Regnjakken bør være en fast bestanddel af din basisgarderobe – med en vandtæt og åndbar regnjakke kan du stadig tage på skovtur med børnene, feste på festivalen eller nå frem til arbejdspladsen uden at ligne en våd mus – selvom det siler ned.

Valget af regnjakke bør tage højde for, hvordan du ønsker at bruge regnjakken: Hverdagsbrug, arbejdsbrug eller outdoor-eventyr?

Både vandtæthed (vandsøjletryk), åndbarhed samt design spiller en vigtig rolle – for hvem siger, at du ikke kan bruge din regnjakke som en smart modejakke året rundt?


Vælg dit design

Vi præsenterer dig her for de bedste regnjakker på dagens marked. Klik på det design, du bedst kan lide, og læs mere om jakken.


Rains Jacket – dansk designet kvalitetsregnjakke med et tidløst look

Regnjakken Jacket er hentet fra den danske regntøjsproducent Rains, der siden opstarten i 2012 har vundet mange fans med målsætningen om at nytænke det ellers så klassiske regntøj, men stadig med en forkærlighed for enkle, rene linjer.

SE UDVALG AF FARVER

Derfor skal du vælge denne regnjakke

Rains har altid været forbundet med regntøj af en premium kvalitet, både når det kommer til design- og materialevalg. Du får ganske enkelt rigtig meget for pengene.

Jacket fås i flere stilrene farver, og det er en god eksponent for Rains’ designfilosofi. Der er tale om en minimalistisk unisex regnjakke, der er forarbejdet i Rains’ vandtætte PU-signaturmateriale, og som samtidig har både skjulte ventilationshuller, dobbeltsvejsede skrålommer samt hætte med skygge, trykknapper og stormlukning.

Med et vandsøjletryk på 4000 mm er Rains Jacket et rigtigt godt valg til hverdagsbrug, også særligt med tanke på, at den er meget let.

i samarbejde med PriceRunner

 

Det negative

Eftersom Rains Jacket har et meget tidløst design og er en unisexmodel, vil du som kvinde muligvis savne lidt flere feminine detaljer og et mere figursyet snit.

Udvalgte specifikationer

 • Stormlukning med trykknapper
 • Hætte med skygge og snøre
 • Skjulte ventilationshuller bagpå
 • To sidelommer med trykknapper
 • Ringhuller under armene
 • Ultrasonisk svejsede sømme
 • Trekantet slids

Rains Longer Jacket – længere regnjakke med en minimalistisk silhuet

Den dansk producerede Rains Longer Jacket er forarbejdet i et vandtæt og let PU-materiale med polyuretanbelægning og har en stor grad af åndbarhed med sine ventilationsåbninger, der er placeret på strategiske steder.

Den har desuden et vandsøjletryk på 4000 mm og er derfor et fremragende valg til en lang række hverdagsaktiviteter.

SE UDVALG AF FARVER

Derfor skal du vælge denne regnjakke

Foruden den meget høje kvalitet på de forskellige materialer er Longer Jacket også den længste regnjakke i Rains’ sortiment.

Så du får her en god beskyttelse mod regnen – uden nødvendigvis at skulle bære tilhørende regnbukser. Longer Jacket er desuden forsynet med en hætte, ligesom den har en praktisk stormlukning med trykknapper.

Modellen er en unisexmodel og kan derfor bruges af både mænd og kvinder – den er derfor også mere minimalistisk og tidløs i sit udtryk. En ting, der kendetegner mange af Rains’ regnjakker.

Eftersom jakken netop er så tidløs, vil den kunne bruges over en lang årrække, uanset om du er ung eller gammel. Den mere løse pasform omfavner også en lang forskellige kropstyper.

i samarbejde med PriceRunner

 

Det negative

Rains Longer Jacket er en noget lang regnjakke – den kan derfor også være upraktisk i flere sammenhænge, f.eks. hvis du skal ud at cykle, hvor den vil have nemmere ved at vikle sig ind i hjulet. Den fås desuden ikke i lige så mange farvevalg som bl.a. Rains Jacket.

