Sidder du og planlægger skolerejser for dine forskellige klasser og elever, men forsøger at finde de bedste muligheder for den laveste pris? Så er du landet det helt rette sted.

Denne problemstilling er meget udbredt blandt lærere, der naturligvis ønsker at give eleverne en god og lærerig oplevelse samtidig med, at det ikke skal koste en bondegård. Men hvordan finder man lige ud af, hvordan dette gøres bedst muligt.

Derfor har vi forhørt os blandt 10 lærere, der gav deres gode råd og oplevelser med på vejen, der muligvis kan bruges som inspiration for dig og dine næste skolerejser.

 

DSB skolerejser gør noget af turen gratis

Først og fremmest bør du naturligvis gøre brug af den mulighed, som kan give jer transporten helt gratis – hvis altså DSB kører dertil, hvor I skal hen.

Transport kan være en stor udgift, så ved at skære denne fra, er du allerede godt på vej til at gøre denne tur en del billigere, end hvad den kunne have været.

 

Det skader ikke at spørge om rabat til skolerejsen

Hvis du ikke allerede har gjort brug af denne teknik, så bør du gøre det allerede fra i dag af.

Der er nemlig massere af forretningsdrivende som med glæde vil give en rabat, hvis I kommer på besøg i en “sløv periode”.

For eksempel udtalte flere af vores adspurgte lærere om denne metode. Én havde ringet til den nærmeste biograf og spurgt, om der var et tidspunkt, hvor hun kunne tage sin klasse med på en lille lokal skolerejse til biffen. Heldigvis for hende var der mulighed for dette, så hun kunne tage sine elever med for en brøkdel af den oprindelige pris.

Andre gjorde brug af samme tricks på andre områder, hvor ejerne kan være ganske samarbejdsvillige, hvis du spørger på den rette måde.

LÆS OGSÅ Få inspiration til jeres studietur i Danmark

 

Hold øjne og ører åbne

Et tredje råd er naturligvis at holde dine øjne og ører åbne. Hvis du hører en kollega fortælle om et tilbud eller en god ven fortæller om noget. Desuden kan du også nogle gange falde over gode tilbud online, hvor du kan spare mange penge på jeres næste skolerejser.

Derfor gælder det altid om at være vågen – og det hjælper selvfølgelig, hvis du og dine kollegaer støtter hinanden og finder tilbud for hinanden også.

 

Pris ≠ bedre skolerejse

“The best things in life are free” – siger det kendte citat – og den er altså ofte god nok.skolerejser

Du skal være kreativ og spotte de ting, som der lige er i jeres nærområde. Dette kan for eksempel være en gåtur i skoven eller et historisk monoment, der befinder sig i nærheden.

Der er mange muligheder, hvis du er villig til at brainstorme et øjeblik.

 

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,