Holdningskorrigerende tøj bedst i test – virker det?

Har din krop tendens til at falde sammen? Døjer du med nakkespændinger og en øm ryg?

Så er holdningskorrigerende tøj med al sandsynlighed et godt valg. Det bygger på kinesiologi – læren om bevægelse – og virkningen af holdningskorrigerende tøj er derfor yderst veldokumenteret.

De integrerede bånd trækker skulderblad og ryg på plads, så du får en mere rank holdning og styrker kroppens muskulatur over tid.

I denne test af holdningskorrigerende tøj har vi tjekket online anmeldelser i ind- og udland og dermed fundet frem til det bedste på markedet lige nu.

Populære produkter

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Læs mere om produkterne herunder, og hvorfor netop disse er anbefalelsesværdige.


 

1. pladsen: Anodyne Posture Shirt  – holdningskorrigerende T-shirt til ryg & skulder

Vores favorit er uden tvivl danske Anodynes Posture Shirt til ryg, skulder og nakke.

T-shirten fås både til mænd og til kvinder, ligesom du kan få den i en lynlåsmodel, hvis du har problemer med at trække den op over hovedet.

Derfor er dette det bedste holdningskorrigerende tøj

Der ligger en meget stor ekspertise bag Posture Shirt – danske Anodyne er et anerkendt brand, ligesom T-shirten bygger på amerikanske AlignMeds patenterede NeuroBand-teknologi og er gennemtestet på alle leder og kanter; T-shirten er certificeret som medicinsk udstyr.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Det er en T- shirt, hvor du efter blot få timer så småt kan mærke, hvordan overkroppen begynder at blive trukket på plads.

T-shirten fungerer både til hverdagsbrug og sportsaktiviteter, hvor særligt det svedtransporterende og antibakterielle design bliver til stor nytte.

T-shirten fås i en række størrelser fra XS til 2XL.

[i2pc show_title=”false” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]God mod spændinger og smerter i ryg, skulder og nakke
Kan bruges både ved stillestillende aktiviteter og til sport
Vaskbart materiale med svedtransporterende effekt[/i2pros][i2cons]Er tætsiddende hvilket kan være ubehageligt for nogle (generel udfordring)[/i2cons][/i2pc]

Annonce i samarbejde med PriceRunner


2. pladsen: Perfect Body holdningskorrigerende trøje – prisvenlig model med dokumenteret effekt

Den holdningskorrigerende trøje fra Perfect Body er et prisvenligt alternativ til vores foretrukne valg Anodyne Posture Shirt, der bl.a. fås i flere størrelser og har et svedtransporterende design til sportsbrug.

Trøjen findes både til mænd og kvinder her – og du får automatisk 7% rabat via linket.

Derfor er dette holdningskorrigerende tøj i top

Du får en 100% dokumenteret effekt, som sigter mod ryg, lænd og skuldre. Du får kort og godt en rigtig god hjælp til at få en bedre kropsholdning.

Du får samtidig en meget elastisk trøje, der foruden at trække kroppen tilbage i den rigtige holdning også øger blodcirkulationen og aktiverer en underaktiv muskulatur.

Du får således en god og helstøbt løsning, der kan løsne op for spændinger og ømhed – og som har hentet sin inspiration fra kinesioteknologien.

[i2pc show_title=”false” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]God mod spændinger og smerter i ryg, lænd og skuldre
Meget elastisk design
Øger blodcirkulationen[/i2pros][i2cons]Lille i størrelsen – gå en størrelse op[/i2cons][/i2pc]

SE TRØJEN HER

Du får automatisk 7% rabat via linket


 

3. pladsen: Innoliving holdningskorrigerende T-shirt – simpelt, enkelt og feminint design

Innolivings holdningskorrigerende T-shirt byder på et meget feminint og simpelt design og fås i de to klassiske farver sort og hvid.

Den hvide variant gør det nemt at se de integrerede bånd, der er med til at korrigere din kropsholdning og gavner ved både ryg- og skulderproblemer.

En teknologi, der er inspireret af kinesioteknologien.

