge det rette for dig.

1. Nutrinic Kollagen+

Det bedste kollagaenpilver vi har prøvet er fra Nutrinic. Deres Kollagen+ er blevet klinisk testet i et fagvurderet studie, der blandt andet er blevet udgivet i Journal of Cosmetic Dermatology.

Deres kollagenpulver test viste, at efter blot 3 måneders brug kunne der ses store forbedringer på brugernes rynkedybde, hudens elasticitet samt fasthed.

Efter 3 måneders brug af ECOllagen® fik brugerne disse resultater

  • 15% nedgang af rynkedybde
  • 22% mere hudelasticitet
  • 23% mere glød i huden
  • 26% fastere hud

Derfor er Nutrinic bedre end andre

Kollagen kan være meget ens, så læs her hvorfor Nutrinic vinder vores kollagenpulver test:

  • Ingen smag – Dermed kan det nemt blandes med andre drikke: proteinshake, pre-workout, juice, jeg prøvede sågår kaffe, som nok ikke er for alle, men det var fint for mig.
  • Påvist virkning & klinisk testet – Det er ikke bare et fake produkt, hvor der ikke sker noget – du er sikker på at blive sundere.
  • Dansk produceret – Du køber fra en dansk producent, så du ikke putter noget i kroppen, der er blevet blandet sammen et sketchy sted.
  • Fri fragt – Hvis du vælger abonnement, kan du få dit kollagenpulver uden at betale fragt. Hvis du vælger engangskøb koster det levering, men du kan altid vælge abb. og blot afmelde efter at have testet i nogle uger. Ingen binding. Jeg tror dog, at du bliver glad for at få det automatisk leveret hver måned.

GÅ TIL NUTRINIC


2. Bodylabs kollagen booster – peach / apple

Et godt alternativ til kollagen testvinderen fra Nutrinic er Bodylabs bud. Her får du ligeledes meget kvalitet for pengene.

Du vil opnå gode resultater, men det er ikke ligeså veldokumenteret som ved testens nr. 1. Bodylab er en dansk og meget anerkendt udbyder af kosttilskud og bestemt ikke et forkert valg, hvis du ønsker at komme i gang med kollagen nemt og til en lav pris.

Du blander bare kollagenpulveret med vand og drikker det. Fås i to friske smagsvarianter – den søde Ice Tea Peach og den friske, let syrlige Green Apple.

GÅ TIL BODYLAB

 


Virker collagenpulver?

Det korte svar er: Ja, det gør det. Det er ikke et hokus pokus middel, der lover dig a blive 10 år yngre uden på og indeni. Det hjælper dig med hurtigere restitution og strammere hud, men det er ikke noget, der sker fra dag 1.

Du skal have tålmodighed og huske at tage det fast i min. 1,5 måned, før du vil mærke de første ændringer. Men du VIL opleve en virkning og det er det vigtigste.

Hvor længe går der, inden jeg ser resultater?

Vi kan finde mange tilfælde online, hvor folk oplever resultater efter omkring 6 ugers tid og andre efter 10-12 uger. Så du kan være heldig allerede at se de første resultater efter 1,5 måneds tid.

Det er vigtigt at huske, at det selvfølgelig varierer en del fra hver person, så det er ikke muligt for os at forsikre dig om et bestemt tidsramme for resultater.

Men efter 6-10 uger oplever de fleste altså en ændring. Undlad at give op, hvis du ikke ser de ønskede resultater hurtigt – de skal helt sikkert nok komme – det tager bare lidt længere for dig.

Hvilke fordele er der ved collagenpulver?

Der er en del fordele for dig ved at begynde at indtage collagenpulver.

Nogle af de største fordele vil være:

Hurtigere restitution efter træning – er du typen, der ofte er i fitnesscenteret eller løber meget? Så vil collagenpulver være det perfekte valg for dig, da studier har vist at du restituere hurtigere, når du tager collagenpulver.

En anden fordel er i relation til din hud, da studier har påvist, at kan bidrage til at genopbygge noget af hudens spændstighed, elasticitet og fugtbindende egenskaber.

Dette bliver sat i forbindelse med at mindske rynker i dit ansigt og gøre din hud mere fast. Derudover vil sår hele hurtigere og pænere.

Hvad er collagen?

Collagen er faktisk et protein, der bidrager til at opbygge vores krop. Du finder særligt meget collagen i din hud, knogler, blodkar og andre områder med bindevæv.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,