Er du interesseret i at se Danmark mod Rusland her mandag den 21. juni?

Viaplay viser alle kampe under EURO 2020 (tilmeld dig her), så hvis du mangler et sted at se kampen, kan du tilmelde dig lige nu og få adgang til alle EM-kampe.

Kampen bliver rigtig afgørende for Danmarks EM. Vi skal spille godt, hvis vi vil videre i turneringen. Alle danske øjne kommer til at være på de 90 afgørende minutter – skal du også være én af dem, der jubler med?

Tilmeld dig hos Viaplay og få adgang til alle EM-kampe

Rusland har hjulpet Danmark på vej

Forleden slog Rusland det finske mandskab med 1-0. Aleksey Miranchuk fra Atalanta blev kampens enlige målscorer – og han bliver også farlig mod Danmark.

Det fungerer sådan, at de to bedste hold i gruppen er helt sikre på en plads i ottendedelsfinalerne. Og fire af de seks bedste treere går også videre.

Som vi ved, så tabte Danmark til Finland med 1-0 i åbningskampen og møder nu Rusland her i den sidste gruppekamp.

Hvis det skulle gå sådan, at Finland (som ventet) taber sin sidste kamp mod Belgien, vil en dansk tomålssejr over Rusland være nok til at sikre andenpladsen.

Velspillende dansk mandskab var ikke nok mod Belgien

Belgien var desværre en for stor mundfuld for danskerne, som ellers spillede rigtig flot.

Det lignede, at vi havde dem i første halvleg, men desværre for os, så holdt det ikke længe efter Kevin De Bruyne blev skiftet ind.

Eksperterne mener dog stadig ikke, at drømmene er helt slukket for Danmark. Hvis de fortsætter de gode takter fra kampen mod Belgien, så kan de godt slå Rusland i den sidste kamp i gruppespillet.

Hvordan tror du, at det ender? Følg med i kampen hos Viaplay her.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,