Hvis du går en tur i en park eller grønt område, så er der stor chance for at du ser nogle være i gang med Spikeball. Sporten har på ingen tid taget danskerne med storm – og det er der en god grund til: Det er sjovt og nemt at lære for de fleste.

Der findes derfor også mange forskellige Spikeball sæt på markedet allerede – og derfor har vi undersøgt hvilket du bør købe, hvis du vil have det bedste Spikeball sæt eller bare det billigste.


Oversigt over de bedste Spikeball sæt

1. Spikeball ProTIL SHOP


1. pladsen: Bedste Spikeball sæt er Spikeball Pro

Hvis du ikke har lyst til at gå på kompromis med spilleoplevelsen og er klar på at give bare en lille smule mere, så får du her et rigtig godt sæt, som vil holde i lang tid.

Denne Pro-version anvender det samme type net og boldkvalitet, som anvendes i officielle turneringer. Så der er ingen tvivl om, at du går helt rigtigt i byen med denne model.

SE SPIKEBALL PRO HER ➜

Denne shop er billigst på Pricerunner lige nu

Hvordan kan du mærke, at dette sæt er bedre?

Hvorfor skal du så bruge lidt mere på netop dette sæt fremfor alle de billigere versioner derude? Det skal du gøre, hvis du er interesseret i:

Bedre bolde, som er belagt med et særligt overfladelag, der giver dig og de andre spiller højere boldkontrol. Du vil få mulighed for at få mere spin på dens hop.

En rammen, der er forstærket og dermed tåler hårdere slag fra spillerne, når kampen udvikler sig intenst. Dette betyder også at nettet holdes endnu bedre på plads end med billigere modeller.

Og som du nok allerede ved, så er stramheden på nettet altafgørende for et godt spil – derfor mener jeg, at netop denne pointe nærmest er det hele værd. I stedet for at den gode stemning ødelægges af at nettet skal strammes konstant, så får du kvalitet med dette Spikeball sæt.

Til slut er benene er gummibeklædte for at kunne stå godt fast. Så du får en god oplevelse uanset om du spiller inden for eller udendørs.

Se spillet i brug her

 

Pakken indeholder

 • Net med rammekomponenter og ben (net er 90 cm i diameter)
 • 2 Spikeball Pro-bolde (måler 9,5 cm i diameter & vejer 65 gram)
 • Pumpe med trykmåler og ventil
 • Rygsæk til nem transport
 • Spilleregler (engelsk)

GÅ TIL BUTIK

Billigste pris automatisk indsat via link


2. pladsen: Spikeball Standard

Hvis du vil have god kvalitet, men uden at det er fuldkommen topdollar, så er Spikeball Standard et rigtig godt alternativ.

Du skal vælge dette sæt, hvis du er prissensitiv og i tvivl om, hvor ofte du rent faktisk vil komme til at bruge Spikeball i hverdagen, men ønsker at have muligheden i baghånden.

Du får ikke 100% den samme kvalitet, som med Pro-spillet – men du får helt sikkert et godt Spikeball sæt, som kan bruges af de fleste af os, der ikke har et professionelt behov.

Der er ingen tvivl om, at dette sæt er en del bedre end testens nr. 3, så hvis du vil spare penge, men samtidig vil have et spil, som du rent faktisk kan bruge mere end et par få gange – så vil jeg anbefale dette sæt til dig.

SE SPIKEBALL STANDARD ➜


 

3. pladsen: Billigste alternativ – Hvis prisen er vigtigt

Dette sæt har ikke mange positive elementer ved sig – andet end dets pris. Du får et meget billigt sæt og som med så meget andet, så får du, hvad du betaler for.

Det er ikke mange gange, du vil kunne bruge dette sæt succesfuldt. Nettet skal strammes ofte og går i stykker, hvis du slår hårdt.

Så dette sæt er til dig, der ønsker at prøve Spikeball et par få gange og ikke vil bruge nogle penge på det. Her er der ikke meget fremtid, men prisen er skarp.

Pakken indeholder

 • 3 bolde
 • 1 pumpe (til at pumpe boldene op med)
 • 1 net
 • 5 dele der skal danne rammen/ringen til nettet
 • 5 fødder
 • 1 opbevaringstaske

SE PRODUKT HER ➜

 

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,