Vi har alle et ønske om at blive mere miljøvenlige, så vi kan efterlade en god jord til vores efterkommere. Men hvordan kan du egentlig gøre mere selv for at hjælpe til at miljøet ikke går helt i hundene? Vi har nogle gode tips lige her.

1. Udskift dine halogenpærer derhjemme

I september sidste år trådte udfasningen af halogenpærer i kraft. Det gjorde det, eftersom disse typer af pærer faktisk forbruger meget mere energi end LED-pærer og sparepære. Derfor er det ikke længere noget, som bliver importeret til Danmark.

Hvis du gerne vil gøre en forskel og har disse slags pærer siddende derhjemme, så bør du uden tvivl få dem smidt ud hurtigst muligt.

Læs mere om valget omkring farvel til halogen pærer her.

 

2. Genbrug

En anden nem ting at begynde på er at genbruge mere.

Det værste du kan gøre er at have et højt forbrug, hvor du bare smider ting ud hurtigt efter køb. Det er helt tosset for miljøet nemlig.

Gå i genbrugsbutikker og se, hvad de kan tilbyde af gode sager, inden du bare går ud og handler nyt.

Hvis vi alle gjorde dette, så ville vores jord blive rigtig glad på lang sigt.

 

3. Køb økologisk

En sidste ting, som du skal huske, hvis du virkelig gerne vil gøre en forskel: Køb økologisk.

Dette er altid det mest miljøvenlige valg, da du ved at købe økologisk sikrer dig, at varerne er blevet produceret på en bedre måde end med brug af sprøjtegift og så videre.

Hvis du vælger at støtte økologi, så tager du et valg, som dine fremtidige børn og børnebarn i hvert fald vil takke dig for.

Det sikrer nemlig, at vores jord har det bedre i længere tid.

Hvis du har nogle gode råd, så er du velkommen til at skrive dem i kommentarsporet herunder. Så kan vi tilføje dem til artiklen.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,