Er du på udkig efter farvede kontaktlinser? Farvede kontaktlinser giver dig mulighed for at lege med dit udseende på en sjov og overraskende måde.

Er du træt af din øjenfarve kan du med farvede kontaktlinser skifte farve på et øjeblik helt uden nogen former for gener eller brug af kosmetisk kirurgi.

Se med herunder, hvor vi har samlet nogle af de bedste og billigste steder at finde kontaktlinser med farve online.


Bedste kontaktlinser lige nu


Naturals Colors

Soflens Natural Colors er en farvet måneds-linse fra Bausch og Lomb, som anvender den nyeste teknologi inden for optikbranchen.

De her linser er for dig, der vil ændre øjenfarve med et naturligt og troværdigt resultat. Soflens Natual Colors er malet i opak, som effektivt dækker din rigtige øjenfarve, og de vil derfor også fungere for dig, der har en mørk øjenfarve.

Soflens Natural Colors findes i 9 forskellige farver, og tilbyder den højeste kvalitet og komfort.

Månedslinser kan anvendes op til en måned. De skal tages ud og renses hver aften og sættes ind igen næste morgen.

Find dem billigst her


 

FreshLoop

FreshLoop Dimensions er farvede månedslinser, som fremhæver og uddyber naturligt lyse øjenfarver. FreshLook Dimensions fås i 3 farver: Caribbean Aqua, Pacific Blue og Sea Green.

De har alle en afsluttende mørkt farvet irisring, der giver øjnene mere dybde. De anbefales ikke til naturligt mørke øjne, da linsernes farve ikke er heldækkende, men din naturlige øjenfarve skinner igennem og blandes med.

Denne linse fåes i 6-pak med styrken -8.00 til +6.00 og i 2-pak uden styrke.

Find dem billigst her

 


 

Kontaktlinser med farver

Med farvede kontaktlinser kan du således have lysegrå øjne den ene dag og lysende grønne katteøjne den næste. Eller du kan skifte dit skandinaviske look med de typiske blå øjne ud med et mere sydlandsk udseende og give dig selv nogle flotte nøddebrune øjne.

Du kan også vælge en mindre dramatisk effekt og bare vælge en nuance, der varierer ganske lidt fra din normale øjenfarve.

5 gode råd ved køb af linser

Når du skal købe kontaktlinser første gang, er der mange ting du bør være opmærksom på, for at få et tilfredsstillende resultat, og derfor har vi her samlet en liste over 5 ting, som du som minimum skal tænke på, inden du sætter dine kontaktlinser i første gang:

1. Køb en kontaktlinse med en høj ilt gennemtrængning, da det minimerer risikoen for tørre øjne.

2. Vælg en kontaktlinse af silikone, da de ofte er tynde og bløde, hvilket giver en højere grad af komfort.

3. For det tredje skal du vælge en linse som passer til din livsstil. Hvis du eksempelvis dyrker meget sport, kan en endagslinse være en fordel, men hvis du rejser meget, har du måske mere brug for en kontaktlinse, som du kan have på i lang tid ad gangen.

4. Rådfør dig med din optiker. Optikeren kan både hjælpe dig med at finde en linse der passer til dit behov, og med at tilpasse kontaktlinserne til dig.

5. Vælg en smidig kontaktlinse med et godt design, da det er mere sandsynligt at du kan holde ud at have en godt designet kontaktlinse på hele dagen.

 

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,