Foam rollers bliver mere og mere populære rundt omkring i de danske fitnesscentre, og det er med god grund. Så i dette indlæg vil jeg skrive lidt om, hvorfor du skal have en foam roller. Så ved du i hvert fald, hvad du går glip af ved ikke at have en.

Hvad er en foam roller?
Først skal vi lige have slået fast, hvad en foam roller er. En foam roller, også kaldet en skumrulle eller massagerulle, er et PVC rør med skumbelægning, som man bruger til at lave SMR. SMR står for self-myofacial-release, og er en slags dybvævsmassage, hvor man trykker på bestemte områder af kroppen for at løsne spændendinger. Disse spændinger kaldes også trigger points.

LÆS OGSÅ: Fitnessguru rabatkode

Fordelene
Det er adskillige fordele ved at bruge en foam roller til at lave SMR. Det er bl.a. bevist at SMR forkorter restitutionstiden, øger blodgennemstrømningen i muskulaturen, forebygger skader og er med til at fjerne arvæv. Der er altså en masse gode ting, som du kan få ud af at bruge en skumrulle. Det er også på baggrund af alle disse fordele, at mange profesionelle atleter er begyndt at putte SMR ind i deres træningsrutiner. Den sidste store fordel er at foam rolling er billigt. Det er langt billigere at købe en massagerulle og behandle sig selv, end det er at gå til en professionel behandler.

LÆS OGSÅ: Watski rabatkode

Ulemper?
Der er meget få ulemper ved at bruge en foam roller. Den største er, at selve behandlingen godt kan være en smule smertefuld. Men det er jo blot ligesom al dybvævsmassage. Så kan du holde smerten ud, skal du helt klart anskaffe dig en.

Hvor kan man købe en?
Man kan købe skumruller mange steder på internettet og i fysiske butikker. Vi anbefaler denne foam roller. Det er efter vores mening den bedste til prisen i Danmark.

Tak fordi du læste med.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,