Vi har foretaget en ansigtsdamper test af mærket Comforth Scandinavia, der tilbyder en model til omkring 700 kroner. Her tester vi, om den er pengene værd og om den i sandhed kan dybderense din hud, som de lover.

Unboxing og brugsguide

Vi har lavet en lille video, hvor du kan se, hvad du får med i købet samt hvor nemt det er at anvende den.

Fordele ved denne ansigtsdamper

Hvad er nogle af fordelene ved Comforths ansigtsdamper? Læs med og bliv klogere herunder.

SE HOS COMFORTH

Du får automatisk 20% rabat via linket med koden TRIPII20

Det første, vi vil nævne, er deres tilfredshedsgaranti. Du har faktisk hele 45 dage til at prøve produktet – og hvis du ikke ser resultater eller en forskel i din hud, så kan du skrive til deres kundeservice og få pengene retur.

Det gør det helt risikofrit at prøve, om deres maskine også kan gøre en forskel for dig – og dette er vi helt vilde med.

Nano-ionisk teknologi: Med damperens nano-ioniske teknologi frigives mikroskopiske vanddråber, som er meget finere end normal damp – og dette kan virkelig mærkes, når du anvender den. Fordelen ved dette er, at disse mikropartikler trænger meget nemmere ind i din hud, hvilket får hudens fugtniveau til at stige med op til 100%.

Øg effektiviteten af dine hudplejeprodukter: Ved anvendelsen åbner din huds porer, så urenheder nemmere fjernes, og aktive ingredienser nemmere kan penetrere huden.

Øget kollagenproduktion: Dampen stimulerer hudens blodcirkulation og skaber øget kollagenproduktion, hvilket kan medvirke til at reducere rynker.

Sikkerhed: Damperen er lavet af miljøvenlig ikke-irriterende ABS-plastik. Ved første behandling vil der være en svag duft af ny plastik, hvilket er normalt for plastikprodukter. Duften forsvinder efter enkelte behandlinger. Damperen slukker selv, når vandbeholdningen løber ud for at forhindre tørforbrænding.

GÅ TIL COMFORTH

Du får automatisk 20% rabat via linket med koden TRIPII20


Vores oplevelse

For det første er denne ansigtsdamper utrolig lækker i sit design – det er et kæmpe plus, hvis du spørger os. Når du ser på markedet er der mange modeller, som ligner noget værre noget.

Med Comforths får du lækkert design, som du stolt kan lade stå fremme og gøre gæster jaloux med.

For det andet (og selvfølgelig endnu vigtigere) er damperen meget nemt at bruge. Som du kan se i videoen, plugger du den til i væggen (sidenote: lang ledning – endnu et plus), hvorefter du klikker på tænd/sluk-knappen.

Efter 30 sekunder begynder den at køre uafbrudt med samme stærke styrke, indtil du vælger at pause den ved at klikke på tænd/sluk-knappen igen. Det kan ikke være nemmere.

Styrken er hverken for stærk eller svag, så du får lige den mængde damp, der er nødvendig for dig.

For det tredje er maskinen virkelig god og effektiv – den virker fuldkommen ubeklageligt gang på gang. Vi har haft den i 1 måneds tid med flere behandlinger hver uge, og den leverer varen hver eneste gang.

Sidst men ikke mindst kunne vi hurtigt se resultater på vores hud. Det er ikke unormalt for os to testere at have bumser og andre urenheder fra tid til anden – men det føles som om, at det har været mindre på det sidste.

Hvis du i mod forventning ikke oplever disse resultater, så er det fede ved Comforth, at de tilbyder 45 dages tilfredshedsgaranti! Så er du ikke tilfreds med effekten – som jeg er overbevist om, at du vil være – så kan du få dine penge tilbage.

Det fjerner virkelig bekymringerne ved at turde prøve.

GÅ TIL COMFORTH

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,