Derfor er dette holdningskorrigerende tøj i top 3

T-shirten er en lettilgængelig form for holdningskorrigerende tøj – og er nem at bruge i hverdagen. Den er tilmed super effektiv ved bl.a. at aktivere muskulaturen, øge blodcirkulationen og aflaste både ryg, lænd og skuldre.

[i2pc show_title=”false” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Lettilgængeligt og feminint design
Aktiverer muskulaturen
Ideelt valg til ryg, lænd og skuldre[/i2pros][i2cons]Designet adskiller sig ikke det store fra konkurrerende produkter[/i2cons][/i2pc]

SE TRØJE TIL KVINDER

SE TRØJE TIL MÆND

Få gratis fragt med koden innofragt


 

4. Det billigste alternativ – unisex rygstøtte, der sidder skønt på kroppen

Det gode ved holdningskorrigerende tøj er, at det fås i så mange forskelligartede designs. Har du brug for at få korrigeret ryggen lidt og pris betyder alt for dig, så er denne rygstøtte det billigste valg, vi kunne finde.

Derfor er dette stadig et fint valg

Rygstøtten bygger på magnetteknologi og er designet til at blive båret direkte under andet tøj, men er ikke synlig. Du kan derfor sagtens bære den i selv mere formelle sammenhænge såvel ved de mere stillestillende aktiviteter.

Magneterne er på strategiske udvalgte steder, der er med til at forbedre blodcirkulationen, samtidig med at du får ryggen strakt tilbage i en mere fordelagtig position.

Rygstøtten har desuden en meget høj elasticitet, er nem at spænde og kan anvendes af både mænd og kvinder.

Den er et ok valg til dig, der gerne vil have holdningskorrigerende tøj, men også er meget bevidst om prisen.

[i2pc show_title=”false” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Meget prisvenligt valg
Kan nemt bæres under andet tøj
Korrigerer ryggen og øger blodcirkulationen[/i2pros][i2cons]Giver ikke det samme heldækkende stræk som en T-shirt – rygstøtten når f.eks. ikke ned mod lænden.[/i2cons][/i2pc]

GÅ TIL BUTIK


Hvorfor har vi kåret: holdningskorrigerende tøj bedst i test?

Holdningskorrigerende tøj er tøj, der er designet til at hjælpe med at forbedre ens holdning og reducere smerter i ryggen og skuldrene. Det kan være en t-shirt, en trøje eller et bælte, der kan hjælpe med at korrigere ens holdning og støtte musklerne i ryggen og skuldrene.

Holdningskorrigerende tøj kan hjælpe med at reducere smerter og træthed i ryggen og skuldrene, da det kan hjælpe med at fordele vægten jævnt og støtte musklerne. Det kan også hjælpe med at forbedre ens holdning, da det kan hjælpe med at træne musklerne til at holde en korrekt stilling.

Dermed hjælper det altså med et kæmpe problem, som jeg kender fra mit eget liv. Der er næsten ikke noget værre, end at gå og have ondt i kroppen.

Derfor er det vigtigt at have en god kropsholdning

Kropsholdning er vigtig for både fysiske og mentale sundhed. At have en god kropsholdning kan hjælpe med at reducere smerter i ryggen og skuldrene, øge lungernes kapacitet og forbedre blodcirkulationen. Det kan også hjælpe med at øge ens selvtillid og gøre en person mere præsentabel.

En god kropsholdning kan hjælpe med at holde ens rygsøjle i en naturlig position, hvilket kan reducere smerter og træthed i ryggen og skuldrene. Det kan også hjælpe med at forbedre ens lungekapacitet og forbedre blodcirkulationen, da det kan gøre det nemmere for lungerne at trække vejret og for blodet at cirkulere.

En god kropsholdning kan også hjælpe med at øge ens selvtillid og give en person mere præsentabel udseende. Det kan også hjælpe med at fremstå mere professionel og autoritær i erhvervsmæssige sammenhænge.

Det er vigtigt at arbejde på at opretholde en god kropsholdning ved at træne ryg- og coremusklerne, at tage pauser når man sidder ned i længere tid, og at undgå at være i en stilling i længere tid.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,