USB stik til iPhone – Her er vores guide

usb stik til iphone
Er du på udkig efter et USB stik til iPhone, så har vi her samlet nogle pointer, gode produkter og anbefalinger, så du ikke er i tvivl om, hvad du bør købe.

Her kan du købe USB stik til iPhone

Produkt Pris Forhandler
SanDisk – 64GB 499,- (fri fragt) TIL SHOP
SanDisk – 128GB 549,- (fri fragt) TIL SHOP
Disse produkter kan vi anbefale, da de har fået gode anbefalinger online samt er gode mærker. Derudover forhandles de hos webshops, som har gode anmeldelser, så du er helt sikker på at investere i kvalitet fra kvalitetsshops.

Sammenligning af ovenstående produkter

Det er ikke fordi markedet oversvømmer med USB stik til iPhone – derfor kan det være svært at finde lige det, som du bør købe.

Vi har valgt blot at tage udgangspunkt i iKlip og Sandisk, da andre modeller simpelthen var for ukendte og dyre i forhold til lagerstørrelsen.

Du får rigtig meget værdi for pengene, hvis du vælger SanDisk på hele 64GB. Denne er billigere end den anden model og findes også i mindre størrelse på 32GB, som er endnu billigere.

Grunden til, at vi godt kan lide iKlip – og altså tager den med i denne sammenligning – er fordi, du får et lille SD-kort med i denne.

Dette kan være en fordel for mange, som anvender dette kort til deres forskellige devices. Så kan du nemmere indsætte det fra din iPhone og hen i dit ønskede device. Så du skal hellere vælge denne – hvis du ikke blot skal bruge “det alminde stik”, som passer til de fleste computere.

Før du køber et USB stik til din mobil

Der er lige et par ting, som du skal overveje, inden du køber et USB stik til din iPhone. Der er nemlig et par forskellige muligheder, hvis du er interesseret i at købe dette. Men hvad skal du så kigge efter? Her er et par pointer, som du lige kan overveje, inden dit køb.

Køb mærker du kender

I blandt vores anbefalinger finder du produkter fra Sandisk, som er et gammelt og anerkendt mærke inden for USB stiks til iPhone og computere helt generelt.
Hvis du køber modeller fra dette mærke, så er der ingen tvivl om, at du får et kvalitetsprodukt med hjem. Derfor er de uden tvivl med på vores liste, da det sikrer dig en langsigtet model, som ikke bare går i stykker efter en uges brug.

Hvad skal du bruge det til?

En anden vigtig pointe, som altid er gældende, uanset hvad du skal købe: Hvad skal produktet bruges til? Er det til at gemme sange og videoer? Eller er det blot til nogle få filer, som ikke fylder det store?

Dette er vigtigt at gøre sig helt klart på forhånd, så du ikke risikere at rende ind i det problem, som mange af os støder på, når vi handler for hurtigt: Vi køber forkert. Og i dette tilfælde kan dette både være, at du køber et USB stik til din iPhone, som er al for stort, hvilket er dyrt og unødvendigt.

Men den endnu værre situation er selvfølgelig: At du køber et USB stik, der er al for småt og du så alligevel ikke får brugt det helt optimalt.

Derfor kan du ligeså godt fra start gøre det klart: Hvor mange GB får jeg behov for, når jeg rigtig kommer i gang – og husk at tænke mere langsigtet end blot her og nu. Måske får du behov for mere plads senere?

Prisen

En sidste ting, som du selvfølgelig altid skal være opmærksom på, er prisen. Denne kan varierer meget fra webshop til webshop – og der er ingen af os, der har lyst til at betale mere for den samme vare – det siger sig selv!

Det er netop derfor, at vi har fundet og sammenlignet et par USB stik til iPhone øverst, så du kan se de bedste produkter – og til den billigste penge!

Hvis du følger ovenstående anbefalinger og netop tænker over: Mærker, brugsformål og prisen – jamen så er du rigtig godt på vej til at foretage det helt rette køb for dig. Kom i gang øverst i dette indlæg.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,