Udvalgte specifikationer

 • To sidelommer med trykknapper, desuden trykknapper ved stormlukningen
 • Hætte med skygge og snøring
 • Ringhuller under armene og skjulte ventilationshuller
 • Ultrasonisk svejsede sømme
 • Slids i den nederste del

Rains Cape – det klassiske regnslag i en smart nyfortolkning

Rains Cape er det perfekte eksempel på, at regntøj ikke behøver være kedeligt – her får du det klassiske regnslag i en smart nyfortolkning.

Det er desuden designet specifikt til dig, der har en aktiv livsstil og derfor søger en regnjakke med en ekstra god bevægelsesfrihed. Perfekt, når du enten skal ud at cykle eller vil beskytte din oppakning/rygsæk mod regnen.

SE UDVALG AF FARVER

Derfor skal du vælge denne regnjakke

Regnslaget er blevet en populær type regnjakke, da det er nemt at tage over hovedet i en håndevending, når der kommer en let byge.

Med et vandsøjletryk på 4000 mm har Rains Cape en mindst lige så god vandtæthed som de mere klassiske modeller i den danske producents varekatalog.

Capen er også designet i den samme type PU-materiale, som er blevet et af de mange kvalitetsprædikater for Rains.

Capen er designet med smarte løsninger som tommelfingerløkker, en hætte med både skygge og snøre samt stolpelukning med trykknapper og et længere forstykke, der gør det nemmere at cykle.

i samarbejde med PriceRunner

 

Det negative

Et regnslag har ikke den samme grad af isoleringsevne som en traditionel regnjakke takket være den mere bølgende silhuet. Det betyder også, at vinden f.eks. bedre kan få fat, og du derfor hurtigere kan føle dig kold.

Udvalgte specifikationer

 • Længere forstykke
 • Halv stolpelukning med trykknapper
 • Hætte med skygge
 • Tommelfingerløkker og mulighed for at lave ærmer
 • Ultrasonisk svejsede sømme

Revolutionrace Cyclone Rescue Jacket 2.0 – den varme skaljakke til våde friluftseventyr

En skaljakke som Cyclone Rescue Jacket 2.0 er en opgradering af regnjakken – den er ikke blot vandtæt, men også vindtæt og uhyre åndbar.

Skaljakken er derfor også mere velegnet til friluftseventyr, hvor du gerne klæder dig ud fra lag på lag-princippet og har brug for et ekstra varmt og slidstærkt yderlag.

SE UDVALG AF FARVER

Derfor skal du vælge denne regnjakke

Vandring, vintersport eller fiskeri – Cyclone Rescue Jacket 2.0 fungerer til det hele, hvad enten der kommer storm, kraftige regnbyger eller sne.

Den har et vandsøjletryk på 20.000 mm samt en åndbarhed på 20.000 g/m²/24h. Den høje grad af vandtæthed understreges ved brugen af membranen Hypershell® Pro med fluorkarbonfri BIONIC-FINISH®ECO.

3-lags skaljakken er desuden forsynet med en RECCO-reflektor, der gør det nemmere for redningstjenester at lokalisere dig i potentielt livstruende situationer, såsom laviner.

Cyclone Rescue Jacket 2.0 fås både til mænd og kvinder, og der er et væld af attraktive farver i produktsortimentet.

GÅ TIL REVOLUTION RACE

Det negative

Denne type regnjakke er gerne lidt dyrere end den traditionelle model, ligesom den også kan virke noget stivere og tungere i det, hvilket omvendt også giver dig et bedre værn mod hårdere regn og vind.

Udvalgte specifikationer

 • 3-lags skaljakke
 • 4-vejs stretch
 • Hjelmkompatibel hætte
 • RECCO-reflektor
 • Liftkortlomme og brystlomme med lynlås
 • Dybere håndlommer
 • Stormkrave

GÅ TIL REVOLUTION RACE

 

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,