Overvejer du at kvitte cigaretterne? Er du træt at at lugte grimt af røg, have dårlig ånde, altid skulle tænke over om du nu også har nok cigaretter eller om du skal nå i kiosken inden den lukker? Vil du gerne have pusten igen, have flere penge til fornøjelser og er du klar til at få et bedre helbred?

Så er du kommet til det rette sted. Her på siden tester og bedømmer vi e-cigaretter til din fordel. Er du ny med e-cigaretter, har du måske en række spørgsmål, som du gerne vil have svar på inden du køber dig en e-cigaret. Alle disse spørgsmål har vi forsøgt at svare på på denne side.

Her er en udtalelse fra vores læser Simon:

“Jeg havde længe gået og taget mig mod til at stoppe med at ryge cigaretter. Jeg havde sat mig en dato. Dagen kom hvor jeg “forhåbentlig” havde slukket den sidste cigaret. En følelse angst og frustration meldte sig hurtigt, mens det langsomt gik op for mig at jeg havde forladt min gode ven tobakken. Det føltes ærlig talt som om, at kiosken kaldte på mig og det var svært at få tanken om en cigaret ud af hovedet.

En kollega og jeg sludrede under frokosten på kontoret og jeg fortalte at jeg netop, dagen før, havde slukket den sidste cigaret. Jeg fortalte også hvor svært jeg havde ved at være stoppet. Han var selv stoppet for et par måneder siden men at han havde brugt en e-cigaret. En e-hvad-for-noget tænkte jeg.

Han fandt e-cigaretten frem og bad mig tage et par sug, som jeg ville på en normal cigaret. Efter allerede de tre første sug i e-cigaretten, følte jeg ingen trang til cigaretter længere. En lettet følelse steg op i kroppen på mig.

Efter frokost, gik jeg ind på nettet og bestilte et startkit med to komplette e-cigaretter, oplader og e-væske. Pakken kom allerede dagen efter. Siden den dag har jeg ikke skænket cigaretter en eneste tanke, pånær når jeg fryder mig over at det ikke er mig der stinker af røg mere.

Efter jeg skiftede til e-cigaretten har jeg haft mere overskud og mere energi. Jeg kan pludselig lugte og smage bedre og jeg sparer 10.000 kr. om året! Jeg kunne ikke have klaret den uden e-cigaretten.”

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,