Hvis du sidder med det store spørgsmål: Hvor skal man bo i Prag? Så er du landet det helt rette sted. På denne side kan du nemlig læse mere om Prags forskellige bydele og dermed finde lige netop det sted, som passer bedst til den type ferie, som I skal på!

Prag er nok primært kendt for sin smukke arkitektur og byens kulturelle liv. Så der er rig mulighed for at opleve dette, når du er af sted. Hvis du på den anden side hellere vil lave andre aktiviteter, når du er i Prag, så vil du også have mulighed for at udnytte nogle af byens andre omgivelser.

Du har faktisk to forskellige valg: Du kan opleve aktiviteterne i denne by eller i naturen. Læs mere om de forskellige typer ture herunder, som vil have indflydelse på svaret til spørgsmålet: Hvor skal man bo i Prag?

Prag er inddelt i en række distrikter, som du kan se på kortet længere nede. Du kan zoome ind og finde de distrikter, som vi omtaler herunder.

Centrum – Prag 1

I byens centrum finder du overvældende og smuk arkitektur. Som turist er det et dejligt område, hvor du finder mange restauranter, shopping, barer og gode transportmuligheder, der kan give jer adgang til resten af Prag nemt.

hvor skal man bo i prag

Centrum er naturligvis det dyreste område, da det er mest turistet – så dette skal du være opmærksom på, hvis du ikke ønsker at bruge mange penge på hoteller, når du bor i Prag.

Hvis I vil opleve lidt af det hele, så kan dette område anbefales.

LÆS OGSÅ Saxo rabatkode

Prag 2

Denne del af byen har mange smukke huse fra slutningen af 1800-tallet, som i sig selv er en oplevelse at besøge. Prag 2 minder en del om Prag 1, når det kommer til butikker samt restauranter og barer. Her får du dog blot en mere lokal følelse, hvor du også undgår de største mængder af turister.

 

Oversigt over Prag

Om Prag

I Prag blev der for flere hundrede år siden anlagt vidunderlige haver af rige adelsslægter. De anlagde haverne i forbindelse med deres palæer og paladser. Du kan tage sporvogn op til Prags borg.

Du skal se Kongens Have og sommerslot, som på et tidspunkt også var arbejdsplads for den berømte danske astronom Tycho Brahe, Den syngende Fontæne og de tidligere kommunistiske præsidenters bolig.

Gennem Tyretrappen kommer du til terassehaverne, som ligger i forbindelse med borgen. Valdštejnská haven, der er Prags største, har fiskedam, uglevoliere, falske drypsten, levende påfugle m.m.

På højste punkt kan du nyde en usædvanlig smukt udsigt ud over Prags spir.

 

Hvor skal man bo i Prag – opsummeret

Vi anbefaler det mere sikre valg: Prag 1 – Centrum. Dette gør vi, da dette er et populært sted for turister, da du finder mange butikker og muligheder for restauranter. Det er ét af de dyrere distrikter i byen, men til gengæld bliver jeres oplevelse også lidt bedre – er vores erfaring.

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,