Vi har tidligere her på siden skrevet om træningshandsker, og diskuteret om de er værd at investere i, og om det overhovedet er fornuftigt at bruge dem. Men uanset om man er fan af handsker eller ej, så er det en kendsgerning, er det sandsynligvis er den mest benyttede accessories til træning i Danmark. Der er i hvert fald rigtig mange, som har et par træningshandsker. Men hvor finder man de bedste træningshandsker til prisen? Det vil jeg give dig svaret på i dette indlæg, så du ikke skal spilde dine hårdt tjente penge.

Hvad skal man kigge efter?
Når du leder efter et par nye handsker til træning, skal du være opmærksom på et par ting. Materialet er bl.a. vigtigt. En læder handske vil ofte kunne holde længere, men muligvis også være varmere at have på. Derfor er det efter min mening bedst at finde en handske, som kombinere slidstærk materiale med åndbart materiale. Desuden skal du være opmærksom på, om du skal bruge håndledsstøtte eller ej. Det kan være en fordel at bruge en handske med håndledsstøtte, hvis du ikke har wrist wraps, og ønsker at give dit håndled øget støtte under styrketræningen. Handsker med håndledstøtte koster dog ofte en del mere end dem uden.

Power Addict træningshandsker
Det danske mærke Power Addict har netop lanceret en ny træningshandske i læder med håndledsstøtte, som kun koster 99 kr. i intro perioden. Det er meget billigt for en handske med håndledsstøtte. De lancerede i samme forbindelse et neopren bælte, som kunne være et godt træningsbælte til kvinder. Hvis kvaliteten er som andre Power Addict produkter, vil den ligge i den rigtig høje ende. Umiddelbart ser det godt ud, da der er læder/ruskind inderst og åndbart materiale på oversiden. Så leder man efter et par billige træningshandsker, så er det bestemt et kig værd. Om ikke andet, så kan du bruge denne handske som sammenligningsgrundlag, når du skal vurdere value for money på andre handsker.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,